• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Tatil & Seyahat

Turist vizesiyle Avusturya’ya gidip orada anlaşmalı evlilik yaparak vize alınabilir mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
66
Yapay Zekaya Sor
Para karşılığı evlilik yapıp vize almak
Turist vizesiyle Avusturya’ya gidip orada anlaşmalı evlilik yaparak vize alınabilir mi?
Turist Soruları Vize Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Ömür Kahraman
Ömür Kahraman Takip Et
Turizm ve Havacılık
  • Merhaba,

Aile birleşimi için Avusturya'ya gidecekseniz konsolosluğa o yönde müracaat ederek vize alabilirsiniz. Ancak anlaşmalı evlilik geçmişte yapılmış olmakla beraber günümüzde çok kolay ortaya çıkabiliyor.

Sizi eve gelip orada oturup oturmadığınız komşularınıza soruluyor, eşyalarınızın olup olmadığı gibi detaylara bakıyorlar.

Ben size kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Aile birleşimi için yalnızca evlilik, aile durumlarınız Avusturya’da bu hakkı elde etmenizde yeterli olmayacaktır. Avusturya sizleri ülkeye ne derece uyum sağladığınıza göre de bir değerlendirmeye tabi tutma yükümlülüğündedir. Bu uyum şartları arasında sosyal, ekonomik ve politik unsurlar söz konusu olmaktadır. Avusturya hakkında genel bilgileriniz, ekonomik olarak ülkeye ne derece uyum sağlayıp kendi iradeleriniz doğrultusunda yaşayacağınız, politik olarak ülkeye ne kadar adapte olabileceğiniz değerlendirmeye alınacak kriterler arasındadır.

Avusturya aile birleşimi şartlarında bireysel şartlarınızın yanı sıra ekonomik olarak hiçbir sosyal yardıma ihtiyaç duymadan yaşamınızı sürdürmeniz Avusturya için önemli olacaktır. Evliliğiniz dolayısı ile yararlandığınız aile birleşiminde Avusturya vatandaşı eşinizin ya da yasal ikamet izni bulunan eşiniz ya da yakınınızın ailesini rahat ettirebileceği bir finansal kaynağı olması gerekmektedir. Bunun şartı olarak da eşinizin/yakınınızın Avusturya devletinden üç yıl boyunca herhangi bir sosyal yardım almamış olmaması dikkate alınacaktır. Ayrıca aile üyelerinin rahatlıkla yaşayabileceği bir ikamet adresi de (büyük bir ev) önemle değerlendirilecek kriterler arasındadır.

Aile birleşimi başvurunuzda karşınıza çıkacak bir diğer unsur ise Almanca dil bilginizin ölçülmesi olacaktır. Avusturya topraklarında geçerli dil Almanca olduğundan dolayı, Almanca dil bilgisi seviyenizin asgari düzeyde “a2” seviyesinde olması gerekmektedir. Dil seviyeniz Avusturya’nın sizlere yapacağı testle ile ölçülmesinin yanı sıra birde kendi imkanlarınız doğrultusunda edindiğiniz bir Almanca dil yeterliliğinizi gösterecek doküman da, kabul edilecek evraklar arasındadır. Bu evrak bir diploma, kurs sertifikası gibi en az “a2” seviyesinde olduğunuzu kanıtlayacak belgeler olabilmektedir.

Son olarak değinmek istediğim aile birleşiminizi alsanız dahi oturum iznine sahip olmanız gerektiğidir. Avusturya Aile birleşimi izniniz için Türkiye’de ikametinize en yakın Konsolosluk/ Büyükelçiliklerden Avusturya aile birleşimi için gereken evraklarınızı eksiksiz şekilde teslim ederek başvuru talebinde bulunmalısınız. Başvurunuz onaylandıktan sonra ise Avusturya’ya gittiğiniz ilk bir hafta içerisinde ikamet edeceğiniz bölgede bulunan postaneden başvurunuzu gerçekleştirmeniz olacaktır. Aksi takdirde yalnızca aile birleşimi izniniz ile yasal ikamet hakkına sahip olamazsınız.

Aile birleşimi şartları hakkında bilgilerde aşağıdaki gibidir:

Avusturya aile birleşimi şartları içerisinde Avusturya’da oturum hakkınızın olması en temel kriter olacaktır. Avusturya ile birleşimi uzun süreli oturum vizesi çeşididir. Yani ülkede aile birleşimi izniniz olsa dahi oturum iznine sahip değil iseniz yasal olarak ikamet etmeniz mümkün değildir.

