Bir yanım Muğla diyo, bir yanım Antalya.🌴⛱🍹
Not:Şu an Antalyadayım.😂
Not:Şu an Antalyadayım.😂
Side baya iyi Muğlaya gitmedim ama nasıl bir şey istediğine bağlı. Fethiye cennet gibi yer tartışılmaz. Marmaris vs. de güzeldir. Sakin ya da kalabalık hangisini istiyorsun bazı yerler kalabalık olur. Biraz serinlik istersen Dikili-Ayvalık tarafları serin oluyor sanki hiç deniz yokmuş gibi üşüdüğümü hatırlıyorum Dikilide gerçi o zamanalr zayıftım biraz ondan kaynaklandı.
yorum için teşekkürler
ege serin oluyo denizide soğuk olur. sıcaklardan bıktıysan derdine derman olur
Çok yakın zamanda muğlaya çadır kampına gidicem benim tercihim ege😄👍🏻
Cevap
21Cevap
ege serin ve rüzgarlı olur akdeniz esmez tavsiye ege.
Eğe ye koş gel kardeşim ne yapicaksin akdenizde? 😂
Antalya'nın her yeri cennet boşver Ege'yi ;)
değil mi yaaaaa🌴
21 yıl orada yaşadım, hayatımın en güzel anlarıydı çoğu zaman. Şehrin de gelişmesini bizzat gördüm, yani tabi ki dünyada çok daha güzel yerler vardır ama Antalya'nın yerini hiçbir şehir alamaz benden. Uçaktan indiğim zaman toprağını öptüğüm bile oldu :)
kıyamam😀
Atamız bile boşuna söylememiş "Hiç şüphesiz ki Antalya, dünyanın en güzel yeridir." diye :)
👍😊
Ege sulari da güzeldir bir izmirli olarak her yerini gezmis biri olaeak soyluyorum
Antalya neresindesin şu an
Lara
👍👍
bildiğim yerler, teşekkürler👍😊
:))))
akdeniz zaten oralar :D
hadi ya😂
Antalyanın Akdeniz'de olduğunu bilmicek kadar salak olduğumu düşünmen, büyük salaklık. Acıdım.😂😂
Arkadaşımla Akdenizdeyiz ama aklımızı Bodrum da olan bir arkadaş karıştırdı. Muğlaya gelin diye. Ben de bir sorayım dedim. Algıladın mı şimdi?
coğrafya derslerinde napıyodun sen? Ege bölgesi? Akdeniz bölgesi? Bu bölgelerde olan şehirler? Cahilliğe bak. Kusucam.
yok et kendini😂😂😂
git biraz kendini geliştir, byee😂😂
ege gibi yer var mı be türkiyede
Ben ikisine de gidicem
Ben diyom ki Bitlis 😂😂
Al bendende o kadar kararsız immm.
karadeniz nasıl olur?
:) antalyada isen Ege :)
Ne tarz tatil seviyosun
Muş en iyisi
"farklı bir yorum yapayım da, marjinal olayım ehe ehe"
aklınca dalga geçiyosun sanmıştım, neyse😂