Uzun zamandır aklımda, Kapadokya'da balona binmeyi çok istiyorum ama bir türlü fırsat olmadı, o yüzden nasıl yapacağımı da hiç bilmiyorum. Daha önce Kapadokya'da balona binen varsa bilgi verebilir mi?
Bu konuda bir ön araştırma yapabilirsiniz. Zaten balon turları Kapadokya seyahatlerinin en temel aktivitesidir. Gerek seyahat edeceğiniz acente ve gerekse konaklayacağınız otel vasıtası ile hem bilgi alabilir, hem de rezervasyon yaptırabilirsiniz. Aşağıda bazı bilgiler toparladım. Umarım yararı olur.
Aşağıdaki bilgiler için bir web sitesinden yararlandım.
Kapadokya Balon Turu Fiyatı 450 TL.
Fiyata Dahil Olan Hizmetler
Transfer
Sigorta
Sertifika
Şampanya
Fiyata Dahil Olmayanlar
Kişisel Harcamalar
Video & Fotoğraf
Kısa kısa bilgiler
Programımızın süresi, hava şartlarına göre değişmektedir. Havanın iyi olduğu zamanlarda yaklaşık olarak 1 saat civarında uçuşunuz sürmektedir.
Kapadokya balon turu nerede yapılıyor?
Ziyaretçilerin ve balon sevenlerin en çok soruduğu balon turu başlangıç noktamız hava şartlarına göre değişmektedir. Pilotlarımız 1 gün önceden başlangıç noktasını belirleyeceklerdir. İniş noktası da yine hava şartlarına göre değişmektedir.
Kapadokya balon turu rezervasyonunu nasıl yapabiliriz?
Yerli ve yabancı bir çok turistin tercih ettiği program olan Kapadokya Balon Turumuz için mutlaka önceden rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Bu yüzden ”balon turuna rezervasyonumuzu nasıl yaparız?” sorusu misafirlerimizin en çok sorduğu soruların başında gelmektedir. Rezervasyonunuzu online olarak sitemiz üzerinden yapabilir ve ya dilerseniz direkt olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Uçuşlar neden iptal olur?
Uçuşlar genellikle olumsuz hava şartlarından dolayı özellikle rüzgar faktöründen dolayı iptal olur. Hava ne kadar güzel olursa olsun, rüzgar uçuş için elverişli değil ise Sivil Havacılık tarafından izin verilmez ise uçuşlar yapılamaz.
Orada Travelux Cappadocia isimli bir acenta var, hizmetleri gayet iyidir. Arayıp onlardan rezervasyon yaptırabilirsin, herşeyi ayarlarlar ve seni bilgilendirirler. İstersen benim ismimi ver, istemezsen de sen bilirsin ama emin ol pişman olmazsın kendilerinden alacağın hizmetten.
Sorunun cevabı aslında çok kolay.. Orada balon turları yapan yerler var.. Havada ki balonlardan bunu görebilirsiniz zaten.. Orada binilebiliyor ama saatlik ücreti çok çok yüksek diye biliyorum..
orda balon turlari var çok kolay zaten ben binmiştim ama maddi olarak biraz pahali ama hoş deneyim sunuyor sana tavsiyem gün doğuşu veya gün batimi saat diliminde sec turunu eşsiz manzara oluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sabah 5 te oluyor bu yalniz uykundan feraget edicen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Istanbuldaysan Beraber gidelim istiyorsan, bende tatil arkadaşi ariyorum kendime.
Merhaba,
Bu konuda bir ön araştırma yapabilirsiniz. Zaten balon turları Kapadokya seyahatlerinin en temel aktivitesidir. Gerek seyahat edeceğiniz acente ve gerekse konaklayacağınız otel vasıtası ile hem bilgi alabilir, hem de rezervasyon yaptırabilirsiniz. Aşağıda bazı bilgiler toparladım. Umarım yararı olur.
Aşağıdaki bilgiler için bir web sitesinden yararlandım.
Kapadokya Balon Turu Fiyatı 450 TL.
Fiyata Dahil Olan Hizmetler
Programımızın süresi, hava şartlarına göre değişmektedir. Havanın iyi olduğu zamanlarda yaklaşık olarak 1 saat civarında uçuşunuz sürmektedir.
Kapadokya balon turu nerede yapılıyor?
Ziyaretçilerin ve balon sevenlerin en çok soruduğu balon turu başlangıç noktamız hava şartlarına göre değişmektedir. Pilotlarımız 1 gün önceden başlangıç noktasını belirleyeceklerdir. İniş noktası da yine hava şartlarına göre değişmektedir.
Kapadokya balon turu rezervasyonunu nasıl yapabiliriz?
Yerli ve yabancı bir çok turistin tercih ettiği program olan Kapadokya Balon Turumuz için mutlaka önceden rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Bu yüzden ”balon turuna rezervasyonumuzu nasıl yaparız?” sorusu misafirlerimizin en çok sorduğu soruların başında gelmektedir. Rezervasyonunuzu online olarak sitemiz üzerinden yapabilir ve ya dilerseniz direkt olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Uçuşlar neden iptal olur?
Uçuşlar genellikle olumsuz hava şartlarından dolayı özellikle rüzgar faktöründen dolayı iptal olur. Hava ne kadar güzel olursa olsun, rüzgar uçuş için elverişli değil ise Sivil Havacılık tarafından izin verilmez ise uçuşlar yapılamaz.