Uzun süreli oturum vizesi/ ulusal vize / d tipi vize olarak da adlandırılan bu vize tipine sahip olabilmek için belirli amaçlarınızın olması gerekmektedir. O amaçlardan biri de aile birleşimi izni olacaktır. Çalışma izni, eğitim gibi etkenler de oturum izni almak için geçerli nedenler arasındadır.

Avusturya ile birleşimi izninden yararlanabilmek için Avusturya vatandaşı ile evliliğiniz geçerli bir sebep olacaktır. Eşiniz Avusturya vatandaşı olmasa dahi uzun yıllardır ( asgari 8 yıl) Avusturya’da ikamet ediyorsa ve yasal oturma iznine sahip ise yine siz de eşiniz dolayısı ile aile birleşiminden yararlanabilmektesiniz. Evlilik olması Avusturya aile birleşimi şartları için salt bir sebep olmamak ile beraber, henüz 18 yaşından küçük (reşit olmayan) çocuklar için anne ya da baba Avusturya’da ikamet etmekte ise aile birleşimi izni söz konusu olabilmektedir. Ayrıca anne ya da her iki ebeveyn Avusturya vatandaşı ise zaten herhangi bir prosedüre bağlı kalmadan çocuk da Avusturya’da oturum izni/aile birleşimi haklarından doğuştan gelen ayrıcalıkları ile yararlanabilecektir. Ancak hatırlatmak isteriz ki yalnızca baba Avusturya vatandaşı ise ya da uzun süredir Avusturya’da ikamet etmekte ise o zaman ayrıca, mahkemelerce bir onay belgesine ihtiyaç duyularak, aile birleşiminden yararlanılabilmektedir. Bu durumda olan kişiler için vatandaşlık hakkı elde etmek de söz konusudur.

Avusturya aile birleşimi hakkından eşiniz Avusturya çalışma izni için gerekli olan “Rot-Weiβ-Rot-Karte (Kırmızı-Beyaz-Kırmızı Kart)” sahibi ise de yararlanabilmektesiniz. Bu karta sahip olunduğunda eşiniz Avusturya yaşam şartlarına mesleki olarak adapte olmuş kabul edilmekte ve yasal oturum iznine sahip olmaktadır. Avusturya topraklarında çalışan eşiniz aile birleşimi talebinde bulunarak aile üyelerini (eşini ve çocuklarını) yanına aldırabilmektedir.

11
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok teşekkürler ☺️

Yorumla
    • Ömür Kahraman
      Ömür Kahraman
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla

En İyi Cevaplar

• jarvishh
    jarvishh Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 76%
    +1 yıl

sen istedikten sonra neden olmasın ama avp. daki kızların çoğunluğu 30 dan aşağı evlilik düşünmüyor diye biliyorum anlaşmalı evliliklerde karşı tarafın seni ihbar etme durumu var oturum için evlendi gibisinden bunun için sürekli parayla tehdit ediyorlar ha iyisine denk gelirsin onu bilemem en önemlisi orta seviye de olsa almanca öğren gidince bakar tanışırsın duruma göre de ikna eder evlenirsin o senin bileceğin iş.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

11

Cevap

18

Cevap

• Pullman
    Pullman Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 43
    +1 yıl

Merhabalar.
    Bu söylediğinizi daha önceden çok yapan vardı.
    Yapılmasının nedeni ise "Çeyiz permisi" ile Türkiye'ye gümrüksüz araç getirebilme..
    Bu sadece Avusturya ya has bir şey değil, tüm Avrupa birliği ülkelerinde geçerli bir şeydi..
    Daha sonradan Avrupa birliğine üye ülkeler gözlerine açtı ve bu ve buna benzer tespit ettikleri sahte evliliklere, ciddi para cezasıyla birlikte hapis cezası getirdi..
    Bunu önemsemeyen ciddi sayıda ki insan ise cezayı aldılar..

Ben böyle bir yöntem yapmanızı tavsiye etmiyorum..
    Yurtdışına gitmek için ne sahte evlilik yapılır, ne de gerçek evlilik..

Evliliği sadece "Mutlu olabileceğinize inandığınız kişilerle" yapın..

Size tavsiyem; Büyükelçilik veya Konsolosluk yoluyla, eğer bir mesleğiniz var ise eğer, "Çalışma vizesine" başvurun..

Bu konu da gerçekten çalışacağına kanaat getirilen kişilerin, çalışma vizeleri de verilerek gitmeleri sağlanıyor..

