Tatil & Seyahat Şu an sana istediğin ülkeye taşınma fırsatı sunsalar nereye taşınmak isterdin? ✈️? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Nereye gitmek isterdiniz? ...🃏 Güncellemeler+1 yıl süper soru Şu an sana istediğin ülkeye taşınma fırsatı sunsalar nereye taşınmak isterdin? ✈️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 395 cevap paylaştı. Ülke değil öyle bir fırsat verseler düşünmeden memleketime giderdim. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl memleketin neresi özel değilse Yorumla 54srp +1 yıl 54 Sakarya Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. İskandinav ülkelerinden birine. Muhtelemen Yeni Zelanda olurdu. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cehennem 1 9 Yorumla Soran +1 yıl oraya uçak yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uçarız huuugğggggg Yorumla Soran +1 yıl cennete var orası olmazmı 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣🤣ya bilmiyorum dur Yorumla Soran +1 yıl öğrenmiş oldun 😂😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok bilmiş sen de Yorumla Soran +1 yıl seni düşünende kabahag Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Basıma kalkıyorsun hemen kötü erkek seni babama dicem Yorumla Soran +1 yıl tamam söyle Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,8b cevap paylaştı. İtalya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ülke değil öyle bir fırsat verseler düşünmeden memleketime giderdim.
memleketin neresi özel değilse
54 Sakarya
İskandinav ülkelerinden birine. Muhtelemen Yeni Zelanda olurdu.
Vatanimda yasamak isterdim..
Amerika
Cehennem
oraya uçak yok
Uçarız huuugğggggg
cennete var orası olmazmı 😅
🤣🤣🤣🤣ya bilmiyorum dur
öğrenmiş oldun 😂😅
Çok bilmiş sen de
seni düşünende kabahag
Basıma kalkıyorsun hemen kötü erkek seni babama dicem
tamam söyle