Tatil & Seyahat Virüs biten yerlerde tatile akın ettiler, siz ne zaman akın edeceksiniz? nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor 😭😭😭😭😭Ya bende akın etmek istiyorum bir daha da gelmek istemi çok ihtiyacım var. Sizde gittiniz mi tatile. #nirhammm❤️❤️❤️❤️❤️ Virüs biten yerlerde tatile akın ettiler, siz ne zaman akın edeceksiniz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SosyoPsikopat Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl şu okul bi bitse bütün yaşam enerjimi sömürdü ya onun yüzünden gidemedim zaten sinir oldum 1 0 Yorumla
melankonik38 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 69% +1 yıl hepsi kocaman bir yalan minareyi çalan kılıfını hazırlar ve hastalıgı icat eden aşıyı bulur çünkü o derece doymaz ki insanlık su kaynakları azaldı ve coronavirüs 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Gorsel 90lardan mi? 🤗Ne tatili yahu, daha bu kapanmalarin acisini cikaracaklar, ortam bir duzelsin bize 2 sene izin mizin vermezler 😂 0 0 Yorumla
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl TEMMUZ ya da AĞUSTOS mutlaka gideceğim ama hangi bölge karar veremedim 2 ihtimal var biri olacak amma... 0 0 Yorumla
İsimalamayanüye Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Fotoğrafdaki yer nereyse bende akın etmek istiyorum 😂 😂 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 939 cevap paylaştı. Tatil yaparsam dağlara doğru çıkarım. Kamp, bisiklet vs. Deniz tatili bana göre değil hiç. 0 0 Yorumla
Sirocider Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Temmuzda akın ederim ben, yaz ortasında bir planım var. 0 0 Yorumla
Cenkistanbul Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl çeşmedeyim. üstte gömlek altta şort zooma giriyorum 0 0 Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Bitmeden de ederim, dün ettim mesela Antalya Konyaaltı Plajı o kadar kalabalıktı ki. 😂 0 0 Yorumla
By-Efendi Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 57% +1 yıl Haziran 2. Haftası ilk akın sonra temmuz ve Ağustos son haftaları 🥳 0 0 Yorumla
Siirliadam Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Çarşamba veya perşembe alanyaya doğru yola çıkacağım 0 0 Yorumla
Dingonunαhiяindαkiαɫ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 65% +1 yıl Gitmedik ne tatili yahu. Ağustos Eylül gibi gidicem ben. 0 0 Yorumla
Akbey_52 Takip Et Guru Yaş: 48 +1 yıl Bugün işte hiçbir zaman çünkü hiçbir zaman falan olmayacağım 0 0 Yorumla
KaraKartal50 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Şu dörtlüyü ver yeter tatil sizin olsun 1 0 Yorumla
Bebişim99 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl Bu gün baya yandım , bir kaç güne brozlaşırım 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı. Virüs biten yer yok sadece aldatmaca var. 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Henüz erken. Önümüzdeki seneye gideceğim. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı. Akın etmeyi düşünmüyorum 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 597 cevap paylaştı. etsinler etsinler yakında kapanırız yine. 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 611 cevap paylaştı. Zaten oradayım 😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
şu okul bi bitse bütün yaşam enerjimi sömürdü ya onun yüzünden gidemedim zaten sinir oldum
hepsi kocaman bir yalan minareyi çalan kılıfını hazırlar ve hastalıgı icat eden aşıyı bulur çünkü o derece doymaz ki insanlık su kaynakları azaldı ve coronavirüs
Gorsel 90lardan mi? 🤗
Ne tatili yahu, daha bu kapanmalarin acisini cikaracaklar, ortam bir duzelsin bize 2 sene izin mizin vermezler 😂
TEMMUZ ya da AĞUSTOS mutlaka gideceğim ama hangi bölge karar veremedim 2 ihtimal var biri olacak amma...
Fotoğrafdaki yer nereyse bende akın etmek istiyorum 😂 😂
Tatil yaparsam dağlara doğru çıkarım. Kamp, bisiklet vs. Deniz tatili bana göre değil hiç.
Temmuzda akın ederim ben, yaz ortasında bir planım var.
çeşmedeyim. üstte gömlek altta şort zooma giriyorum
Bitmeden de ederim, dün ettim mesela Antalya Konyaaltı Plajı o kadar kalabalıktı ki. 😂
Haziran 2. Haftası ilk akın sonra temmuz ve Ağustos son haftaları 🥳
Çarşamba veya perşembe alanyaya doğru yola çıkacağım
Gitmedik ne tatili yahu. Ağustos Eylül gibi gidicem ben.
Bugün işte hiçbir zaman çünkü hiçbir zaman falan olmayacağım
Corona olmasa bile orda aidsli coktur aman kalsinnnn👽
Yasaklardan sonra Evet gidecem
Sabah sabah midem kalktı
Şu dörtlüyü ver yeter tatil sizin olsun
Bu gün baya yandım , bir kaç güne brozlaşırım
Gitmedim igneada ya götüreyim seni 😀
Virüs biten yer yok sadece aldatmaca var.
Henüz erken. Önümüzdeki seneye gideceğim.
Biraz daha beklemek lazım
Burası brezilya galiba
Turkiyeye ne zaman gelirsm gidecem
Sanmam bi yere gitmem
Tatili kışın yapmayı severim
Hayır, akın etmeyi düşünmüyorum
Zorr
Akın etmeyi düşünmüyorum
Temmuzda gideceğim
yarın ilk denizime giricem :D
etsinler etsinler yakında kapanırız yine.
Ben seks istiyorum artikkkk
hastalanmaya niyetim yok
Haftaya gitcem ben de :)
Yazın gidicem
Zaten oradayım 😂😂
Az daha
bir ay sonra...
Gittim geldim tekrar gideceğim
hiç sanmıyorum
Belli değil be
Garibanın yüzü gülürmü
Bitince