1 gece burada konaklayacağız nereleri gezebiliriz. Öneriler için teşekkürler şimdiden. 🌸

1 gece burada konaklayacağız nereleri gezebiliriz. Öneriler için teşekkürler şimdiden. 🌸
Adana'da baraj kenarları iyi 😂 Mekan ismi bilmem ben 😂
Bizde öyle yaptık 😂
Senlik bir soru @ITheLivingDeadI 😄
Help 😅
Adana'nın neresinde konaklayacaksınız? Bu önemli bir detay 😅
1 günde pek gezemezsiniz. O yüzden mutlaka güzel bir restaurantta Adana Kebap yemenizi tavsiye ederim. Ve buraya kadar gelmişken gece mutlaka şırdan yemeye gitmelisiniz. Şırdan'a kesinlikle ön yargıyla yaklaşmayın... 😅
Gezme olarak da detayda paylaştığınız görselde de yer alan taşköprü var. Gidip orayı görebilirsiniz. Oraya çok yakın bir yerde Atatürk Evi Müzesi var. Oraya da uğrayabilirsiniz.
Onun dışında Adnan Menderes Sahil Yolu var. Oraya da gidebilirsiniz. 1 günde anca bunları yapabilirsiniz diye düşünüyorum. İyi gezmeler 😅
@ITheLivingDeadI Tren garı'na yakın bir yerde konaklayacağız birazdan kebap yemeye gideceğiz önereceğim bir yer var mı 😊
Aracınız varsa Hacıbaba Kebap Salonuna gidin. Orası çok güzel. Garsonlar iyi ilgileniyorlar. Ama aracınız yoksa, yürüme mesafesindeki Toros Caddesinde Küçüksaat Kebap diye bir yer var. Orası güzel. Yine aynı caddede Kazım Büfe var. Çok ünlüdür. Kebaptan sonra oraya muzlu süt içmeye de gidebilirsiniz.
@ITheLivingDeadI aracımız var teşekkür ederiz 😊
@ITheLivingDeadI hacı babaya geldik kapalıymış 😢
Aa ciddi misiniz :/ bayram diye kapatmışlar sanırım. Normalde kapalı olmazdı orası. Kusura bakmayın 🙄
@ITheLivingDeadI yok önemli değil kebapçı ibo'ya gittik 😂 orası da güzeldi
İyi bari, afiyet olsun 😅
@ITheLivingDeadI teşekkürler 😊 yarın için gezecek görecek yer tavsiyesi alabiliriz
İlk görüşümde bahsettiğim yerlere gidebilirsiniz. Taşköprüden başlarsınız. Sonra taşköprü yakınlarında Adana Sinema Müzesi var. Atatürk Evi Müzesi var. Oralara geçersiniz. Oradan Sabancı Merkez Camii ve Merkez Park. O yolun devamından da Adnan Menderes Sahil yoluna gidebilirsiniz. Oranın yakınlarında da Çoban Dede Türbesi var. Buralara giderek günü doldurursunuz diye düşünüyorum :)
@ITheLivingDeadI bu yorumu görüş olarak paylaşır mısın o kadar yardımcı oldun eig seçiyim 😊
Sorun değil, sen beni bu soruya yönlendiren @padisahinkizi 'nı eig seç 😊
@ITheLivingDeadI peki öyle yaparım, teşekkürler tekrar
Rica ederim 😊
Cevap
3Cevap
Baraj kenarları olabilir
Hürriyet mahallesini çok merak ediyorum ama tek parça halinde çıkar mıyım bilmiyorum :D
1 gunde yemek yenilir anca
Doğru gider gitmez yemeye başlayacağız zaten 😂
bir gece kalınacaksa bence istirahat et dinlen yoluna devam et yoksa bir günde gezemezsin bir adanalı olarak hı birde gezme derken ne seversin tarihimi yoksa lezzet gezisimi yoksa doğamı ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?