Tatil & Seyahat Adana'ya gelsen ilk nereye gitmek isterdin? Keko_01 Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor soru başlıkta devreler... Güncellemeler+1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=t0D0ct7Imtc Güncellemeler+1 yıl Şapkasız gelmeyin başınıza Güneş çarpabilir. Adana'ya gelsen ilk nereye gitmek isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Nereye gidelim söyleyin hele babuş bize şekilmi yapünüz https://youtu.be/7yJ96zFblFI😀😀 1 11 Yorumla Keko_01 +1 yıl :D ben hürriyet mahallesi cocuguyum Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Cidden nereye gidelim Yorumla Keko_01 +1 yıl taş kopruye git mahallemizede uğra Yorumla Keko_01 +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=MCQi0h71LiA Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Insallah ya döven olmaz bizi dimi orda jvucuvibiv Yorumla Keko_01 +1 yıl mahallemize gelirseniz 2 dakka yaşayın helal size Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Ama kafamız nasıl güzel nasıl güzel 😆 Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Gelmiyorum vazgeçtim Yorumla Keko_01 +1 yıl dovmezler bıçakla öldürür veya silahla sıkarlar Yorumla Keko_01 +1 yıl kafamız çooooook güzel Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl 🙄 Yorumla
Ezgiwme Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Senin mahalleye geleyim mi?(uçmalı kaçmalı)#sıfırbir 01#AZAD#RAMO 2 2 Yorumla Keko_01 +1 yıl o zaman iyi ayva yemeler :D Yorumla Ezgiwme +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
na-noow2 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl kuzenim adana öğretmenlik yapıyor yengem adana lı beni gezdirin desem zaten her yeri karış karış gezdirirler 1 1 Yorumla Keko_01 +1 yıl iyi Yorumla
sweetdreams2569 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl hüriyet mahalesi çok merak ediyorum acaba ne başıma gelicek acaba bir gün denicem adana kebap bol bol yeredim bide şırdan denicem 1 9 Yorumla Keko_01 +1 yıl beni bulursan mahallede hayatın kurtulur bulamazsan tahtalı koye gidersin Yorumla Keko_01 +1 yıl www.youtube.com/.../watch?v=MCQi0h71LiAbak izle bunu Yorumla sweetdreams2569 +1 yıl kolonya mı içti bu çcocuk haha bu çocuk mu dinamik bildiyin katil bu Yorumla Keko_01 +1 yıl bizde böyleyiz devrem Yorumla Keko_01 +1 yıl katil değilizde madde kullanmıyoruzda sigara içiyoruk bıçaklı işlere giriyoruk Yorumla sweetdreams2569 +1 yıl şaka mısınızı ya gözüm korktu şu an Yorumla Keko_01 +1 yıl maalesef kahpe olup bin gün yaşadığıma adam olup bir gün yaşarım. Yorumla Keko_01 +1 yıl gerçekler :( Yorumla Keko_01 +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=c4wUay8pMVM Yorumla
Sevdalı_kadın Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Taşkopruye anılarım var ya orda 😀😀 orayı öyle gezinirken denk gelmiştim çok beğenmiştim Seyhan da arkadaşlarım var oraya da giderdim 1 3 Yorumla Keko_01 +1 yıl bende seyhandanım taşköprüde kebap yerdik tofaş şahinle gidip Yorumla Sevdalı_kadın +1 yıl 😃afiyet olsun Yorumla Keko_01 +1 yıl :D eyw devrem Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dilberler sekisiAtatürk parkı Ve tabiki Adnan Menderes Bulvarı😍Bicibici ve şırdan yemeden de dönülmez 1 1 Yorumla Keko_01 +1 yıl aynen Yorumla
