Konaklama ve küçük bir tatil planladınız doğruca otele yerleştiniz. Yanınızda sevdiğiniz İnsan - insanlar var. Bir de baktınız ki biri ya da birileri üstsüz güneşleniyor, havuza üstsüz giriyor.😱 Bunu nasıl karşılarsınız, yapılacak acil eylem planınız var mı?
Otel havuzunun ve çevresinin üstsüz kullanılması hakkında ne düşünüyorsun?
Hayırlı Ramazanlar dilediğim birisiniz, bilirsiniz :) Ramazan ayı '' aç '' kalmak değil elbette, bedeni de ruhu da aç bırakmaktır. Sorunuzun görselinde neredeyse çıplak bir fotoğraf var, hiç aklıma gelmezdi mesela bunu göreceğim. Soruya da gayri ihtiyari '' ne sorabilir ki?'' diye girince görmüş olduk, Allah affetsin...
Yani Ramazan ayında sormasanız daha isabet olmaz mıydı?
Demek ki buraya kadarmış, hakkınızı helal edin lütfen.
Sizlere selamet, hayırlı günler dilerim. İnşaAllah siz de beni anlarsınız. Tanıştığıma memnun oldum.
Olaya noktayı koyayım, eğer tatile gideceğim kişiler ile nereye gideceğimi önceden bilirim , ortam ve çevrede ne var bilirim. Kadın vücuduna seks objesi diye bakarsak öyle görürüz. Eğer bu durum varsa umursamadan tatilinize bakarsanız kafanız rahat olur.
Belki tepki alacağım ama bence üstsüz güneşlenmek, tanga giymek bunlar teşhirciliktir. Üstsüz güneşlenmek isteyen tenha bir yerde güneşlenmeli. Oteller bu konuda daha duyarlı olmalı. Özgürlük başkalarının özgürlüğünü kısıtlamayacak şekilde olmalı. Şahsen çocuğum olsa o manzarayla karşılaşmasını istemem. Ben öyle bir durumda yerimi değiştiririm.
Ben Ölüdeniz'de büyümüş adamım. Bu tarz durumlarla çok karşılaşırdık. Umrumda bile olmaz, Dönüp bakmam bile. Hoş 20 yıl sonra Ölüdeniz'e gittiğimde o turistlerin büyük rahatlıkla üstsüz denize girdikleri yerleri doblocu dayılar mangal yerine çevirip hasırda yatıyorlardı.
Sevdiğim kişiye söyle derim: eğer bir kez baktığını yakalarsam bende çıkarırım üstümü haberin olsun 😃 isterse baksın yani kendi bilir 😂😂😂😂 Ben burda plajda yürüyüş yaparken bir de baktım ciplaklar plajına gelmişim şok olmuştum yani sadece üstte değildi ciplak olan hemen u dönüşü yaptık 😂
Antalyada yaşamama rağmen karma plaja çok sayılı gitmişimdir oda genelde plaja değil çevrede biryere gitmisimdir onlarda bile deve kuşu gibi kafamı sokacak yer arıyorum. Değil üstü çıplak bir şekilde üzerlerinde birsey varken bile (oda yok gibide) bana güzel bir durum gelmiyor (erkek kadın farketmeksizin) tabi herkesin düşünce yaşama şekli farklı böyle yaşamak isteyen böyle yaşar ama eşimle gireceğim en son ortam bile değil böyle yerler.
Ya bu bir suç olmalı bence. Eğer otel çıplaklar kampı oteli değilse gerçekten ülke gözetmeksizin çok rahatsız edici bir durum. İnsanlar kamuoyunu rahatsız etmediği sürece istediğini yapabilir ama ben tatile çıplak kadın/ erkek görmeye gelmemişimdir muhtemelen, deniz, kum, güneş görmek için ve de edebimle oturup, yatmak, dinlenmek için. Gözümün nuruda bana kalsın, çok şey istemiyorum bence. Bazı ülkelerde polis çağırma hakkı verir bu davranış (hayır Arap ülkelerinden bahsetmiyorum)
İğrenç. Bu olaya Bodrum'da denk gelmiştim hatta otelde değil direk kumsalda kamuya açık alanda sere serpe yatıyorlardı. Bunun için gideceğim yeri iyi seçerim. Ben kimsenin mahremiyetini görmek zorunda değilim.
