Doğu Ekspresi pandemiden önce ülkemizde çok meşhurdu. Çok güzel bir rota. Gerçekten tek amacı memleketine gitmek olanları biraz engellese de. 🤪 Siz bu yolculuğa kiminle çıkmak isterdiniz?
En büyük hayallerimden birisi Doğu ekspres yapmak en sevdiğim insanla birlikte yani anlamlı birlikte veya kız arkadaşımla birlikte dua express yapmayı çok istiyorum umarım tez zamanda bu hayallerimi gerçekleştirebilme fırsatını yakalayabilirim bu sıralarda ekonomik krizde olduğum için pek de bu hayalimi gerçekleştirebileceği mi düşünmüyorum eğer sokakta yüklü bir miktarda para bulursam neden gerçekleştiremeyim ki 😂
YouTube gibi yerlerde şairane bir anlatım ve romantik görseller ile süslediklerinden dolayı herkesin ilgisini cekti tabi. İlk saatler gayet güzel ve romantık anlar yaşanabilir. Gerisi bildiğin eziyet. Hele ki hassas mideli arkadaşlar için tam bir işkence.
Arkadaşlar lütfen bu yolculuğa çıkarken yanında müzik aleti getirmeyin. Kimse sizin keyif yapacaksınız diye tıngırtınızı çekmek zorunda değil. Bırakın millet rahat bir yolculuk yapsın. Sizde bol bol hikaye atarsınız..
araştırmıştım bu konuyu.. abes fiyatlar , saçma sapan yemek menüleri ve yine abes fiyatlar , ve konforsuz bir yolculuk çıkmıştı karşıma.. açıkçası doğu ekspresinde 2 kişi harcayacağım parayla, daha keyifli ve konforlu turlara katılabilirim veya kaplıcalara gidebilirim.. daha ne zaman sadece bilet fiyatı 450 liraydı galiba.. şimdi 600 olmuştur zaten.. bu gibi sebeplerle bana pek mantıklı gelmiyor.
Salgından önce kankamla gerçekleştirdim.. Çok keyifli çok güzel bir yolculuktu.. Valla biz paraya kıyıp tur şirketi ile gitmiştik ve baya da güzel geçmişti.. 😉😊
Pandemiden önce meşhur falan değildi. 3-5 saftirik tipin güya artistlik olsun diye böyle storyler atmasından dolayı popüler görünmeye başladı. Doğu ekspresi safi eziyettir başka bir şey değil.
Piknik tüpüyle trende yemek yapan çifti gördükten sonra bu aktivite gözümde çok küçüldü. İlk zamanlarda ben de destekliyordum ama sonradan bozdu. Her şeyde olduğu gibi tüketici kitlenin eline geçti ve ticari bir hâl aldı.
Bu yolculuk gercek manada en çok yapmak istediklerim arasın da olur da bir kiz arkadaşim olur ise ki hiç sanmiyorum yapilacaklar listesinin en başında geliyor diyebilirim...
Ah alkol yasağı gelmeseydi keşke, kavalyem yok 😀 ama bu iş yazın yapılacak bir iş değil kışın göreceksiniz o manzaraları asıl
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir kere gittim zevkliydi fakat pandemi dönemi biraz sıkıntılı açıkçası wc yastık çarşaf yemek muhabbetleri riskli geliyor tabii yıllarca eve tıkılmak da hoş değil orası ayrı mesele
Annemle hayalimiz Doğu Ekspres yolculuğu. En son bilet baktığımda çoook ileri tarihler için yer kalmıştı. 😑 Ama yine o hayalimi annemle gerçekleştiririm. 🥰