Güll1234 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Adanaya çok geldim Taşköprüye doyamıyorum çok güzel 1 0 Yorumla
SungerrBobb Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Gaziantep'te yaşıyorum adanaya taşınıcam gelince gezdirebilirsin nereye dersen :) 1 1 Yorumla Keko_01 +1 yıl taşkopru olur Yorumla
NujenZanistvan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Çukurova. Yılmaz Güney in büyüdüğü Yaşar Kemal in üzerine hayatını verdiği o kanla sulanmış ama aynı zamanda bereketli topraklara 0 0 Yorumla
passionateman4561 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hürriyet mahallesi. Oturduğum mahalleyle aynı isimde olan bu meşhur mahalleyi bir görmek isterdim 😂 0 0 Yorumla
Jendeukiee Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl @littlebabyyy 'nin yanına sjbkmtzç 1 9 Yorumla Keko_01 +1 yıl :D Yorumla Keko_01 +1 yıl adanalı mı o Yorumla Jendeukiee +1 yıl evet Yorumla Keko_01 +1 yıl hmmmm Yorumla Keko_01 +1 yıl bizde adana hürriyet mahallesindenik Yorumla littlebabyyy +1 yıl ahahaha canolardan mısınn@keko_01 Yorumla Keko_01 +1 yıl @littlebabyyy aynen kürtüm Yorumla Keko_01 +1 yıl hemde en belalılarından Yorumla littlebabyyy +1 yıl ertyuısrııyryed Yorumla
Minnoşumbne Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sence nereye gidilir biladerim 1 5 Yorumla Keko_01 +1 yıl taşkopru Yorumla Keko_01 +1 yıl ben gezdiririm nereye gidildiğini boşver Yorumla Keko_01 +1 yıl sende mafyasın ya mahallemizi gezdiririm Yorumla Minnoşumbne +1 yıl Eyyvallaaahhh Yorumla Keko_01 +1 yıl rica ederim Yorumla
kimsinsenhaaa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Valla ne bilim sen gezdirirsin bi zahmet. 1 8 Yorumla Keko_01 +1 yıl oldu canım :D Yorumla kimsinsenhaaa +1 yıl Ulann iyiki birşey istedik neyse toprak kankam beni gezdirir hı Yorumla Keko_01 +1 yıl yok ya elimin içi gibi bilirim gezdiririm tabkisi buda söz mü yaa Yorumla ToprakBey_ +1 yıl gezdiririm tabi manyak Yorumla kimsinsenhaaa +1 yıl @Keko_01 gördünmü keko efendi gezdirmiş benii tiprak kdkdks aferin yemekler sende o zaman keko Yorumla Keko_01 +1 yıl oldu ağam Yorumla kimsinsenhaaa +1 yıl 😄😄 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl gezdircem kuzu Yorumla
Sessiz_insan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Adanayı bilmiyorum ki bir yet söyleyeyim sana 1 1 Yorumla Keko_01 +1 yıl turistik yerler var mesela taşkopru Yorumla
tatlıtatsız_biri Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl En ünlü kebapçısına gitmek isterdin 😋 1 1 Yorumla Keko_01 +1 yıl ohhh ne güzel :) Yorumla
Yuuffffx Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Taş köprü gardaşım 1 1 Yorumla Keko_01 +1 yıl aynen Yorumla