0
    0 Yorumla
  • Artemiss94
    Artemiss94 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Kardeşim ben Avusturyada yaşıyorum ikinci büyük Şehrinde yani Graz'da.. 10 yasinda geldim buraya ama inan bana alışması çok zor bir ülke.. iş kolay kolay bulamıyorsun.. ikincisi de sahte evliliğin cezası çok büyük katı kuralları çok var yani sahte evliliğin bedelini hem para cezasıyla hemde hapis cezasıyla ödersin çünkü Avusturya polisi kontrole geliyor acaba birlikte yaşıyorlar mı iç çamaşırınıza kadar herşey kontrol ediliyor.. ayrıcı komşulara filan soruluyor bunlar her gün birliktemi kaliyorlar diye.. Ayrıca Almanya kadar ırkçı bir ülke.. Otobüsün içinde Türkçe veya herhangi yabancı bir dil konustugunda bazıları dövecekmiş gibi bakıyor sana.. geçici bir sureligine bir Markette eğitim paramı karşılamak için çalıştığımda iftiraya uğradım ve beni işten attılar.. ımkanim olsaydı geçmişte ingiltereye yerleşirdim veya Kanadaya.. maalesef sartlar böyleydi..

0
    0 Yorumla
  • kitchenwitch
    kitchenwitch Takip Et
    Xper 1 Yaş: 56
    +1 yıl

Daha yaşınız çok genç. Okul yolu ile gitmeye çalışın. Benim bir tanıdığım üniversiteyi bitirip beş yıl programlamacı olarak Türkiye'de çalıştı. Sonra Avustralya'da bir okula yüksek yapmak için başvurdu. İlk önce dönercide falan çalıştı. Sonra kendi dalı ile ilgili bir iş buldu. Hiç o işleri düşünmeyin bile. Başınıza büyük dert alırsınız. Türkiye'de en kolay üniversiteye girin. Bitirin ve dışardan programlama dersleri alın. Ya da sevdiğiniz bir dalda kendinizi yetiştirin. Eğer çok isterseniz olur. Başarılar.

1
    0 Yorumla
  • Cheetos
    Cheetos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 82%
    +1 yıl

Avustralyalılar da açmışlar kollarını Türkler gelsin de anlaşmalı evlilik ile oturma izni hatta vatandaşlık falan verelim diye. Yatırımcı olmak için çoğu ülke minimum 500.000 dolarlık/euroluk yatırım yapmayı şart koşuyor. O kadar paran varsa zaten yatırımcı vizesi alabilirsin...

0
    0 Yorumla
  • CheekyScorpion
    CheekyScorpion Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 79%
    +1 yıl

Çok merak ettim Avusturya da ne yapacak sın ufak milliyetçi ırkçı bir millet türkleri asla sevmezler hayvanlar bile bizden daha değerli iş imkanı kalmadı Avrupa Birliği ne Bulgaristan Macaristan gibi alt sınıf ülkeler girince hepsi Avrupa ülkelerine geçip çalışmaya başladılar yani ucuz işçilik yapıyorlar çok merak ediyorum orada ne yapacak sın

0
    6 Yorumla
    • FrenzyMedusa
      FrenzyMedusa
      +1 yıl

Dön sende o zaman

Yorumla
    • CheekyScorpion
      CheekyScorpion
      +1 yıl

Ben zaten Türkiye döndüm 2009 da

Yorumla
    • FrenzyMedusa
      FrenzyMedusa
      +1 yıl

Helal kurulu düzenim var dememişsin

Yorumla
    • CheekyScorpion
      CheekyScorpion
      +1 yıl

Turkiye de kurulu düzeni olmayan da ne bileyim

Yorumla
    • FrenzyMedusa
      FrenzyMedusa
      +1 yıl

Hayır onu demiyorum. Gurbetçiler oldukları yeri kötüleyip Türkiye güzellemesi yapıyorlar onlara da gel o zaman diyince kurulu düzenim var burada diyorlar ondan bahsettim

Yorumla
    • CheekyScorpion
      CheekyScorpion
      +1 yıl

Şükür ben vatanım dayım ve memnunum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Avusturyalilar coktan uyandi, sahte evliliklere artik inanmiyorlar. Ayrica bunasil biz kafa, sirf bazilerin icinde yasamak icin vatanini terket ve bir avustaryali genlede kimsenin yaninan bile yaklasmadigii tipsiz, pis bir avustaryaili kadina nikah kiy, para bukadarmi onurunuzu aliyor.

