Herkese merhaba arkadaşlar 21/28 haziran arası yapacağım tatilim için Antalya bölgesini düşünüyorum ama otel konusunda kararsız kaldım Ultra Her şey Dahil konseptiyle hizmet veren otellerden önerebilecekleriniz var mı? Sizlerin de gidip memnun kaldığınız veya beğendiğiniz oteller var ise benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum Benim şuana kadar düşündüğüm oteller ve oda seçenekleri bunlar;
Mylome Luxury Hotel & Resort (Superior Swim Up Deniz Manzaralı Oda)Rubi Platinum Spa Resort & Suites (Deluxe Deniz Manzaralı Oda) Titanic Mardan Palace (Premium Oda Havuz ve Kısmi Deniz Manzaralı)
Bi'Bilen Adil Gürkan yanıtlıyor: Akdeniz bölgesinde tatilin tadı nerede çıkar?
Doğru kişiye sordun. Öncelikle şimdiden iyi ve sağlıklı bir tatil dilerim.
Özellikle hijyen ve güvenliğin en önemli kriterler arasında olduğu şu zamanlarda, bu konuda kendisini kanıtlamış, güçlü bir alt yapısı ve güven veren bir markaya ait tesisleri seçmek çok önemlidir.
Ben de bir otelci ve bu alanda çok güçlü bir zincirin bir yöneticisi olarak Kilit Hospitality Group Otellerini tavsiye edeceğim. Zira bu konudaki temel prensibim arkasında durabileceğim ve bildiğim markaları önermektir.
Antalya sahillerinde geniş bir coğrafyaya yayılmış olan otel zincirimiz içinde dilediğiniz bölgeyi seçebilirsiniz.
Manavgat, Side, Belek, Boğazkent, Beldibi, Kundu, Lara, Göynük, Kemer, Tekirova’da otellerimiz vardır. Her birisi farklı bütçeler için uygundur.
Kilithg.com adresi ile arama yaparsanız, hem Nirvana, hem de Crystal markalarımıza ulaşabilirsiniz.
Nirvana üst segmente hitap eden çok kaliteli bir markamızdır. Crystal ise bunun kalite olarak bir tık altıdır.
Bir yol önereyim.
444 0 558
444 0 458
Bu numaraları arayın, bizim Call Center çıkar. Benim adımı vererek rezervasyon isteyebilirsiniz.
Aquapark bizi pek ilgilendirmiyor aslında havuz olanakları biraz tereddut yaşattı aslında swim up odaların havuzu var tamam ama genel kullanım için olan havuzu inceleme videolarında pek göremedik ondan dolayı sordum
hmm hemen bakıyorum peki sizin oda tipi neydi hani şu odası daha güzeldi falan gibi bir öneriniz olurmu ve denizi plajı kum çakıl derinlik nasıldı paylaşırsanız sevinirim
Denize yakın. Üst geçit var. Üst geçitten geçip denize ulaşıyorsun. Biz standart odada kaldık. Temiz. Yemekler ızgara, kırmızı et, her akşam farklı konsept var. Kumu iri taneli. Denizi güzel. derin. Hafif dalgalı. sakin değil.
Anladım bilgileri paylaştıgınız için teşekkür ederim illa bi eksi yanı vardır bu neydi sizin için? kasa odalarda bulunuyormuydu son kez birde bunu sorayım
Biz otelde sürekli kalmayız. Alanya çevresini gezdik. Bizim için yemek çok önemli ve temizlik.. Onun dışında kaydıraklı havuz olmalı... Bizim için bunlar varsa tamamdır. Otelin çok lüks olması gerekmez. Çevreye hep gezi düzenlendi. Mağaralar, orman, ırmak, plaj... Bence harikaydı. Senin önceliklerini bilemem. Kasayı hatırlamıyorum ama vardı sanırım. 5 yıldızlı nihayetinde... Kasa olur hep
anladım benim ise planım ise asla otelden çıkmamak mümkünse hiç efor sarfetmemek bir senenin acısını çıkarmam lazım çünkü kasa konusu geçen sene gittigim otelde günlük 15 Euro para istedilerde o yüzden sormak istedim oda beş yıldızlı ve ultra her şey dahildi ondan ötürü Ala Carte restoranını veya spa sını denedinizmi?
The Land of legends bana hizmet tipi sebebiyle uymuyor daha önce gittim ultra her şey dahil konseptleri yok oda kahvaltı vb. bi şekil daha yapıyorlar ve minibarı ekstraya giriyor o yüzden tercih etmeyecegim orayı ama Ela Quality de konakladınızmı nasıl denizi plajı hizmet kalitesi?
Ella yı şu an inceliyorum Deluxe Superior Deniz Manzaralı odası tercih edilebilir detaylı araştırıp inceleyecegim farklı önerilerinizde olursa opsiyon olarak eklemek isterim
Ben Grand Park Lara'ya gitmiştim 4 yıldızlı o güzeldi. Onun yanındaki otele Hollandalı tanıdık gitmişti çok eğlenmişti. Aksu'daki oteller güzel oluyor.
Anladım 4 yıldız tercih etmediğinizi😂 fakat o bölgenin otelleri iyi ama denizi çok kötü biz gittik hiç hoşumuza gitmedi. Mylome'un odasını bilmiyordum güzel bir özellik bir an o tarafa kaydım iyiymiş. Benim görüşüm bu yardım edebildiysem ne âlâ seçim sizin. Kendinize iyi bakın iyi eğlenceler.
Selamlar @mesut_boztas,
Doğru kişiye sordun. Öncelikle şimdiden iyi ve sağlıklı bir tatil dilerim.
Özellikle hijyen ve güvenliğin en önemli kriterler arasında olduğu şu zamanlarda, bu konuda kendisini kanıtlamış, güçlü bir alt yapısı ve güven veren bir markaya ait tesisleri seçmek çok önemlidir.
Ben de bir otelci ve bu alanda çok güçlü bir zincirin bir yöneticisi olarak Kilit Hospitality Group Otellerini tavsiye edeceğim. Zira bu konudaki temel prensibim arkasında durabileceğim ve bildiğim markaları önermektir.
Antalya sahillerinde geniş bir coğrafyaya yayılmış olan otel zincirimiz içinde dilediğiniz bölgeyi seçebilirsiniz.
Manavgat, Side, Belek, Boğazkent, Beldibi, Kundu, Lara, Göynük, Kemer, Tekirova’da otellerimiz vardır. Her birisi farklı bütçeler için uygundur.
Kilithg.com adresi ile arama yaparsanız, hem Nirvana, hem de Crystal markalarımıza ulaşabilirsiniz.
Nirvana üst segmente hitap eden çok kaliteli bir markamızdır. Crystal ise bunun kalite olarak bir tık altıdır.
Bir yol önereyim.
Bu numaraları arayın, bizim Call Center çıkar. Benim adımı vererek rezervasyon isteyebilirsiniz.
Merhaba Adil bey önerileriniz için çok teşekkür ederim inceliyorum
Nirvana Cosmopolitan Hotel ilgimizi celbetti inceliyoruz sadece havuzunu swim up odalarda gördük havuz konusu biraz sıkıntılı sanırım
Cosmopolitan şu an Akdeniz'de 1 numara. Hiç bir sorun yok. BU ölçüde kaydırak yok. Merak etmeyin
Aquapark bizi pek ilgilendirmiyor aslında havuz olanakları biraz tereddut yaşattı aslında swim up odaların havuzu var tamam ama genel kullanım için olan havuzu inceleme videolarında pek göremedik ondan dolayı sordum