Hepimiz plajlarda denize girmeyi çok severiz ama benim olmazsa olmazım tekne turları. Teknede geçirilen zaman da harikadır. Teknenin verdiği molalarda, ıssız çarşaf gibi , berrak sular da yüzmek de. Yılda en az bir kez günlük tekne turuna çıkarım. Siz tekne turuna çıkmayı sever misiniz? Fethiye 12 adalarda bir koyda mola zamanı
Tekne turu güzeldir lakin 2 olumsuz tarafi var... *Çıkmadan evvel deniz durumuna bakmakta fayda var. Yoksa dalgalı bir havada tekne yolculuğu kabusa dönüşüp sizi hasta edebilir. Bunu da hava durumundan denizlerde ruzgar ve dalga yuksekliginden arastirabilirsiniz. Tekne gezisi öncesi bulantı hapi almak ayrica işe yarayabilir. *Bir de teknelerde yüksek sesli müzik yayını gerçekten çok rahatsiz edici olabiliyor. Ben şahsen sessiz veya derinden gelen hafif müzik severim. Yüksek sesli müzik isteyen kendi kukakligini takip eglenebilir. Bu anlamda gidilecek teknenin müzik yayını önceden sorulmalı. * Teknede içecekler genelde pek ucuz sayılmaz. Yanınızda termos veya buzluk ile iceceklerinizi götürebilirsiniz.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ufak hayallerimden biri... Çok hoşuma giderdi sanırım. Tabii yanımda sevgilimle. Olmadı, olacağını da sanmıyorum.
Çok zor bir olay değil ama ya. Çok maliyetli bir olay da değil. Pandemiden dolayı fiyatlar biraz artsa da günlük 120 lira civarı birşey. Ben her yıl 12 adalar için Antalya'dan Fethiye'ye giderim.
İngilizce dilinde ww2 pt boat diye geçen, iki ci dünya savaşına ait satılık tekneler var. Eğer ileride nasip olurda bir tanesine sahip olabilirsem, sanırım kendimi çok şanslı sayacağım. Bakınız bu sitede detaylı resimleri falan var büyüleyici.