sevgilimle beraber tatile gidecez onun arabasıyla gidecez benimde benzin parası vermem gereklimi? kalacağımız yerin parasınada berabermi ödemeliyiz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şimdi şöyle..
Eğer sevgilin her şeyi kendisi planlamış ve seni de buna ikna ederek davet etmiş ise.. Hiç bir şey ödemene gerek yok diye düşünüyorum. Ve tabi ilişkide bu kadar edilgen kalmak zamanla seni daha silik görmesine sebep olabilir. O senin bir ebeveynin olmadığını unutmamalısın. Aldığı kararlar ve eylemler sorgulanamaz, değiştirilemez değiller. Senin de zevklerin ve tercihlerin söz konusu.
Diğer bir noktada senin kendi ekonomik gücünü ve çizgini ona yansıtabilmen önemli. Aksi halde her şeyi kendi isteği, zevki ve ihtiyaçlarına göre şekillendiren seni ve ilişkisini de tek taraflı yaşayan bir yapı gelişir. İkinizde önce kendinizden sorumlusunuz. Birbirinizle ortaksınız ve kendiniz için beraber karar alan iki insansınız. Bazı şeyleri ortak görüşmek ve planlamak bu nedenle faydalı.
Ben şahsen birlikte plan yapamadığım ve herşseyi tek eline alan insanlardan uzak durmayı daha uygun görenlerdenim. Davetime, onun da kendi tercih ve isteklerini katarak dahil olmasını anlamlı ve gerçekçi bulurum. Çünkü onu orada tercihleriyle görmek beni mutlu eder. Silik bir imaj yaşamasına izin vermem. Ve bu onu var kılar. Zihnimde anlamli bir şekle oturmasını sağlar.
Karşındaki bir narsist ise senin katkı ve payını görmek ve kabullenmek istemeyecektir. Kendini bir oyuncak gibi hissettiğin, ordan oraya taşındığın bile olabilir. Bu nedenle narsistler kendisine bağımlı edilgen ve istekleriyle uyumlu insanları eş olarak seçer. Yani senin varlığını, kararlarını ve etkikerin olabileceğini reddeder.
Dediğim gibi, eğer seni davet etmiş ve bu deneyime seni ikna etmişse.. Keyfini çıkarabilirsin. Belki o tüm bunları senin daha iyi hissetmen için düşünmüş olabilir. Elbet teklif edersin ve o da bunu kolay kabul etmez. Çünkü bu belki sana içinden gelerek vermek istediği bir hediyedir. Hediyeler her zaman süpriz kutular için çıkmaz. :)
İşin kötü yanına gelirsem. Nasıl davranman gerektiğini burada başkalarının fikirleriyle sorguya açmış olman. Sen kendini başkalarından daha iyi tanıyorsun. Nasıl olman gerektiğinin kararını başkalarından alamazsın. Bu doğru olmaz :) Çünkü kim olman gerektiğini sana bir başkası açıklayamaz. Nasıl olman gerektiğin seninle ilgilidir. Buna sen karar verirsin. Bu yol seninle kendin aranda kurulan bir bağ. Nasıl hissediyorsun. Ne yapmak istiyorsun. Nasıl davranacaksın. Bu senin kararın, başkaları sadece kendisini bilir seni ve hayatını değil :)40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsevgili olduğunuz için bunu teklif etmen daha doğru olur evli olsaydınız bir olacağınız için hiç sormana bile gerek olmazdı ama teklif etmelisin şöyle söyle birlikte gidiyoruz benimde destek çıkmamı istermisin bu tatili karşılayacak durumun var mı diye sor o eğer derse ki yok bende var tamam dersin , ama eğer derse ki olabilir daha iyi olur vs yardımcı olursun ne olacak sevgiliyken ben eşime sürekli destek oldum düğünümüz için para biriktiriyordu hic gocunmadım o yüzden senin demen gerekir
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin senin maddi durumuna ne kadar süredir bi ilişki yürüttüğünüze vs bi çok faktör var bunları bilmeden net bir yorum yapmam doğru olmaz fakat elimizdeki bilgilere göre nezaketen ( ama yarım ağız değil) bi teklif edebilirsin ya da bunu da ben karşılayayım diyebilirsin ya da dönüş yolundaki yakıtı sen karşılayabılır konaklama masrafını ortak yapabilirsiniz
00 Yorumla
Eğer sevgilinin, senin maddi desteğine ihtiyacı yoksa maddi yardım teklif etme, teşekkür et yeter. Durumu olduğu zaman erkekler bu tarz maddi yardım tekliflerini hakaret gibi görebiliyorlar.
