Öyle sanıyorum ki, Ramazan Bayramı sonrası vaka sayısını minimumda sayıda bir tabloyla düşük gösterilecek ve normalleşme sürecine gireceğiz..

Hemen pat diye tatile fırlayamam. Kurban Bayramına denk gelecek şekilde senelik izin almam gerekli. Yeni işitme cihazları almak için işitme merkezleri arasında mekik dokuyacağım, yeni ehliyet ve kimlik kartları için koca şehri dolaşacağım. Bu işlemler tamamlandı mı boş kalan günlerde İzmir'e sevgili aramaya gideceğim. Yeni işitme cihazlarının pahalılığı, salgının seyri ve Marmara Denizindeki deniz salyası (müsilaj) nedeniyle tatil planı 2022'ye ertelendi. Müsilaj seneye de temizlenemezse, artık rota Ege'ye çevrilecek.
Normalleşme başlasa ne olacak ki? İnsanlar hala bilinçsiz, bana bir şey olmaz kafasında dolaşıyor sokaklarda.. Yolda yürürken insanların bilinç seviyesini az çok görüyoruz. Maskeyi doğru takanların oranı yüzde 30'larda. Normalleşme başlasa vaka sayıları yine kademe kademe artacak ve hastanelerin kapasitesini zorlamaya başlayacak. Bu durum böyle bir kısır döngü halinde devam edecek taa ki hastalığı geçirenler ve aşılananların kazandığı bağışıklık sonrasında toplum bağışıklığı süreci tamamlanana kadar..
Şu an yaz tatili için daha önce de gittiğim ada için rezervasyon yaptım. Pandemide günü birlikcilerin gelemeyeceği yer olduğu için de tercihim oldu. Kalacağım ev de boş ve ilk ben kalacagim.
Tatil diyemem ama ziyaret belki olabilirdi. Ama ne kendimi ne de başkalarını tehlikeye atmamak için gitmem sanırım bu sene. Hastalıktan yeni çıkmış birisi olarak, şu anda oldukça temkinli davranmayı tercih ediyorum.
Sağ olun. Maalesef korona olmuştum. Çok şükür atlattım 🍃
Cevap
32Cevap
Test sayisini dusurursen tabi vaka az cikar bayram sonu nirmallesme olur zaten kapanmanin ilk gunu bunlarin reizii talimati vermisti anliyana sayi 3500 lere dusmesse kapanmayi uzatiriz demisti simdide bunlar hizla 3500 lere dusurmeye calisiyirlar rakamlarla oynuyarak kendi secmenleri cahil aptalda bu ulkenin hepside cahil aptal degil ya dunya guluyor bize artik yalanci cobana cikti adimiz artik artik komedi filimi izlemiyorum bunlari izlemek yetiyor bana
Hiç Tatile Gitmiyorum ki bu Yıl gideyim 😅 Eğer ki Bayramdan sonra normalleşme Olursa Yasaklar komple kalkar ise Tayyibin a*k ben Adi herif Sadece Ramazan'ı Şerif ayına özel yasak kısıtlama getirmek nedir ya güvenlik için dimi ulan şimdi küfür edecem olmyacak Normal Ramazan Dışında sanki risk yok mu var Normal günlere kısıtlama yasak yok pek Ama Ramazan'i Şerif ayıni full kısıtlama yasak ile geçirtti Allah'ın cezası herif İnşallah defolup gider
Urfa'ya gitmeyi düşünüyorum ama kurban bayramından falan sonra ozamanda durum ne olur bilmiyorum..
Vay vay vay.. Peygamberler şehri..
Bazı unutulmaz, güzel hatıralarımın olduğu, sevdiğim bir yerdir Şanlıurfa :)
Nerdeyse tüm güzel anılarımın olduğu şehir 😊 çok özledim ama nasip olur mu bilmiyorum
Sana da, bana da gitmek nasip olsun inşallah.. :)
Amin amin
gitsen ne olcakkı keyıf alamıyosun herkez tedirgin mesafe koyuyorlar kımse kımseyle muhattap olmuyor bır havuza gırmek ıcın 4 5 bın lıra verceme antalyalara gıdıp ıstanbuldakı plajlara gıderım daha ıyı
Abi allah aşkına ne normalleşmesi biraz daha kapanalım şu hastalık bulaşma oranı ve pozitif vakalar düşsün sonra durum daha ciddi.
