Bayram tatilinde denizde misiniz yoksa akrabalarda mı?

Sevgilimin ailesi ordu'da oturuyor biz Samsun'daki oturacağız benim ailem de Samsun'da olduğu için muhtemelen önce bizimkileri ziyaret ederiz ama bu her bayram böyle olmaz tabi bi iki gun önceden onun ailesinin yanına gidip onlarla da bayramı geçiririz hep bu şekilde konuştuk biz evlenince nasıl olur bilmem
İlk gün deniz, kum, güneş ⛅☀️. Çünkü çok sıcak ve cayir cayir yanan mangal kokusu cekemem🙄
2. gun akrabalar
3. gun aksam temsili kiz isteme var kardesime (kardesim engelli-kizda engelli) sadece heveslendikleri ve fotograf anilari olsun diye formalite isteme ve minik bir düğün yapacağız.
4. gun arkadasimin kina gecesi var, mekan dekorunu da ben yapacagim o yuzden o günümde dolu 🙈
Keşke tatilde olsak! Abimler geldi (yeğenlerle), onları bile çekemiyorum, artık dönem kimsenin kimseyi çekemediği bir dönem oldu! Eskidendi o, yakınlarla ve akrabalarla geçirmek. Her şeyin tadı tuzu kaçtı!
Gerçekten ya... kimsenin kimseye tahammülü kalmadı...
@Huzuristiyorum34 Malesef...
Kıyamet alametleri işte...15 yaşında ki oğlum bile sildi beni hayatında istemiyor...😢😢😢
@Huzuristiyorum34 yani o kadarı da çok olmuş. Tabi ne yaşadınız bilemiyorum da.
@Huzuristiyorum34 Doğru Ne Yazık Ki Ama Ebeveynler Olarak Empati Kurmakta Zayifsiniz Işin Özü
@ferhatttxx kuşak farkı diyelim.
Hayatına çok karışıyor muşum bagiriyormusum vs vs...
Yüzüme karşı söyledi ya babamsin diye seni sevmek zorunda değilim varlığından rahatsız oluyorum diye... benim onun için yaptığım fedakarlıklar çöp... ya sevgim... gozumden sakindigim oğlum...
@Huzuristiyorum34 yani biraz ergenliğin de etkisi, şimdi yani bizim ergenliğimiz de böyleydi ama babamızı silecek kadar değildi tabii ki! Siz eşinizden ayrısınız anladığım kadarıyla. Onun da etkisi vardır. Biraz başıboş yetiştiyse artık zor yani ona laf söylemek.
Aynen ayrıyız maalesef... bu Z kuşağı diyorlar ya... çok acimasizlar... ben 15 yaşındayken babama" biraz insan olmayı öğren" dicem he?
@Huzuristiyorum34 Allaha Dua Edip Namaz Kılın Ve Oturun Konuşmayı Deneyin. Ebeveynlerin En Büyük Hatası Biz Herşeyi Biliriz Demek Ve Konuşmamak Empati Kurmamak Bunları Yaparsaniz Biiznillah Oğlunuz Size Isinacaktir Sevgilerimle..
Aylardır etmediğim dua kalmadı hatta 4 ay önce biraz zorlamayla da olsa görüştük 2 rekat şükür namazı bile kıldım... benim adım geçince bile sinirden deliye dönüyormuş.. Amin İnşAllah.. Allah razı olsun desteğiniz için...
@Huzuristiyorum34 Neden Öyle Olduğunu Ona Sorup Hoşuna Giden Aktiviteleri Yapın Gezin Vs. Kıyamet Alameti Olsada Ilgi Olmadığından Bu. boşanma Varsa Çocuk Için Kolay Değil Anlayış Ister O Ve Ilgi..
@Huzuristiyorum34 Z kuşağı tehlikeli yetişiyor malesef, umarım gönlünüzce olur her şey.
@Ferhattxx maalesef benim ne ilgimi istiyor ne konuşmak... annemle yaşadıklarınız da umrumda bile degil banane diyen bir çocuk... umutla en kısa zamanda döner İnşAllah diye beklemekten başka bir çarem yok..
