Hani o tatil fotoğraflarını gözümüze gözümüze sokmaya çalışanlar var ya. Sosyal medyadan tatil fotoğrafları paylaşanları kıskanır mısınız?

Evet, kıskanırım.
Hayır, kıskanmam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kıskanmak bana göre bir şey değil. Daha çok kendine vakit ayırıp tatile çıkmış diye mutlu olurum. Ama bu işi çığırından çıkartıp nispet yapar gibi davrananlar var. Onlara biraz üzülüyorum. Sonradan görme lafını oldukça hak ediyorlar...
Hayır, hiç tınlamam. Aksine hoşuma gider görmediğim yerlerde tatil yapılması benimde en azından orası hakkında fikir sahibi olmamı sağlar. İleride belki ziyaret edebileceğim bir yer haline dönüşebilir.
Cevap
10Cevap
Valla ne yalan söyliyeyim kıskanıyorum hele böyle evde denk gelince ulan millet geziyor bizde evde sap gibi oturuyoruz diyorum :D
yapamadığım için kıskanıyorum biraz ama yapcak bişey yok
Hayır Kıskanmam Neden Kıskanayim ki? 🙂 İstersem Bende Tatil yaparım Buna kıskanmak çok saçma Olur Bence
Sosyal medyaya göre yaşamıyorum çünkü biliyorum ki orda olan her şey o an için oluşturulmuş yalan ve gösteriş olan şeyler
Hayır ne tatil ne araba ne pahalı gösterişli şeyler asla kıskanmam banane derim geçerim
Yoo hiç kıskanmıyorum ne güzel eğleniyorlar diye düşünüyorum aksine
Evet cunku benim ailem daha arkadaslarimla denize yüzmeye gitmeme bile izin vermez🤣
Kıskanmam aslında. Herkes hak ettiği kadar yaşıyor.
Hayır, çünkü zaten ben de tatil fotoğrafı paylaşanlardanım.
Kıskanmam da hayatı sorguluyorum djxndkd
Evet kıskanırım sonra gidip kıskandırırım 🥲
Başka işim yok, kıskanacam.
Kim ne paylaşırsa paylaşsın umrum da değil.
Amannnn hangi birini kıskanayım
Hayır
Hayır
Hayır umrumda olmaz
Kıskanıyorum bazen
Yok ya ne kiskanicam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?