3-4 yıl önce Hollanda'dan iş teklifi gelmişti ama kabul etmemiştim. Şimdi bir arkadaşım yurtdışına çağırıyor 🤔 düşünme aşamasındayım.

3-4 yıl önce Hollanda'dan iş teklifi gelmişti ama kabul etmemiştim. Şimdi bir arkadaşım yurtdışına çağırıyor 🤔 düşünme aşamasındayım.

İşime ve şartlarıma bağlı. Gidilebilir. Ben de gidip kendimi geliştirip gelmeyi düşünüyorum. En kötü yurtdışında çalışmış olarak ilgi görürsün tr'de
Türkiye'de ilgi görmeme gerek yok gördüğün ilgi yeter. Ülkede iş ahlakı diye bir şey kalmadı. Sosyal çürümenin had safhada olduğu dönemler. Yurtdışında yaptığın işin bir değeri var bizim ülkede yok. Bizim ülkede insanın da değeri yok
Haklısın yok. Tercih olarak kendi fikrimi söyledim. Statünüzü becerinizi bilmiyorum mlsf
Genel olarak söyledim kendimden örnek vererek. Yurtdışında çalışıp burada çalışmanın bir anlamı yko manasında çünkü burada az paraya çok iş yapman bekleniyor. Para almadan fazla mesai yapman bekleniyor. Adam her gün bol keseden kendine para harcarken çalışanın parasını iteliyor.
Çok kötü... Çalışma hayatının içinde değilim maalesef
Fotoğraftaki insanlar için göç bir “seçenek” değil hayatta kalma mücadelesi 💔 Senin durumun ise daha kontrollü ve planlı bir değişim şansı 😊
39 yaş bu karar için gayet uygun. Dilin, mesleğin, maddi durumun, ailenin tepkisi ve orada gerçekten ne kazanacağını iyice tart. İçine siniyorsa denemeden pişman olma 😉✈️🌍
Cevap
2Cevap
Bilmem giderdim belkide, send ehit istersrn drnemiş okursun
Dil öğrenme süreci olacak.
Olsun, beynin aktif çalışır fena mı😅 hafıza tazeleme işi bir nevi.
dil öğrenecek yaşı geçtim en temizi ana dili ingilizce olan bir ülkeye gitmek olur 🤔
Giderdim evet
Öyle bir imkanım vardı Fransa gibi ama gitmedim. Ülkemden memnunum kendi adıma şartlar açısından da.
ben pek ülkenin durumundan memnun değilim. Arabasıyla insanları ezip ve ölümüne sebep olup dışarıda gezen insanlar var. Sabahın 8'inde bir lokantanın çöpünden yiyecek toplayan kadın görüyorum kaç gündür.
İmkanım vardı ama gitmedim
Sen de benim gibisin o zaman :)))
Var gitmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?