Ama, maddi açıdan bu durum onu zorlayacaksa, masraflara ortak olmayı teklif edebilirsin. Eğer gurur yapacak biriyse de ısrar etme, teklif et sadece tatlı bir şekilde.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
116
Cevap
107Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 763 cevap paylaştı. Ver bence gerekir bir kişiye yüklenmeye gerek yok
20 YorumlaSevgilim maddi olarak zora girmişti. Tatil planlarımızı iptal ettik. Sonra ben kendi paramla tatile gitmemizi önerdim. Erkek adam sevgilisinin parasını yemez, bana yakışmaz dedi. Ben bozuldum ama tamam dedim. Neyse sonra ayrıldık falan. Durumu düzeldi şu ara. Nereye istersen götüreyim, diyor. Dedim geçti o tren. Benim paramı kabul etmeyeni ben de etmem, dedim. Burada bir kural yok. Sizin aranızda olan bir şey. Kimseye sorma. Parası olan olmayandan daha fazla ödemeli bence. Arada sevgi varsa bunun önemi olmaz. Seven benden para çıkacak diye düşünmez. Aslında bazen aklıma geliyor da benim sevgilim kendine göre onurlu bir davranış yapmış ne kadar kızsam da. İkimiz de paramız olunca esirgemedik hiç birbirimizden. Bak arkasından hâlâ iyi konuşuyorum. Bu da bir şey.
116 Yorumla- +1 yıl
Bence sen haklisin
- +1 yıl
Ne ilgisi var. Öyle bir şey mi yazmışım? Anlaşamayacağımızı söylemişti. Evlenmek için müslüman olmam gerektiğini söyledi. Ayrıldım. Şimdi de sensiz yapamıyorum. Ne dersen kabulüm. Ailelere söylemeyiz dinsiz olduğunu gizler yaşarız diyor. Şimdi de ben istemiyorum, o kapa kapandı.
- +1 yıl
Biri kalkıp bana hadi müslüman ol deyip saygısızlık yapmazsa hiçbir şey demem. Ama sürekli iyi niyet adı altında müslüman ol, hidayet bul diyen olursa lafımı sokar tartışırım. Sonuçta müslüman ülkede dinsiz olmak için bayağı araştırmak gerekiyor. Bunu tahmin etmeyen insanla da ya sohbeti keserim ya da laf sokarım. Ama sevgilim de ilk başta deist olduğunu söylemişti o yüzden sevgili oldum. Yoksa onun da şansı yoktu benimle. Sonra galiba ben hâlâ inanıyorum, dedi. Saygı duydum. Sonra da ipler koptu. Sürekli yazıyor affet diye ama ben kolay bırakan biri değilim. Bırakınca da geri dönüşüm olmuyor.
- +1 yıl
Müslüman iken dinsiz arkadaşlarıma din konusu açmadım. Şimdi dinsizim müslümanlar rahat bırakmıyor. Sana günah yok şunu yapıyon mu bunu yapıyon mu yani şimdi biz nasıl olduk, maymundan mı geldik diye aşırı saçma şeyler soruyorlar. Ben kendimden daha az bilgili olanlarla sohbet etmem ki. O yüzden konusunu açmak çok saçma.
- +1 yıl
Oha çüş sana 😂😂 sen sordun umarım bu yüzden ayrılmadın dedin. Ben de sana inanç yüzünden dedim. Sordukça sordun. Bu kadar dikkat etmenin sebebi ezik gibi hissetmendir belki. Sana kibarlık yaptım sorularını cevapladım. Ama bana konuyu sen getirdin gibi imalarda bulunuyorsun. Kendi içinde ne yaşıyorsun bilemem. Demek nezaket herkese gitmiyor. İyi akşamlar sana.