VadesizErkek Takip Et Xper 5 Yaş: 104 +1 yıl Hiç gelmezdim çünkü sevmiyorum 1 3 Yorumla Keko_01 +1 yıl hmm şırdan şalgam kebap nolcak Yorumla VadesizErkek +1 yıl Senin canın sağolsun gardaşım benim yerimede sen yersin artık😊👍 Yorumla Keko_01 +1 yıl ok :) Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 319 cevap paylaştı. Osmaniye :/ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Nereye gidelim söyleyin hele babuş bize şekilmi yapünüz
https://youtu.be/7yJ96zFblFI😀😀
:D ben hürriyet mahallesi cocuguyum
Cidden nereye gidelim
taş kopruye git mahallemizede uğra
https://www.youtube.com/watch?v=MCQi0h71LiA
Insallah ya döven olmaz bizi dimi orda jvucuvibiv
mahallemize gelirseniz 2 dakka yaşayın helal size
Ama kafamız nasıl güzel nasıl güzel 😆
Gelmiyorum vazgeçtim
dovmezler bıçakla öldürür veya silahla sıkarlar
kafamız çooooook güzel
🙄
Senin mahalleye geleyim mi?(uçmalı kaçmalı)
#sıfırbir 01
#AZAD
#RAMO
o zaman iyi ayva yemeler :D
🤣🤣
kuzenim adana öğretmenlik yapıyor yengem adana lı beni gezdirin desem zaten her yeri karış karış gezdirirler
iyi
hüriyet mahalesi çok merak ediyorum acaba ne başıma gelicek acaba
bir gün denicem adana kebap bol bol yeredim bide şırdan denicem
beni bulursan mahallede hayatın kurtulur bulamazsan tahtalı koye gidersin
www.youtube.com/.../watch?v=MCQi0h71LiA
bak izle bunu
kolonya mı içti bu çcocuk haha bu çocuk mu dinamik bildiyin katil bu
bizde böyleyiz devrem
katil değilizde madde kullanmıyoruzda sigara içiyoruk bıçaklı işlere giriyoruk
şaka mısınızı ya gözüm korktu şu an
maalesef kahpe olup bin gün yaşadığıma adam olup bir gün yaşarım.
gerçekler :(
https://www.youtube.com/watch?v=c4wUay8pMVM
Taşkopruye anılarım var ya orda 😀😀 orayı öyle gezinirken denk gelmiştim çok beğenmiştim Seyhan da arkadaşlarım var oraya da giderdim
bende seyhandanım taşköprüde kebap yerdik tofaş şahinle gidip
😃afiyet olsun
:D eyw devrem
Dilberler sekisiAtatürk parkı Ve tabiki Adnan Menderes Bulvarı😍Bicibici ve şırdan yemeden de dönülmez
aynen
Adanaya çok geldim Taşköprüye doyamıyorum çok güzel
Gaziantep'te yaşıyorum adanaya taşınıcam gelince gezdirebilirsin nereye dersen :)
taşkopru olur
Çukurova. Yılmaz Güney in büyüdüğü Yaşar Kemal in üzerine hayatını verdiği o kanla sulanmış ama aynı zamanda bereketli topraklara
Hürriyet mahallesi. Oturduğum mahalleyle aynı isimde olan bu meşhur mahalleyi bir görmek isterdim 😂
@littlebabyyy 'nin yanına sjbkmtzç
:D
adanalı mı o
evet
hmmmm
bizde adana hürriyet mahallesindenik
ahahaha canolardan mısınn
@keko_01
@littlebabyyy aynen kürtüm
hemde en belalılarından
ertyuısrııyryed
Sence nereye gidilir biladerim
taşkopru
ben gezdiririm nereye gidildiğini boşver
sende mafyasın ya mahallemizi gezdiririm
Eyyvallaaahhh
rica ederim
Valla ne bilim sen gezdirirsin bi zahmet.
oldu canım :D
Ulann iyiki birşey istedik neyse toprak kankam beni gezdirir hı
yok ya elimin içi gibi bilirim gezdiririm tabkisi buda söz mü yaa
gezdiririm tabi manyak
@Keko_01 gördünmü keko efendi gezdirmiş benii tiprak kdkdks aferin yemekler sende o zaman keko
oldu ağam
😄😄
gezdircem kuzu
Adanayı bilmiyorum ki bir yet söyleyeyim sana
turistik yerler var mesela taşkopru
Seyhana gelmiştim pek beğenmemiştim..
En ünlü kebapçısına gitmek isterdin 😋
ohhh ne güzel :)
AVM 😉
:D
Taş köprü gardaşım
aynen