Üstsüz diye acayip görünmesi bana çok saçma geliyor. Zaten karşıdaki bayan çıplak bir karış şey mi çıplaklığı engeller. Çok garip yine de herkes herkese karışamaz tabi.
Özgürlük isteyen özel kamplar var oralara gitsin arkadaşım herşeye son derece saygılıyım ama ülkemize geleninde etnik yapımıza saygısı olmalı bence benim çocuğumun yanında ben öyle bir görüntü istemem şahsen saygı da karşılıklı sonuçta😉
Genelde ingilizler oyle takilir otelin icinde yabancilar da meme ayip degil ben ilk ise girdigim de lan noluyo mk falan demistim bebelere 1 hafta gecince giyinik gibi geliyo bakmiyosun bile kari gelip memelerini bar deskine koyuyo kocasi yaninda falan ilginc mevzular cidden kocasi guzelmi diyor kahkaha falan atiyolar 😂😂
Gideceğim otel, rahatça konaklayip denizine rahatça gireceğim çocuğumu sakinacagim bı yer olmamalı. Ona göre bir daha aynı otele gitmiyorum. Arastirip daha rahat bir otel bulup her sene aynı yeri tercih ediyorum Antalya'ya gideceksek.
Deniz tatili yapmıyorum. Sadece otel değil her tarafta benzer manzaralar olabilir insan gözünü haramdan sakınamaz onun için deniz tatili bana göre değil.
Yani çok soyunmak istiyorlarsa Yunanistan a çıplaklar plajına falan gitsinler. Sevgilimin yanında biri öyle dolaşsa tartışma falan çıkarmadan sevgilimi alıp giderim
Otel havuzunda ya da çevresinde yasak olması gerekİr çocuklarıda düşünmek gerek çok istiyorsa üstsüz gırmeyı tenha bı yere gıtsın bızım turk erkeklerı zaten nerde üstsüz oraya gıder emınım ben tenha bı yere gıttım hıç kımse yok üstsuz guneşlenıyorum turist erkek geçti asla bakmadı bızım erkekler olsa tam tersi eminim
Bana komik geliyor. İlk gördüğümde biran inanamamıştım, sonradan bana bir zararı olmadığı için nötrdüm yani. Hem kadınlar günü olan havuzda görüyordum bunu.
Ya bu insan vücudu onda olan memeden bende de var çok gormek istiyorsanız internete vücut yazsanız çıkar çıplaklığı bu kadar anormallestirmenin mantığı ne insanlar istediği gibi yapar nasıl rahat ediyorsa öyle davranır kime ne bundan (tabiiki de götümüzü açalım demiyorum açana saygı duyalım diyorum dedikerimi saptırmayın lütfen)
Bir tek ben değil çoğu kişi saçma bulur bunu ve gereksiz tatile mi geldim genel eve mi belli değil derim içimden bir çoğu da böyle düşünür. Pek normal şeyler değil.
Bence saçma sonuçta orayı herkes kullaniyor bunu yapanlar çevredekilerine biraz saygılı olsun kimse onun çıplak vücudunu görmek zorunda değil. Çok istiyorda evinin balkonunda soyunup güneşlensin
Kişinin özgürlüğünü kısıtlayamayız otelin o tarz kuralları yoksa istediği gibi güneşlene bilir. Kadın veya erkek ilk görüşte bakar göz kayması olur ama gözleri dikip bakıyorsan sorun olur.
Üstsüz güneşlenir denize girer ama havuza giremez bildiğim kadarıyla tabi çıplak oteli değilse güneşlenmesi de rahatsız ediyorsa uzaklaşırsın veya böyle durumla karşılanmayacağın oteller var
Toplum içerisinde bu kadar da olmaz diye düşünüyorum ne olursak olalım biz bir müslüman ülkeyiz bunu unutmayalım yani tabi ki mayo bikini hepimiz giyiyoruz ama üstsüz ben görmek istemem sonuçta halka açık bi yer dikkat edilmesi gerekir
Rahatsız olan varsa oteli kapatsın tek başına konaklasin. Yıl 2021 yahu, aşın bunları artık. Meme de el ayak gibi vücudun bir parçası. Bu kadar büyük bir olay değil.
Ne kadar üstsüz varsa, 10 katı abaza vardır etrafta. Aileler için uygun olmayabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Antalya, Bodrum gibi yerlerde öyle olaylar çok oluyor. Fotoğraflarını bile çekmemi istediler. Seve seve çektim fotolarını. Bilgisayarımda fotoğrafları bile mevcut duruyor