- +1 yıl
Tek dayanağım bu değild bu bir
İkincisi siz neden ayrıldınız diye sormadım ben... bu yüzden ayrılmadın inşallah dedim... hayır bu sebeple ayrılmadık demeniz yeterli idi. Tanımadığım birinin ayrılık sebebini merak wdecek değilim. Ayrıca ben imana bulunmadım. Belki önyargıdır diye rezerv koyarak izlenimimi paylaştım o kadar. - +1 yıl
Komik değil
+1 yılBu hesap ödeme işlerini öğrenin artık :) bir yerde erkek var ve hesabı ben ödüyorum diyorsa ve sizin de aklımızda ona yük olup olmama konusunda endişe varsa lütfen ısrar etmeyin ancak sevgiliniz için alttan alttan ona destek olun. Mesela öğrencilik döneminde kız arkadaşımız ile bir kafeye gideriz hesap 20 lira gelir ama cebimizde son 50 liramiz varken ve ay sonuna çok zaman kalmışken yinede hesap ödemeyi gururumuza yedirmiyorsak sizde bakın bizim ne eksiğimiz var örnek parfüm alacağız ama kafeye gittik diye bir sonra ki aya kaldıysa siz alın hediye edin hem gönlümüz hoş olur hem hediyeleşmiş hem de ekonomik olarak bir sorunu çözmüş oluruz :)
20 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 341 cevap paylaştı. bu bir " gereklilik " olmamalı.. içinizden gelerek bu tip şeyleri kendi aranızda halledebilmelisiniz.. bir de şu var ki.. seni direkt o davet ettiyse , muhtemelen masrafı zaten kendisi karşılayacaktır.. bence, en azından yakıtı ben karşılayayım diye teklif edersen , bu bir jest olacaktır.. ama, durumun yoksa , zaten adam bunu düşünerek seni misafiri olarak davet etmiştir. kasma kendini bu kadar.. ama yok , param var diyorsan.. bir jest olarak yakıta destek olmayı önerebilirsin.. muhtemelen reddedecektir bunu ama bunu teklif etmen bile hoşuna gidecektir.. eh, kabul ederse de yine kızacak bir şey yok :)
20 Yorumla
+1 yılHerkes elinden geleni yaparsa samimi olur bence. Açıkçası ben bir erkek olarak sevgilimle tatile çıkıyorsam bir arabayla; yol planımı, paramı, kalacağım yeri ayarlamış olurdum. Ama mesela yolluk olarak bir poğaça yapıp getirse yolda yeriz diye hem yolda masraf azaltır hem de samimi bir ortam oluşturursun.
Ben ödeyeyim polemiği çok berbat.
Ödeyeceksen tuvalete giriyim diye benzinliğe girip tak diye öde. Ben teklif ettim sen memnun oldun, sen kabul etmedin ben memnun oldum kafasıyla ilişkiye zarar verirsiniz.10 YorumlaSevgilin trilyoner olsa bile sen böyle bir teklifte bulunduğun an işte o kız bu kız diyecektir. Senin için basit duran bu teklif (zeki bir erkeğin gözünde):
1) Hastalıkta sağlıkta zor zamanda benimle olabilecek biri
2) Para için değil beni ben olduğum için seven biri
3) Anlayışlı biri
Diye gözükür.40 YorumlaTabi ki vermelisin. Ohh ne rahat bedava gez toz söforlük yapsın sana. Hiç olmazsa benzin parası kadar yemek ısmarla ona. Benzin parasını almasa bile oyle yap. Bak onu mutlaka bekler. İlla yemek değil herhangi bişey almalısın yeterki o benzin parasına değsin.
50 Yorumlaİki tarafin durumu nasildir ne degildir belli degil.
Sen calisyor musun calismiyor musun belli degil.
Tatili sevgilin surpriz yaparak mi teklif etti belli degil?
Tatili ortak mi planladiniz belli degil.
