Ben kıbrısta doğdum büyüdüm şu an 3 senedir türkiyedeyim oranın iklimi akdenizdi şimdi sakaryaya geldim buranın iklimi marmara ve ben burda yapamıyorum akdenizin havasına suyuna alışmıştım şimdi marmaraya gelince nefes alamadım sende özellikle geldiğin yerin iklimine göre yakın olanı seç. Ben senin yerinde olsam antalya İzmir bodrum muğla gibi illeri bi düşünürdüm zaten yakında bende kısmetse gidiyorum sakaryadan. Marmara çok kötü haftanın 2 günü güneşliyse 5 günü yağmurlu. Ve Akdeniz’deki hava hiç bir yerde yok
Hmm bodrum bence kesinlikle Bodrum'u denemen lazım sonra İzmir, Ankara Eğer az kalabalık yerler istiyorsan doğu tarafına gitmelisin öneri olarak da doğubeyazıt, agri, ığdır, Diyadin vb
Iş için İstanbul iyidir Avrupaya benzerlik istiyorsan İzmir ( insan olarak) Eğer güzellik istiyorsan akdeniz ege oneriyom Tabi ege ve akdenizden kacican Izmirv
Öncelikle nasıl bir yer istiyorsun? Deniz, ulaşım kolaylığı, iş bulma imkanı, pahalılık gibi kriterlerini belirtirsen önerebiliriz😊
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kara denizden geliyorum zaten yani daha çok ak denizi merak ediyorum tabi ucuz olursa iyi olur rahat edebileceğim benim gibi yabancıların yaşadığı yoğun olan bir şehir olsa süper olur
Antalya’ yı tercih etmelisin o zaman. Ucuzluk konusunda orta diyebilirim emlak vs şu an biraz pahalı. Sahile yakın tercih etmezsen uygun fiyatlı ev bulabilirsin