Kimseyi görmedim, mutlu da uyanmadım. Birilerini görseydim de mutlu uyanacağımı sanmıyorum. Genelde rüyamda lise yıllarımı görürüm sıkça. Sabah uyanır, forma giyer saçımı ve öğretmenler anlamasın diye hafif hafif yaptığım makyajımı yapmaya başlıyorum. Sonra okula doğru gidiyorum ve arkadaşlarım ile de selamlaşıyorum. O dönemlerdeki erkek arkadaşımı görüyorum. Kantine gidiyorum. Hayatımda hiçbir şeyi dert edinmediğim yıllar. Öyle mutlu hissediyorum ki o Rüya bana terapi gibi geliyor gerçekten. Hobi olarak görsem daha ne isterim ki
Kadın: Belki Bi Takım Geçmişimiz İle Ve Belki Bi Takım Geleceğmizle İlgili Belki Bi Takım Bazı Bişeyleri Yerine Oturtmayı Çabalayan Çalışan Emek Gözteren Bi Adam, ı Rüyamda Ve Mümkünse Rüyalarımdan Çıkıp Aynı Gerçek Hayattan Beklentilermi Yapması Benim İçin Bir Büyük Mucize Yaratması Olurda Bigün Yaparsan Bizleri Çok Mutlu Edersin Tam Hayattan Vaz Geçiyorken Beni Büyük Mucizelere İnandır Şimdi Bana Öyle Bişeyleri Söyleki Ayaklarımızı Yerden Kes Gök Yüzüne Uçurt Bizi..
Adam: Fazla İleri Gittim Yüreyine Beynine Korkular Düşürdüm Gücünü Herşeyini Elinden Aldım Özür Dilerim Benim Yüzümden Vicuduna Bedenine Hastalıklar Yağdı Ne Yapsam Yaa Ne Etsem Seni Eski Calılığına Çeviremem Özür Dilerim.
Kadın: Bilmem Bilir Misin Bir Çeçeği Bir Gülü Bir Papatyayı Bir Yaprağı Dalından Veya Birşeyi Bağlı Olduğu Yerden İzin Almadan Veya İzinsiz Zorla Bişeyler Yapıp Yaptırırsan Sen Onu Orada Artık İncitmiş Kırmış Kopartmış Ezmiş Yok Etmiş Parçalamış Olursun Ve Ağlar Kırılır Üzülür Dökülür Yaralar Alır Ve Sürekli Kabuk Bağlamadan Yargısızca İnfaksızca Kanar Hemde Öyle Bi Kanar Sadece Onu Veya Bedenini Değil Onun Ve Bedensel Ve İç Organlar Sağlık Ruhsal Olarak Bozulur Ve Çoklarca Acı Çeker Hemde Hiç Olmadığı Kadar Veya Sağlam Bi Ağaçlar Kavak Olur Yel Olur Çınar Olur Meşe Olur Her Hnagi Sağlama Sapa Sağlam Bi Ağacı İncitir Yok Edersen Bidaha Eskisi Gibi Sapa Sağlam Olamaz Ve Kalamam.
Adam: Biliyorum Üzgünüm Saf Kalpli Biliyorum Sen Benden Dahada Beter Üzgünsün Saf Kalplim Her Gecenin Her Sabahın Ve Senle Senin Yüzünden Geçen Heşeyy Her Saniye Tükenmek Bitmeksizin Acılar Sona Ersin artık..
Rüyamda gördüm seni bu gece Hemen uyandım sabah olmadan Göz yaşlarım birden Boşalıverdi seni düşündüm Sabah olmadanRüyamda gördüm seni bu geceHemen uyandım sabah olmadanGöz yaşlarım birdenBoşalıverdi seni düşündümSabah olmadanGözlerimde senin gözlerin kaldıEllerimde senin ellerin kaldıGiden yıllarımda yıllarım kaldıSeni düşündüm sabah olmadanSeni düşündüm sabah olmadanGözlerimde senin gözlerin kaldıEllerimde senin ellerin kaldıGiden yıllarımda yıllarım kaldıSeni düşündüm sabah olmadanSeni düşündüm sabah olmadanKaranlıkta güneş arıyorkenKendime hesap soruyorkenHasretin beni yakıyorkenSeni düşündüm sabah olmadanKaranlıkta güneş arıyorkenKendime hesap soruyorkenHasretin beni yakıyorkenSeni düşündüm sabah olmadanGözlerimde senin gözlerin kaldıEllerimde senin ellerin kaldıGiden yıllarımda yıllarım kaldıSeni düşündüm sabah olmadanSeni düşündüm sabah olmadanGözlerimde senin gözlerin kaldıEllerimde senin ellerin kaldıGiden yıllarımda yıllarım kaldıSeni düşündüm sabah olmadanSeni düşündüm sabah olmadanÖyle biri yok maalesef. Bu parçada sevilen insanlara gelsin
Geçen gün ikiz ruhumu görmüştüm, öyle huzurlu hissettirdi ki… İnsanın, hiçbir yerde görüp tadamayacağı bir histi. Dünyada tarifi yok yani. Şu an kendisi içindeki dertleri aşmaya çalışıyor, ne kadar özlesem de konuşamıyorum, sabretmekten başka çarem yok. Ciddi söylüyorum, Allah hak edene böyle bir ilişkiyi nasip etsin. Bundan ötesi yok çünkü, koşulsuz sevgiyi ondan başkasına veripte, bulamazsınız.
Seni rüyamda görsem o gün mutlu kalkarımSen sevdikçe bende varımKalbimde yerin dolmaz seni nasıl atarımHerşeyim oldun benim. Sevdiğim adamı tabii ki. https://youtu. be/BWMvHaPCNT4
Düşündüm de, öyle biri yokmuş.. Hem zaten bende olmayanı özleyip, hasretle rüyamda gördükten sonra sabaha onsuz uyanmak mutluluktan çok dert koyar içime..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kolay kolay rüya görebilen biri değilim. Ama bu kişiyi görsem sabahında çok mutlu uyanırdım veya günüm harika geçerdi diyebileceğim biri yok maalesef. Zaten çok nadiren görüyorum, uyandığımda da çoğu zaman ne gördüğümü unutmuş oluyorum. Mutlu olmama fırsat kalmazdı herhalde.
Bir kere çocukluk halimi görmüştüm. Çok mutlu olmuştum. Küçük beni karsimda görmek beni çok garip hissetirmisti. O yüzden Tekrardan çocukluk halimi görmeyi isterdim
Onu zaten rüyamda gördüm çok güzel idi fakat günüm eski sevgilisi yüzünden berbat oldu. Kız unutamadı biliyorum ama birbirimizi seviyoruz tek sorun ex i