Ve daha bir cok degiskene gore sorunun cevabi degisebilir. O yuzden yapilan yorumlarin da saglikli olacagini dusunmuyorum. Mesela sevgilimin durumu kotu olsaydi zor zamanlarinda olsaydi cebinden uc kurus bile cikarsa bana dokunurdu. Durumu iyi ama sallamiyorsa o da bana dokunurdu. Anlayacagin net bi sonuc yok :)20 Yorumla
+1 yılTeklif et ve kabul ettir ayıp aqqqq
Ha çok zengindir , babası milyoner falandır o zaman zaten ödenecek para onun çok umrunda olmaz
Ama nezaketen teklif yapmış olursun ona eğer zenginse
Orta halliyse falan da ne olursa olsun ödüyorsun kendi payına düşeni20 YorumlaBezin parasi degilde kalicaginiz yerin odemesi icin teklif et bence. Bu tatile karar verdigine gore o zaten kendini ayarlamistir muhtemelen. Ama bence kabul etmemesi gerekir en azindan ilk tatilinizse bu. Ama diger mekanlarda yardimci olmak amacli odemeyi ondan once yapabilirsin. Yani ben olSam ole yapardim cunku teklif ettigimde kabul etmis oldugunu gormek istemem.
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Sen ne olsun istiyorsun?
İşi gücü yerinde, parası olan biri sevgilisine maddi yük olmaz. Kadın veya erkek olması bu durumu değiştirmez.
Ha maddi durumun yoksa o durumda madden müsait değilim diyip gelemeyecegini söylersin. Ve buna rağmen tatil masraflarını karşılayacağını söyleyip seni davet ederse o durumda kabul edip, etmemekte bir sorun olmaz.
İnsanın saygınlığı, küçük gibi görünen ama aslında önemli olan bu tarz detaylarda kendisini belli eder.10 Yorumla
+1 yılİçinden geldiği gibi davran, fakat şunu söylemeliyim,
eğer nezaketen yardımcı olmak istersen,
(bir insanın değeri parayla ölçülmez) ama az da olsa ona değer verdiğini hissettirmiş ve bir konuda ona destek olduğun keyifli bir gün yaşamış vede sevgiline fazla yük olduğunu hissetmemiş olursun. 🙂
Keyifli anlar dilerim...00 Yorumla
+1 yılParası vardır muhtemelen. Hayat müşterek diyen bi arkadaşsan bu sözün her alanda geçerli olmalı. Her ne kadar ödemezsen ya da ödetmeyecekse de ki ödemene izin vermesi de çok abes değil gayet olağan bir durum kalkıp da şunu deme bana para ödetiyor cebimden para çıkmasına izin veriyor vs. Altta kalmamak adına teklif et
00 YorumlaBence gerekirse öde sorabilirsin tabiki ama ödemen hoş olur yarı yarıya saçma olabilir ama sen direk ödemeyi teklif et berki kabul etmez bir keredaha teklif et şahsen benim hoşuma giderdi reddettiğimde oldu kabul ettiğimde insanın maddi durumu her zaman iyi olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam şöyle yaparım birtanem sen fullet ben bir wc gideyim derim orda beklerim o esnada öderim bile en azından yol parasını ben öderim. Gerek yok sevgilim diyorsun kimsenin kimseye hakkı geçmesin. Ne olur ne olmaz belli de olmaz en iyisi bence böyle
00 YorumlaKişiye göre değişir..
En azından nezaketen teklif edebilirsin..30 YorumlaNezakettir sen teklif et. Kabul etmez büyük ihtimal. Kabul etmezse bir yerde yemek yiyin ve parasını sen ödemeyi teklif et. Çok harcama yaptığını dile getir. Kabul edip etmemesi ona kalmış. Anlayışın daha çok hoşuna gidecektir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn azından teklif edebilirsin. Bir yük gibi dolaşmamalısın. Kendinin de ekonomik gücünün olduğunu göster. O kabul etmeyebilir bu durumu ama sen yine de teklif et. Alt tarafı benzin parası ben olsam depoyu doldururdum o da kalıcak yeri halleder. Cebinden 5 kuruş çıkarmadan gezmeye meraklı tiplere uyuz oluyorum net.
00 Yorumla
+1 yılŞu garibim kızlar gerçek ''erkek'' göremeden yaşayıp gidiyorlar ha moderniz eşitiz ayağına, yazık..
Eskiden böyle bir şey teklif edilse utanırdı erkek milleti..