Kaldiki avusturyada oturma izini alsan, is yok , kazanc yok, o eskidendi

0
    2 Yorumla
    • jarvishh
      jarvishh
      +1 yıl

sen avusturyalı görmemişsin ya da klasik avrupa göçmenisin kimse buraya gelmesin diyorsun avrupa vizesiz olsa bu ülkede genç nüfus kalmaz haberin yok , senin verdiğin 5 litre yağın parasına adamlar aylık alışverişini yapıyor , en vasıfsız işi yapanlar buraya geldiğinde zengin muamelesi görüyor daha varsa da saymayım cevapta vermeyeceğim çünkü bıktırdınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@jarvishh la bi git, bi boktan anladiginiz yok dünyadan haberiniz yok, beyniniz avrupaya gidince tasi tiopragi altin, güzel güzel avrupali kadinlar sokakta veriyorla yikanmis, avrupaya gidince rezillikten haberiniz yok, bos bos konusuyorsun.

Ulan ileri zeka, yazdiklarimdan neyi anlayamadin, tekrar bir oku, AVUSTURYA AHNZO gelsede bir kadinimizla evlensede oturum, is, para versek diye bekliyordu zaten!! Öyle oldugu icin savastan kacan mültecileri, afrikalalilari barinaklarda toplama kamplarinda rezillik icinde bekletiyor ama TÜRKIYEDEN HANZO GELSEDE ONA OTURUM VERSEK; IS VERSEK diye bekliyorlardi.

Yorumla
  • serkan82
    serkan82 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 95%
    +1 yıl

tipim falan çok iyi kızlar yazmadan duramıyor bir yazıyorlar akıyor sanki... biraz bazen bank da, durak da, arabada vs dururken şey siz acaba egoistmisiniz diyorlar yok deistim diyorum o yenir mi diyorlar yok kışlık nevresim diyorum...

0
    0 Yorumla
  • Uygunbiseylee
    Uygunbiseylee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Ben de evlenmek istiyorum üniversitedeyim ama bi türlü bitmedi anlamdım derslere gidiyorum, gitmiyorum yapamıyorum. Çok yoruldum ve gerçekten artık ne yapacağımı anlamadım. Annem bırak gel diyor ama nasıl döneceğimi bilmiyorum.. Yolumu kaybettim sanki.. Hislerim, duygularım, her şeyim yarım kaldı. Hayata isyan etmekten bi hal oldum.. İnsanlar hayatını kurdu ben hala aynı yerdeyim bu durum beni kahrediyor

1
    1 Yorumla
    • Blueyesss20
      Blueyesss20
      +1 yıl

Geçmiş olsun ben senin erkek versiyonunum aynı durumdayım :((( bende 27 okul bitmedi 🤦‍♂️

Yorumla
  • Dagitas
    Dagitas Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Ya burda nasi bı insanlar var MK bı kız esimden habersiz şunları yapiyom diyo orda abaza iyi çocuklar sorun yok diyo o sorun yok diyenlere soruyorum karını başkası s... K se ayakta alkisliycak karakter var sizde bende sizi alkışlıyorum sana gelince gizli üye git kocana yaptın yanlısı anlat o adam sana ekmek getirmeye uğraşırken sen nasi bunu yapiyon yapiyosanda boşan neyin peşindesin MK ayikamadim o Allah bu sekel insanlardan korusun herkesi cinayet sebebi.

0
    0 Yorumla
  • rahtltandoktor
    rahtltandoktor Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Zor isler orlrda iş bulmakta geçinmekte zor pahalı ülkeler parsi gozumuze cok geliyor yanliz orda ysayinca yetmiyr ulkemizde maasin ucte birini kira veriyrsan orda yarisini kra veriyrsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Avusturya’ya gidip işi zorlaştırma. Bulgaristan’da bi bulgarla evlen zaten durumları kötü para iÇin havada karada evlenirler Bulgaristan da Avrupa birliğinde o vasıtayla heryere gidebilirsin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nerden bulacam bulgarı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Heryer Bulgar kaynıyor para iÇin herşeyi yaparlar

Yorumla
  • Sᵗᵉʳk
    Sᵗᵉʳk Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 78%
    +1 yıl

Alabilirsin yaptıktan sonra bana ds bir yil bul gelirim

0
    0 Yorumla
  • Tutku97
    Tutku97 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

ay zaten yahşı cazıbeyı ızlıyorum gül gül öldüm çakma evlılık yapıcaksın yanı :D sjsjsjsjs

0
    0 Yorumla
  • Tolgahansimsek0
    Tolgahansimsek0 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

O anki ilişki gidişatıma bağlı birşey bence iyi gidiyorsak kabul etmem aşkta fanatiğimdir amaaa canımı sıkıyorsa valla 5 kuruşa bile satarım bilemiyorum yani şu an hem kız arkadaşımda yokki :-))

