4 gün 3 gece için otel, bilet ve diğer harcamalar neredeyse 5000 TL oluyor..
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
- +1 yıl
her yer pahalı. turizmciler pandemi yüzünden urağdıkları zararı bu zamlarla çıkarmaya çalışıyor
10 Yorumla - +1 yıl
Ben arabamla gidip öğretmenevinde kaldım gayet uyguna geldi
00 Yorumla Daha yazlık turistlik bölgelerde bodrum antalya gibi emin ol en azından bu fiyata göre daha uygun tatil yapabilirsiniz tabiki o taraflar da pahalı ama bu kadar değil
00 Yorumla- +1 yıl
Muhtemelen turistlerin çok olduğu zamana denk gelmiştir gidişin. Ben gittiğimde günlüğü 50₺ye çok güzel bir otelde kalmıştım. Şubat ayında gitmiştim ben.
00 Yorumla Kendini Antalya saniyor
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Hicbirsey
10 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 378 cevap paylaştı. Çünkü burası Türkiye
10 YorumlaÇok ucuz sen fakirsin
00 YorumlaAv mevsimi olduğu için
00 YorumlaBaşkaları 5000 para birimiyle ülke ülke geziyor :(
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Neden Nevşehir
02 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Bence gerek yok o parayı vermenize günü birlik gelin gezin gidin
- +1 yıl
Hayat pahalı
00 Yorumla pahali heryer
00 Yorumlaekonomi uşmuş aga
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba @elavinia,
Geciken cevabım için özür dilerim. Manavgat'ta yangınlarla boğuşuyoruz. Bölgedeki otellerimizde çalışan arkadaşlarımız çok kayıp yaşadılar. Evleri yananlar var. Bu nedenle geciktim. Anlayışınız için teşekkür ederim.
Aslına bakarsanız, Nevşehir’deki bu fiyatlar bu gün itibarıyla Akdeniz ve Ege bölgelerine kıyasla çok da pahalı değil. Bu fiyatlar bu bölgelerde bu gün itibarıyla nerede ise 2 katıdır.
Bir de Nevşehir otelleri son zamanlarda hem kaliteyi yükselttiler, hem de buna paralel olarak fiyatlara biraz dokundular. Bence biraz da ayakta kalabilmek için yaptılar. Zira hem Nevşehir’de, hem de genel olarak bütün tatil bölgelerinde otellerin maliyetleri çok arttı.
Fiyat ayarlamaları biraz da buna bağlı olarak yapılıyor.
Benim önerim, kampanya zamanlarını yakalamaya çalışın. Her bölge gibi Nevşehir otelleri de dönem dönem ve kısa ya da uzun süreli indirimler yapar. Bunları takip edin. Aynı kampanyalar ulaşım ve diğer alanlarda da yapılıyor. Mesela uçaklarda erken rezervasyon önemli avantajlar sağlayabiliyor. Son dakikaya göre yüzde 50 gibi indirimler olabiliyor.
Konaklama tercihinizi değiştirebilirsiniz. Mesela airbbn ya da benzer platformlardan evler kiralamak da bir seçenek olabilir. Bu platformlarda, ki araya trivago gibi seçenekleri de koyalım, istediğiniz özellikte ve yine bütçenize uygun ev seçenekleri bulabilirsiniz.
Biraz da pandemiye bağlı olan bu kriz döneminde Nevşehir otelleri de zorluklardan paylarını aldılar. Onlara da hak vermek gerekir. Onların da ayakta kalmaları lazım.
İyi tatiller.