Şimdikiler kar sayıyor, normal görüyor.10 Yorumlayarım ağız bir teklifle bunu söylemen, benzinlikte senin çantadan para çıkarıyor gibi yapıp, onun yok saçmala demesi senin bunu 3 kere tekrarlaman ve sonucu 3. de alırsa tatilini yapıp ayrılman güzel olur
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle teklif etmelisin, baştan konuşun bence böyle şeyleri kabul ederse ödemekten çekinme. Sonuçta her şeyi erkek ödememeli kabul etmezse de saygı duymalısın. Bazı erkekler kesinlikle ödetmem falan diyor. 🤷🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılnasıl bir ilişkinizin olduğuna bağlı ben sevgilimle tatile çıksam hiç para harcatmam mesela ama kişiden kişiye değişir bu ne kadarlık bir ilişki olduğuna bağlı ne seviyede ne kadar samimi olduğunuza bağlı birazda
00 Yorumla
+1 yılBence durumu iyi de olsa vermelisin ki sonradan bişey olurda sıkıntı yaşarsanız ne olur ne olmaz lafını etmesin
30 YorumlaŞahsen ben teklifine dahi karşıyım kendi adıma. Bozulurum. Sevmem.
Ama sizin durumu çok bilmiyorum, tanımıyorum, rahat edemem diyorsan teklif et.10 Yorumla
+1 yılteklif etmelisin..
ama o da kabul etmemeli..251 Yorumla
+1 yıl1 depo benzin 250-300 lira ortalama
Ciddi düşünüyorsanız teklif et, bir biriz dersin, senin benim param mı var dersin. Bu senin avantajına olur...
Ha öylesine takılıyorsanız ağzını açamazsın.00 Yorumla
+1 yılHayır benzin falan alayım deme çok saçma. Tatil için bişey diyemem sevgilinin ekonomik durumu iyiyse o versin ama kısıtlı maaşı varsa bir kısmının sende verebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSen düşünceni söyle teklifini et gerisini boşver. Bir de bence bunları baştan konuşun bazı güzellikleri yaşamanızın önüne küçük şeyleri getirmeyin tatilinize odaklanın...
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle Alman usulü olmalı tamam belki benzin için parası istemez otel vs fifti fifti olmalı en azından teklif etmelisin samimi bir şekilde ben asla rahat edemem yerin dibine girerdim
00 Yorumla
+1 yılbu ilişkinizin ne kadar sürdüğüne bağlı bence çok uzun yıllardır beraberseniz seni biliyordur ve böyle birşey yapmana izin vermez ama daha yeniyse kesinlikle teklif etmelisin alıp almaması ona kalmış daha sonra ayrıldığınızda sana laf gelmemesi için yapmalısın bence ben olsam böyle yapardım
00 YorumlaOrtak olark yönetebilirsiniz ekonominizi bence böylesi daha iyi. Ama maddiyatın fazla yoksa ve mahçup düştüğünü düşünüyorsan teklif edebilirsin bu bile yeterli olur. bu konuları söz konusu olarak getirmeyin akışına bırakın onun parası senin paran senin paran onun parası
00 Yorumla
+1 yılİlla benzin parası vermene gerek yok gittiğiniz tatilde herhangi Bi şeyin ücretini de sen ödersin aranızda ödemiş olursunuz ki teklif edersen yüksek ihtimal kabul etmez.
