Tatil & Seyahat Kurban Bayramı'nda nereye gidilmeli? Serhat0202 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar kurban bayramında yasaklar olmaması dahilinde nerelere tatile gidilebilir? Marmaris Bodrum Çeşme Karadeniz turu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Siz bu bayramda nerede olacaksınız pekii? Kurban Bayramı'nda nereye gidilmeli? Cevapla Tatil Soruları Nereye Gidilir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl kurban bayramında bir defalığına tatile çıktım hayatımdaonun dışında hep evdeydimsanırım bu bayram da evde olacağım 1 0 Yorumla
theİlbey Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 +1 yıl Kurban bayramında ailem için sorumluluklarım var 1 0 Yorumla
bendemet19 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Hiç bir yere gidilmez. Akraba ve eş-dost ziyareti yapılır. Ziyarete gelenler de bir güzel ağırlanır 1 1 Yorumla Voldemorrtt +1 yıl Profilimdeki soruyu yanıtlar mısınız sizi davet edemiyorum Yorumla
aimPediatrician Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl İzin alabilirsem ailemin yanına gitçem. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kurban bayramında bir defalığına tatile çıktım hayatımda
onun dışında hep evdeydim
sanırım bu bayram da evde olacağım
Kurban bayramında ailem için sorumluluklarım var
Hiç bir yere gidilmez. Akraba ve eş-dost ziyareti yapılır. Ziyarete gelenler de bir güzel ağırlanır
Profilimdeki soruyu yanıtlar mısınız sizi davet edemiyorum
İzin alabilirsem ailemin yanına gitçem.