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ama o evliliğin de 5 yıl sürmesi gerekiyormuş yanılmıyorsam

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kesinlikle rahatsızlık vermiyor sadece pantolon içinde ereksiyon halindeyken rahatsız eder

0
    0 Yorumla
  • özlemyl
    özlemyl Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

Turist vizesiyle avusturyada hic birsey yaoamazsin bu bir ikincisi coronadan dolayi avusturya turist kabul etmiyor buds iki

0
    0 Yorumla
  • spacielyorum
    spacielyorum Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Kanka hunu yapabilirsin ama saçma yani sevdigin kisiyle evlenmem daha mantıklı

0
    0 Yorumla
  • hakanselimli
    hakanselimli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

bu memleketten kaç ta uşagum vizeli vizesiz burda durum harap

0
    0 Yorumla
  • signorprincipee
    signorprincipee Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Alınır çok arkadaşım yaptı

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl yapıyorlar abi birde ne kadar ödüyorla

Yorumla
    • signorprincipee
      signorprincipee
      +1 yıl

Valla oranın kendi vatandasi yani kadinla anlaşıyorlar benim arkadaşım bundan 5 sene önce 8 bin euro odemis evlenmişler adamda oturumunu almış.. ama bak iyi düşün çoğu geri boşanmak istemiyor artı onada para istiyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla boşanmak istemiyorsa ne olur ki en fazla boşanma süreci uzar öyle değil mi

Yorumla
    • signorprincipee
      signorprincipee
      +1 yıl

Yani tabiki sadece hani senin sevdin birisi olur onla evlenmek istersin hemen diye ondan dedim yoksa tabiki sorun olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok be abi 30’a kadar evlenmeyi düşünmüyorum

Yorumla
    • signorprincipee
      signorprincipee
      +1 yıl

Ozaman sorun yok istedin gibi gidebilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama oranın devleti anlaşmalı olduğunu anlarsa vize vermiyormuş sorguya çekiyorlarmış anlaşmalı mı gerçek mi diye acaba nasıl olur bilemiyorum

Yorumla
  • bags_banny
    bags_banny Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 82%
    +1 yıl

Almanya varken oraya gitme bence ben olsam almanya

0
    0 Yorumla
  • hayalperestbir
    hayalperestbir Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Bir bilgim yok ama bence başka ülke düşünmelisin

0
    0 Yorumla
  • Kaygusuzbuabdal
    Kaygusuzbuabdal Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Daha geçenlerde akrabamız öyle gitti

0
    0 Yorumla
  • Issızadacık
    Issızadacık Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Friends dşye dizi var ingilizce alyazılı

0
    0 Yorumla
  • Denizdekiyosun
    Denizdekiyosun Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Alınır ama riskli bence.

0
    0 Yorumla
  • 9812tubaa
    9812tubaa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Evet öyle yapiliyromus ben duymuştum

0
    0 Yorumla
  • AWindowToThePast
    AWindowToThePast Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

alınmaz.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden

Yorumla
  • pxer12
    pxer12 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Evet

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Salak mısın sen kimsin ya

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne diyon lan sen

Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Turist vizesiyle Avusturya’ya gidip orada anlaşmalı evlilik yaparak vize alınabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Avusturya için alınmış Schengen vizesiyle Avusturya'dan Almanya'ya gidilir mi? 3 cevap verildi
Evlilik yoluyla Almanya'ya gitmek ister miydiniz? 6 cevap verildi
Almanya ya gitmek için ilk vize basvurusunda mı bulunmak gerekli? 7 cevap verildi
Schengen vizesi ile iltica edilir mi? 6 cevap verildi
Almanya'da kalmak için evlilik yapacak bi erkek kolaylıkla evlenebilir mi orada? 13 cevap verildi
Avrupa vatandaşlığı almak için anlaşmalı evlilik yapsam sıkıntı olur mu? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Türk kahvesini nasıl içiyorsun?
  • Saçlarınızı en son ne zaman taradınız, düzenli saç tarama alışkanlığınız var mı?
  • Sizin için çılgınlık ne demek?
  • Kendine aşık mısın?
  • Ağlamak seni sakinleştirir mi?
  • Bu güne kadar ne olmak istedinizde, ne oldunuz?
  • Kadınlar Düzelmez mi öyle mi kabul etmek zorundayız?
  • İnsanlarla konuşurken göz teması kurmayı çok önemsiyorum , peki siz konuşurken göz teması kurarmısınız?
  • Ben özgürlüğüme düşkünüm diyen kadından olur mu?
  • İtalyan usulü makarna sever misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