Cevap
58Cevap
Türkiye acliktan ölüyor, ekonomi cok kötü para yok, Bodrumda 10 günlügüne ancak 4 yildizli otele bütcem yetiyor. 20 yildir artik yetti, CHP gelsin, bizleri bu cileden kurtarsin.😁
Haftasonu için 1 gecelik uygun otellere baktık ona bile bütçemiz yetmedi vazgeçtik.
@masumcocuk34 meslegin ne , ne is yapiyorsun?
Özel sektördeyim, Elektronik üzerine. 4 yıllık üni mezunuyum.
@masumcocuk34 Maas ne aliyorsun?
3650₺
Evde 4 boğaz doyuruyorum bu arada. Evet İstanbul'da.
@masumcocuk34 ya garsonlar, berberler, pazarcilar senden fazla kazaniyor, yanlis yerde calisiyorsun, yanlis meslek secmissin.
Eskisehirde kücük bir dükkanda gitar tamir ediyor, müzik aleti tamir ediyor ayda 2000 Dolara yakin para kazaniyor, ayrica askerden emekli, birde ordan maas.
Keşke dolarla maaş alsak di mi
Çevremde benden daha kötü durumda olanlar var. Merak ettim nerede yaşıyorsunuz ama asgarinin üzerinde hangi garson alıyor acaba gidelim oraya biz de :)
@masumcocuk34 Eskisehirde, gel cobanlik yap.
Veya tavuk ciftlikleri var, kalacak yerin, evin erzak, maas, sigorta hepsini sagliyorlar, ama calisacak adam yok.
@masumcocuk34 dolarla maas alinca, pazardanda dolarla domates alman gerekiyor
Evde tek başına yım..
Bayram tatilinde evimde tek başımayım. Yüksek lisansa çalışıyorum. :P
Ancak bu kadar konudan ilgisiz olabilirim sanırım hahaha
Yarın İzmir Antalya taraflarına gideceğim.. her gün bir yerde konaklamak istiyorum.. eşlik etmek isteyen buyursun 😂
Bayramın özelliği bi araya gelmektir. Aile olsun akraba olsun. Tatile gidenler genelde ailesine önem vermeyen insanlar.
Akrabalarımı seviyorum. Önce akrabalarımla babannemde bir gun geçiricez sonra akrabalarla tatile gidicez 😍😄
Deniz kum güneş ve ben yupiii zaten yılın 365 günü tatil sayılır çünkü deniz kümsal plajda yaşıyorum sayılır
Her ikisinde zaten evim sahil dibi akrabalarda burada orta yolu bulmuşum
Tatilmi annem omuzunu kırdı 2 eve ben yetişiyorum hatta dün ilk defa dolma sarma sardım çoğu kızdan yetenekliyim börekte yaptım yoksa aç kalıcam buda benim işime yaramıcak😂😂 birde bahçeden nefret ediyorum küçüklüğümden beri zorla tavuk baktırdı babam bir ara hepsini kesip fırına vericektim olmadı 😂😂 birde tatil vardı aklımda ama ev işlerinden fırsat bulamadım😂😂
Annem 3tekerlekli motora binerken yelek etek giymiş son hızlads giderken yeleği toplayayım derken direksiyonu farkına varmadan bir anda kırmış takla atmış onun dışında babam aç kalmamak için zorla yaptırıyor bir ara sinirden ağlıyacaktım😂😂 duygusuz hiç ağlamayan ben 😂😂 birde tüm işleri söylersiniz yaparım otururum ama bunlar bir tane söylüyor tam otururken yeniden söylüyor sinir krizi geçirdim yeminle 😂 dolma börek sarma seviyorsan kargoyla yolluyayım ya da yok üstündeysen C4 bomba misali atıp kaçayıp yoksa baban vurur beni😂 ama istersen bakabilirsin yaptığım dolmaya sarmaya hikayemde var ınstada s. emovskii_
Haftanin bi kac gunu denizdeyim zaten. Bayramlar önemli benim icin. Akaraba ziyaretinde olucam.