Yani hemen hayal kurmayalım sabredelim
En azından aşılama miktarımız nüfusun yarısını geçsin
Ben rakamların dusecegini pek dusunmuyorum ama umarım düser. Evet bayramda memlekete gidecektim ama kapanma sebebiyle gidemedim. Muhtemelen onu gerçeklestirirm
Hayır gitmem. Deniz dibimde zaten. Uzaklaşmam pek bizim buralardan. Sadece bir İstanbul yapacağım sanırım arkadaşlarımı özledim.
Bu virüsün biteceği yok sakin yerleri tercih ederim bir geçen senede gittim bu senede nasip olursa giderim
Akp gibi beceriksiz bir parti varken asla normal olamayız.
Beklediğimiz gibi olursa Antalya ya gidiyoruz hemen 😍😍😍
Evet, giderim. Zaten otel, pansiyon vs gereken tedbiri alacaktir, genelge geregi.
Valla ben guvenmiyorun
@estetiayenemel34 cok bunaldim ama artik😞
Öyle ama valla cesaret gerek bende bunaldım. ama. guven yok tabi yaşadığın sehirde onemli
Türkiye de değilim ama yaşadığım yerde bikaç günlüğüne tatile gideceğim
Evde kalmaktan dışarıyı unuttum adapte olamam çıkmam bu yüzden
Aslinda plan oyleydi ama artik vazgectim. ailemle birlikte cennete bile gitmem artik kalirim evde
Evet, ihtiyacım var. Normalleşme olursa şayet, giderim.
Başlasın artık şu normalleşme evde sıkıntıdan patladık @gnl_1998 😒
Evet gideceğim inşallah bu sene :)) tabi birde aşı meselesi var.
Zaten sahil kasabasında yaşıyorum evden 100 metre aşağıya incem
Yazın istiyorumm sahillerde dolaşmayı umarım normalleşiriz 🥺🤦♀️
Bu sene tatil planım yok
Daha çok ticaret daha çok para kafasındayım
Normalleşmenin olduğu günün akşamına çıkacaz yola.🥳🥳🥳
normalleşme olursa mı :D oldu zaten. bak gör bayram sonrası vaka sayılarını :D
Her sene gidiyorum yazın 1 haftalığına ege boylarına. Bir aksilik olmazsa giderim yine
Hiç bir soledimleri birbirini tutmasını bunda tutsun çok temkinliyim
Lahmacunselamı, gitsinler vaka yeniden artsin ben de okula girmiyim
Umrumda değil artık korono morono yeter 17 mayısta gideceğim direkt
Normalleşme başlayacak sonra geri patlayacak bu virüs bi ömür yok olmaz
Aşı olmadan bu iş bitmez o aşağıda bizde yok
hayır , bir an önce işimin başına dönmem lazım..
Gitmem bizde bu dışarı çıkma aşkı olduktam sonra ne virüs biter ne bu illet yasaklar
tatildeyimki 1 yıldır tatildeyim emekli hayatı 10 da işe git 12 de eve gel ye iç gez
normaleşme olsa ne olacak normal bireyler olmadıkça
not: ben zaten tatildeyim
Tatil için gün sayıyorum resmen 😅
Gitmem. Ama maçlarıma giderim
ben zaten köydeyim her gün tatil
İstikamet ➡ İzmir'e gideceğim.
Inanmıyorum yine bir anormalleşme olacaktır
Haydi inşaallah bekleyip göricez
ben zaten hep foçaya gidiyorum yine giderim
Yazın kıbrıstayım ama gitme sebebim tatil değil
Mecbur bir iki haftalığına
Hayır, gitmeyi düşünüyorum bu illet geçene kadar