Sosyal medyada her ânı resmeden Kişilerin, begenilme ve birazda bulunduğu platformlarda kendini gösterme arzusu yüksek seviyede olduğu içindir.. Ânı yasamak ve zevk almaktan çok , en güzel kareyi yakalama duygusu , gerçek zevkten uzak tutuyor onları , resim çek resim paylaş muhabbetine birde bakmışsın tatil bitmiiiişş😏
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gerçekten yaptığı şeyden keyif alanlar fotoğraf çekmeyi akıl etmez zaten. Keyif alıyormuş gibi davranıp gösteriş yapmak amaç...
Kendi ile mutlu olmayan, kendi başına eğlenmeyi yeterli bulmayan insan yaşadığı şeyleri başkalarına duyurarak tatmin oluyor sanırsam. Tatilden sonra belki atılabilir ama tatil sırasında sürekli paylaşım yapan insan kesinlikle o tatilin asıl tadını kaçırıyordur
Bedensel değil ruhsal yalnızlık bence yanındakiyle uyumluysa seviyorsa sosyal medyayı bile düşünemez ki Gece tartışıp sabahında kocası çiçek aldı diye sosyal medyaya koyan eş tanıyorum ben O yüzden sosyal medyadaki gülüşmeler sevgi sözcükleri hediyele alışveriş fotoları bana samimi gelmiyor
Tatile kışın çıkar çıktığımıda dedemden ve dostlarımdan başkasının bilmesine izin vermem. Haliyle fotoğrafta paylaşmam. Bu arada paylaşan neden yalnız ya da beğenilme arzusu taşıyor olsun ki? Canı istemiştir koymuştur.
Napalim ünlüler tatile gidince her kareyi paylaşıyor Biz paylasinca niye abest oluyor paramiz yok diye mi ünlü değiliz diye mi Görgüsüzlük insanlara has bir davranistir ve her insan bir sekilde yapar
Her şeyin bokkunu çıkarma arzusu. Ekmeğini paylaş desen paylaşmaz. Görgüsüzlük yapacak ya her şeyi paylaşır bu millet. Kusura bakmayın biraz ağxımı bozdum
Beğenilme arzusu ve görgüsüzlükten farkı yok özellikle yemek resimlerini paylaşanlar sonuçta herkes aynı şartlarda değil ye iç eğlen ama o kadar gösteriş yapmaya değmez eğlenmeyi unutur insan
En İyi Cevaplar