Çok güzel uyudunuz, tatlı rüyalar gördünüz, Alaaddin'in sihirli lambasına rüyanızda dokundunuz ve içindeki cin sabah nereye ve kiminle istersen gözünü açar açmaz orada olacaksın dedi. Nerede kiminle ne yapıyor olurdun?
Arkadaşınla deve güreşi, Çoruh Nehrinde Rafting mi, Düden Selalesinde ıslanmaca, Dubai otelde sevgili ilgi sabah seksi, eşimle Maldivler de tatil keyfi, Norveçte karda kaymaca, İtalyan yakışıklısı ile birlikte kahvaltı, kankinle İspanya Domates festivaline katılmaca vb. gibi etkinliklerden hangisini uyandığın an yapmak isterdin? Pamuk eller tuşlara 😜
Bugün yatakta kapalı gözlerinizi açtığınız an nerede ve kiminle olmak isterdiniz?
LüKS bir otel odasında uyanmak isterdim denize sıfır olsun. Kahvaltı hazırlayasım yok açık büfe fena olmazdı, birde denizi ve kumu özledim. Güneşlenmeyi de özledim🙄
Çok sevdiğim bir dostumun yanında olmak isterdim, hocam. Geçen hafta babasını kaybetmiş. Son bir aydır aldığım üçüncü kötü haber oldu. Ayni üniversite yıllar boyu ayni tastan çorba içtik. Akşam baya moralim bozuktu ve hala öyle. Uyku tutmadı bugünde.
Bir sahil kasabında ( güzel, sakin ve çok az insanın olduğu o eşsiz yerde) gizliden gizliye birine aşık olucaksın ve onu her gördüğünde Teoman'dan şu şarkıyı mırıldanıcaksın 💕.
~ Sen geçerken sahilden sessizceee Gemileer kalkar yüreğimmden gizliceee..