Evdeyim ben yegenlerim gelecek elimi öpecek 🤣 bayram harçlığı hazır
Önce 1-2 saat büyükleri ziyaret edeceğim, sonra da bol bol gezeceğim. 😊
Ne denizdeyim ne de akrabalarda yalnız başıma yazliktayim
Neden yanliz deniz uzakmi
Kısa bir akraba ziyaretinden sonra denize gidilebilir
Hiçbiri evdeyim. Bir iki arkadaşla görüşcemm😁. Şimdiden herkeşe iyi bayramlarrr💕
Tatilde olacaktık sağlık sorunları sebebiyle maalesef iptal oldu bu bayram evdeyiz.
Yaşadığım yerde akrabamız yok öyle olunca tabii ki deniz
Zorla götürmeye çalışmazlarsa akraba değil evde otururum😅
Benim icin akrabayla gecirmek, denize girmek varken, lağam çukurunda yemek yemeye çalışmak gibi.
En kötüsü de yemek yerken onları gördüğüm için bi yandan da sı. ıyor olmak
Bayramda evde olacağım bayramın 4. Gününden sonra Alanya'da yazdığımız var oraya gideceğim
Ben paranın dibine vurcam🤣🤣
Çalışmaya devamm..
maalesef akrabalarla 3 gün boyunca cehennemin denemesini yaşıyacağım bir nevi
En çok kendime zaman ayıracam. Kiminle veya kimlerle olmak istiyorsam onlarla olacam.
En güzel tatili yapmaya gidiyorum, kayınvalidemlerdeyim. 🤪
C şıkkı hiç biri senelik izinde Kayserideyim birikmiş işleri hallediyorum.
Bayramda akrabaları bırakıp denize gitsem beni aşarlar 😂
Deniz kıyısındayım. Yerimi çok önceden ayarladım. Umarım benim için güzel bir tatil olur.
Hayatımda hiç denize tatile gitmedim akrabalara da en son çocukken gitmiştim
Ailemin yanına geldim, akrabasız ortam ve deniz var şükür 🙏😂
Ilk gun et dogramakla gececek. Ertesi gun memlekete gidecegiz
Akraba ziyareti vs gibi şeylerin benim için önemi yok. 2 hafta kadar Norveç'te kalıcam
bni de gotur :'))
@Büşra_riri vize pasaport hallet götüreyim :D
evdeyim eger gidicek arkadas bulabilirsem gidicem ulan yeterki gelen olsun ben ismarlicam yahu
Evdeyim vakalar çoğalmış pek gezesim de yok açıkçası
Bayramda çalışıp çift mesai parası yiyeceğim bayramdan sonra 2 gün denize
Lunaparka gideceğim,çocukluğumu yaşayamadım peder yuzunden
Ne akraba ne deniz :) evdeyim zaten kuzenlerim bizde kalıyor akrabanın da fazlasına gerek yok
Bayramda tatil çifte masraf. Yani tatile ya bayramdan önce ya da sonra gidilmesi taraftariyim
tatilde olmak çok isterdim ama. öyle bir imkanımız yok.
Akraba lafını duyunca bile tüylerim diken diken oluyor
Tatilde valla, akraba akreptir
Bayram mi kaldi zaten
Herkesi evden gönderdim tek başıma takılacağım 1 ay biraz kafa dinleyelim
Akrabalarda sonra denizdee
büyüklerimi ararım kendinmleyim mis
Keşke bende kendimle olabilsem... büyüklerimi ararım tabi o ayrı...
Sağol... Amin İnşAllah... hayırlısıyla... çok istiyorum tek başıma yaşamak...
Akrabaların canı cehenneme yaşasın arkadaşlar
evdeyim akrabalar bizde
Köydeyim ama deniz kum güneşli köy :)
Hıc bı yerde çalışmaya devam
İkisi de değil evde takılıyorum.
Küvetteyiz canım yetmez mi 😀
Akrabaların canı cehenneme
Ev house. Misafir ağırlama
Tatildeyim gerizekali akrabalarla ugrasamam
İşyerindeyim maalesef 🙄
Çalışıyorum izin mizin bayram Bir şey Yok
Akrabalar tatilde evde bir ben kaldım 😳