00 Yorumla
+1 yılYanina ekstra para al, odeme sirasi gelince katilmayi teklif edersin O odemeyi planlamissa oder zaten ama parasi cikismazsa kalirsiniz oyle
10 Yorumlaİçinden geliyorsa söyle tabi.. Ama eğer ki istemem derse sende başka birşey de Ödersin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki vermelisin. kim bilir ne kadar masraf çıkıcak. Sen teklifte bulun bir iki kere ısrar et. Alıp almamak ona kalsın. En azından yemektir, eğlencedir onları bir şekilde ikna edip ödemelisin
20 Yorumla
+1 yılYok vermen gerekmiyor. Zaten ona hergün vereceksin üstüne bir de para mı verecen. Keyfine bak
210 Yorumla- +1 yıl
Dayı devir değişti sen çok geri kalmışsın
- +1 yıl
@Dostoyevski0 niye laaa
- +1 yıl
ya kadin sanki ilişkide bi birey değil adam sırf kadınla birlikte oluyor diye kadın ücret mi ödüyor . D
- +1 yıl
@Dostoyevski0 he aynen öyle. Zekana hayran kaldım leb demedim ama leblebiyi anladın
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBenzin parası olarak değilde corbada benim de tuzum olsun diye destek vermek iste nezaket olarak 👍
20 Yorumla
+1 yılBen olsam o u teklif etmem ama biryerde ye. ek molası vermişizdir masadan erken kalkıp hesabı öderim biryerlerden destek olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılşöyle yap benzinliğe gelirken öderken dur aşkım ben veriyim de hayır der zaten onun yerine git bi su bir içecek al küçük düşün daha iyi otel paraıs da aşkım beraber verelim de oda of mof derse seni düşünüyorum de
00 Yorumla
+1 yılPara konusunda oldukça hesaplı birisiyim o yüzden şahsen tatile gidecek olsaydım herkesin kendine düşen payı ödemesini isterdim.
00 Yorumla
+1 yılBence teklif etmelisin, yeri geldiğinde bazı yerlerde o öder, bazı yerlerde sen ödersin. Ortayı bulursunuz.
00 Yorumla
+1 yılTabiki sen de ödemelisin. En azından teklif edip ısrarcı olmalısın ve kabul etmezse kalan harcamaları üstlenmelisin
00 YorumlaBeraber vermek en iyisi tabi hayat müşterek. tatil pahalıya patlıyor maalesef o yüzden maddi yükü tek kişi karşılamasın
00 Yorumla
+1 yılTatil yerleri zaten fiyatları katlamış tabi yarısını ödemen yerinde olur. Ayrıca benzin için de teklif edebilirsin 🤗
00 Yorumla
+1 yılHer konuda (yeme içme, barınma, eğlenme vs) yarı yarıya ödemeye hazırlıklı gitmeni ve teklif etmeni öneririm.
00 YorumlaNe olursa olsun imkanın varsa altta kalma. Yarın iki kuruş için lafını edebilecek ucuz bir kişilik ise, ona lafını edecek fırsatı vermemiş olursun.
00 Yorumla
+1 yılBenzin parasından daha değerli şeyler paylaşıcağın için pek önemsemez sevgilin. Bu arada ne iş yapıyorsun
00 YorumlaBence ayıp olur dillendirme yabancı gibi sende otelin parasını ödersin
10 YorumlaEvet bence ortak olmalısın.. En azından için daha rahat olur..
10 Yorumla
+1 yıle yani beraber gidiyorsan masraflara ortak olman lazım...
10 Yorumla
+1 yılbence evet izin vermese bile bir şeyler alabilirsin
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayatına ortak oldum bir de arabanın benzin deposuna diyebilirsen sevgilini çok mutlu etmiş olursun
10 Yorumla Herşeyi ortak paylaşmak beraber yapmak iyi olur ilerde sıkıntılar yaşamamak için
10 Yorumla
+1 yılKeşke sevgilim le tatile gidebilsem de bütün masraflar bana kalsa ama Malesef..
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 366 cevap paylaştı.
u +1 yılBen olsam ödetmezdim aranızdaki duruma bağlı ne bilelim biz
10 Yorumla
+1 yılTeklif etmelisin eğer kabul etmezse mola verdiğiniz bir yerde yemek ısmarlayabilirsin..
10 Yorumla
+1 yılHerkes kendi hesabınıı ödesin, bireysel takılın
Yani ben olsam öyle yapardım12 Yorumla- +1 yıl
Ya ben çift olarak da gitsem bireysel öderim, tarzım bu
+1 yılEvet gerekiyor. Ayıp olur vermezsen. Sorman bile hata düşünmen lazım bunu.
10 Yorumla
+1 yılSenin de ödemelere ortak olman doğru ev hoş bi davranış olur
10 YorumlaBenzinliğe gidince bu sefer de benden olsun de bence yani
10 Yorumla- Devamını Gör (163)
Devamını Gör(208)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Sevgilimle beraber onun arabasıyla tatile gideceğiz. Benim de benzin parası vermem gerekir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler