Merhabalar, Avrupa- Türkiye uçuşlarıyla bizzat ilgilenmekteyim.
0
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
Merhabalar ben Almanya da yaşıyorum Türkiye ye uçacağım 1 ay sonra. Sunexpress sitesinde Almanya ya dönüşte şöyle yazıyor: 9 Mayıs 2021 tarihinden itibaren, seyahatlerinden en az 14 gün önce olmak kaydıyla tamamen aşılanan veya önceden Covid-19 geçirmiş olan yolcular, virüs varyantı olan bir ülkeden seyahat etmedikleri takdirde (Türkiye bu listeye dâhil değildir) karantina uygulamasından muaf tutulacaktır. diyor tam anlamadım açıkçası onlara sordum açıklama da yapmadılar sağolsunlar burada sormak zorunda kaldım. Ben şöyle anladım metini, Almanya ya dönüşte Karantina uygulanacak diyor yanlışmıyım
PCR testi ibraz etmekten muaf yolcular; o0-6 yaş arası yolculardan test istenmemektedir. oSchengen olmayan ülkelere devam uçuşu olan yolcular. oVarıştan en az 28 gün ve en fazla 6 ay önce düzenlenmiş COVID-19 PCR, RT-LAMP veya TMA test sonucu pozitif olan ve son 10 gün içerisinde Botsvana, Brezilya, Svaziland, Hindistan, Lesotho, Malavi, Mozambik, Nepal, Güney Afrika, Zambiya veya Zimbabve’de bulunmamış yolcular. oVarıştan en az 14 gün önce düzenlenmiş 2 doz Covid 19 aşı sertifikasına sahip olup, son 10 gün içerisinde Botsvana, Brezilya, Svaziland, Hindistan, Lesotho, Malavi, Mozambik, Güney Afrika, Zambiya veya Zimbabve’de bulunmamış yolcular. Bu aşı sertifikası İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca ya da İspanyolca olmalıdır. Kabul edilen aşılar; AstraZeneca (Vaxzevria), Janssen, Moderna and Pfizer-BioNTech. oBağışıklık sertifikasına sahip olup, son 10 gün içerisinde Botsvana, Brezilya, Svaziland, Hindistan, Lesotho, Malavi, Mozambik, Nepal, Güney Afrika, Zambiya veya Zimbabve’de bulunmamış yolcular.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhabalar, Avrupa- Türkiye uçuşlarıyla bizzat ilgilenmekteyim.
Merhabalar ben Almanya da yaşıyorum Türkiye ye uçacağım 1 ay sonra.
Sunexpress sitesinde Almanya ya dönüşte şöyle yazıyor: 9 Mayıs 2021 tarihinden itibaren, seyahatlerinden en az 14 gün önce olmak kaydıyla tamamen aşılanan veya önceden Covid-19 geçirmiş olan yolcular, virüs varyantı olan bir ülkeden seyahat etmedikleri takdirde (Türkiye bu listeye dâhil değildir) karantina uygulamasından muaf tutulacaktır. diyor tam anlamadım açıkçası onlara sordum açıklama da yapmadılar sağolsunlar burada sormak zorunda kaldım.
Ben şöyle anladım metini, Almanya ya dönüşte Karantina uygulanacak diyor yanlışmıyım
Aşılı mısın da? Türkiye listeye dahil değildir yazıyorsa, zaten aşı olsan da karantinaya alınacaksın
Aşılıyım evet. Virüs varyantılı diyor birde türkiye dahil değildir diyor. Saçma açıkçası Türkiye Virüs varyantı alanı değil ki yüksek insidans alanı.
Cornendon sitesinde de mesela türkiye den almanya ya döndüğünde eğer tam aşılıysan büyük bir ihtimal Karantina uygulanmayacaktır yazıyor.
Corendon tehlikeli
Siz bileti nereden nereye alacaksınız ki?
PCR testi ibraz etmekten muaf yolcular;
o0-6 yaş arası yolculardan test istenmemektedir.
oSchengen olmayan ülkelere devam uçuşu olan yolcular. oVarıştan en az 28 gün ve en fazla 6 ay önce düzenlenmiş COVID-19 PCR, RT-LAMP veya TMA test sonucu pozitif olan ve son 10 gün içerisinde Botsvana, Brezilya, Svaziland, Hindistan, Lesotho, Malavi, Mozambik, Nepal, Güney Afrika, Zambiya veya Zimbabve’de bulunmamış yolcular.
oVarıştan en az 14 gün önce düzenlenmiş 2 doz Covid 19 aşı sertifikasına sahip olup, son 10 gün içerisinde Botsvana, Brezilya, Svaziland, Hindistan, Lesotho, Malavi, Mozambik, Güney Afrika, Zambiya veya Zimbabve’de bulunmamış yolcular. Bu aşı sertifikası İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca ya da İspanyolca olmalıdır. Kabul edilen aşılar; AstraZeneca (Vaxzevria), Janssen, Moderna and Pfizer-BioNTech.
oBağışıklık sertifikasına sahip olup, son 10 gün içerisinde Botsvana, Brezilya, Svaziland, Hindistan, Lesotho, Malavi, Mozambik, Nepal, Güney Afrika, Zambiya veya Zimbabve’de bulunmamış yolcular.
Ben bileti Hamburg dan İzmir e aldım.
Sunexpress sitesinden
Aynı şekilde İzmir den Hamburg a dönüş olacak
İzmir’de çok sapık var ya
Yok ordan arabayla devam edeceğiz İzmir de kalmıyoruz
İyiymiş schatze
Teşekkürler
Hahaa kein Problem mann
Merhaba kusura bakma simdi yazabildim sana birsey daha soracaktim ben tabi müsaitsen eger
Hahaa
Soru soracaktim tekrardan sana tabi cevaplamak istersen daraltmakta istemiyorum kusura bakma
Eklesene beni
ekledim
Pegasus, thy hepsinde calistim similator egitmeni olarak
size bi metin paylaşsam okusanız bana yardımcı olur musunuz Anlamadım çünkü biraz saçma yazmışlar o yüzden
Kusura bakma ama okuyamam bu islerden yeterince sıkıldım
anladım teşekkür