Tatil & Seyahat En güvenilir otobüs firması hangisi? Geldimgeldim5 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İstanbul mersin anamur arası en güvenilir otobüs firması hangisi? Güncellemeler+1 yıl Acill lütfen. En güvenilir otobüs firması hangisi? Cevapla Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kawasaki_Ninja Takip Et Master Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Kamil koçpamukkaleulusoynilüfer......metroaşağı yukarı sıralama bu şekilde :) ama birde kalite kişiden kişiye değişir. Kalitesiz bir şirketin kaliteli çalışanları olduğu gibi terside mümkün 👍 0 0 Yorumla
Osman0592 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl O yol çekilir mi ya? Bence birinci tercih uçak olmalı. Otobüs olarak ilk sıraya Pamukkale'yi koyarım. İkinci sıraya Kamil Koç 0 2 Yorumla Geldimgeldim5 +1 yıl Abi mecburen kamil koç her yere gider dimi mersinede gider. Yorumla Osman0592 +1 yıl Valla şimdi sen böyle sorunca üşenmedim baktım 😅, Mersin'e gitmiyormuş çok şaşırdım. Metro turizm diyeceğim ama o en kötüsü. Bence Mersin'in kendi firmalarına bak. Mersin nur turizm gibi Yorumla
aloneman530 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kamil koç Ulusoy 0 3 Yorumla Geldimgeldim5 +1 yıl Abi kamil koç her yere gidiyor dimi Yorumla Geldimgeldim5 +1 yıl Mersinanamura da gider yani Yorumla aloneman530 +1 yıl Otobus şoförü ya da çalışanı degilim o bilet diye uygulama var bi bak istersen Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 663 cevap paylaştı. Kamil Koç. 0 1 Yorumla Geldimgeldim5 +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kamil koç
pamukkale
ulusoy
nilüfer
...
...
metro
aşağı yukarı sıralama bu şekilde :) ama birde kalite kişiden kişiye değişir. Kalitesiz bir şirketin kaliteli çalışanları olduğu gibi terside mümkün 👍
O yol çekilir mi ya? Bence birinci tercih uçak olmalı. Otobüs olarak ilk sıraya Pamukkale'yi koyarım. İkinci sıraya Kamil Koç
Abi mecburen kamil koç her yere gider dimi mersinede gider.
Valla şimdi sen böyle sorunca üşenmedim baktım 😅, Mersin'e gitmiyormuş çok şaşırdım. Metro turizm diyeceğim ama o en kötüsü. Bence Mersin'in kendi firmalarına bak. Mersin nur turizm gibi
Akdeniz seyahat ve kamil koç
kamil koç iyidir..
Kamilkoc cok mola veriyo ama iyi yani
Kamil koç Ulusoy
Abi kamil koç her yere gidiyor dimi
Mersinanamura da gider yani
Otobus şoförü ya da çalışanı degilim o bilet diye uygulama var bi bak istersen
Kamil Koç.
Tesekkur ederim
kamil koc varsa o
kamil koç.
Pamukkale