Arkadaşlar çok sıkıldım gezecek olan varsa onuda yanıma alabilirim. Korkmayın benim yanımda ceza yemezsiniz. Bunaldık iyice?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Tatil & Seyahat konusunda 636 cevap paylaştı. karşıyaka çarşı, bornova küçük park, alsancak kıbrıs şehitleri caddesi, asansör, saat kulesi, kızlar ağası hanı, kemeraltı, göztepe, kadife kale, inciraltı, homeros vadisi, tepekule vs. İzmir 'de gezilecek başlıca yerlerdendir.
10 Yorumla
- +1 yıl
Şirince Köyü tavsiye ederim çok güzel efes ve meryem ana yedi uyuyanlar ve kuşadasına da yakın aynı zamanda minübüs ile gidiyorsun. :)
35 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Gezmesem yazar mıydım?
- +1 yıl
@Sifoooo Biliyorum geçen sene oradaydım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
6Cevap
Orda olsaydim mutlaka bende yol arkadasligi edebilirmiyim derdim kardesim😅😅 benimde konusacak birisine ihtiyacim var... Bu arada iyide soforumdur baya ise yarardi😅😅
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet çok iyi olurdu 🙃
hocam merakimdan soruyorum senin yanında neden ceza yemiyorlar?
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Egomdan söylemedim yanlış anlaşılmasın. Güvenlik gücüyüm ben o yüzden söyledim
- Soran+1 yıl
Yok kardeşim zabıta değilim 😂 bosver insanız işte
- Soran+1 yıl
Kankam gerek yok bee. Aklına gelenlerden bir tanesi işte
Açılın ben izmirliyim✋🏻😂
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Buldum senii 😂
- Soran+1 yıl
Çoğunu gezim nazar köyü merak ediyorum. Akşam gidebilirim 😂
- Soran+1 yıl
😂😂 hafta sonu gelirsen götürürüm
Yemeyeceğime nasıl emin olcam _?
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Belki mesleğimden dolayı emin olursun
- Soran+1 yıl
Asker
- +1 yıl
Alsancak alaçatı çeşme konak kemeraltı
10 Yorumla Alsancak kordon güzeldir
10 Yorumla- +1 yıl
Kemer altı
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
İzmirli olsak keşke
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben İzmirli değilim
- +1 yıl
Beni götür sana her şeyimi verim
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Gezmek istersen alabilirim gerçekten?
- +1 yıl
Sen cidden ya iyisin ya da trollcüsün ama bence iyi bi insansın normalde gelmeyi çok isterdim ama 18 yaşından küçüğüm...
- Soran+1 yıl
Yok gerçekten troll değilim. Farketmez yaşın küçük olsun. Ben sadece yanıma konuşabileceğim insan arıyorum. Tanıdık insanlardan çok, yabancı biriyle yolculuk yapmak istiyorum. Bu dahs zevkli gelir diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Ailemin benden yaşça büyük biriyle tatile gitmeme izin vereceğini sanmıyorum yine de teşekkür ederim ince davranışın için :)
- Soran+1 yıl
Rica ederim güzel kardeşim 🙏
- +1 yıl
Bornova bence
10 Yorumla İzmire gitmedik
10 Yorumla- +1 yıl
Alaçatı gezmediysen
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Gezdim
- +1 yıl
Bornova’ya git
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba, bir süre önce İzmir için bir rehberlik çalışması paylaşmıştım. Buyurun.
İzmir, Ege’nin incisi. Türkiye’nin ve Dünyanın kraliçesi güzel İzmir. Her tarafı tarih. Her tarafı doğa. Sanat var. Kültür var. Belki 1 ay gezseniz yine de geride kalan bir çok yer olabilir. Gelelim İzmir'de gezmeye...
İzmir. Ege’nin gelin kızı gibi süslü ve nazlı kızı. Bu güzelliği gezmek ve farkına varmak için öyle birkaç gün yetmez ki. Bir hafta belki biraz tadına varmana yeterli olabilir. İzmir’imizi birkaç başlık altında tanımak, sevmek ve değerlendirmek gerekir.
İzmir neleriyle meşhur?
Ben bu başlıklara uygun bir liste hazırladım ama istersen ve eğer zaman kalırsa, bir saat kadar bir ara verip İzmir dışına da çık. Nereye mi? Lidya İmparatorluğunun Başkenti Sardes’e git. Oradaki o muhteşem tarihi mirası gör. Bayılacaksın.
İzmir’in içinde nerelere gitmeli?
İzmir çevresinde gezilecek yerler nereler?
İzmir’e gelip çevredeki tarihi, doğayı, yerel hayatı, tertemiz insanları görmemek olur mu? İşte İzmir çevresi için hazırladığım liste de aşağıda.
Her tarafı gezmeye zaman ve olanak olmayabilir. Bence mutfağını ve sokak lezzetlerini ıskalama. Özellikle Kemeraltı tam bir mutfak ve sokak lezzetleri cennetidir. Eğer İzmir dışına da zaman kalırsa, bence bir Salihli’ye uzan. O harika odun köftesinin tadına bak. Ayrıca şu yazıyı da okursan, çevre hakkında bir fikir sahibi olursun.
İzmir: Türkiye’nin Çeyiz Sandığında Saklı Ziyneti
Bu yazımı da eskilerden seçtim. Yazanlar bilir, yazıp çizdikleri insanın çocuğu gibidir. Bana da öyle geliyor. Bundan yıllarca önce yazdığım yazılara şöyle bir bakıyorum, “vah vah bakımsız kalmış” diyerek sağına soluna birkaç rötuş yapıp okurun beğenisine sunuyorum.
Yıllar önceki bir gezi sonrası yazdığım bu Ege derlemesi de öyle… İzmir bir başka güzeldir, farklıdır. Sanki, Tarih ve coğrafya evlenmiş ve aşklarının en güzel meyvesini, İzmir’i bu güzelim ülkeye hediye etmiş. Bu, bin bir cilveli hatunu geçin, Ankara’ya doğru yola çıkın. Bir saat kadar yolculuk yaptıktan sonra bir açık hava müzesine varırsınız. Daha doğrusu, İzmir dahil her nokta bu açık hava müzesinin bir odası gibidir.
O yol boyu hem doğanın sanatkar ellerinden çıkan baş yapıtları, hem de tarihin taşa, mermere bürünmüş hatıra defterini görürsünüz. Zamanın sahnesinde dans etmek gibidir bu yolda yolculuk. Bu günden koparsınız. Ruhunuz başlangıcı ve bitişi olmayan bir varoluş macerasına teslim olur. Siz sizden geçersiniz. Yaşam dediğimiz şeyin, var oluşun başından, sonsuz geleceğe, bir emaneti ete kemiğe büründürmek olduğunu duyumsarsınız. Geçmiş ile birlikte geleceği de içinde barındıran, başlangıçsız ve sonsuz bir varlık olduğunuza inanmak istersiniz.
Aşağıdaki linkten yazımı okuyabilirsin.
İzmir: Türkiye’nin Çeyiz Sandığında Saklı Ziyneti