Tatil & Seyahat Vapura binmeyi seviyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor 🥺😍Selamlarr, Vapur benim için iyi, üzüntülü anılarla doludur. Çok keyif alıyorum, bir de hava güzelse değmeyin keyfime. Peki siz vapur yolculuğunu sever misiniz? Vapura binmeyi seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evet ama fazla değil.Hani belli biryerden 1-2 saatlik tür yaptırıyorlar ya tarihi mekanlar için, çok uzun sürünce bi baygınlık geliyor. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet, ben de çok uzun sevmiyorum. Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Vapurların yeri ayrıdır bende. Özellikle sevdiklerim var, tarih ve huzur kokuyorlar. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Daha da anlamlı kılınıyor. Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Şehit Mustafa Aydoğdu ve Moda vapurlarının yeri bir başkadır bende. Eskilerin hepsi güzeldir ama. Bu arada fotoğrafı çektiğin vapur değil motordur. Vapur budur Yorumla Soran +1 yıl Hayır, vapurada bindim. Onun fotoğrafı yoktu, bunu koydum. Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Öyleyse sorun yok Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 609 cevap paylaştı. Hava güzel ise çok zevkli oluyor.Adalar mesela çok güzel oluyor, akşam dönüşünde de o yorgunluk ile dönüş de farklı oluyor 1 0 Yorumla
MüslümElPadre Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Özellikle Kadıköy Beşiktaş arası çok güzel oluyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kadıköy'den hiç geçmedim oraya. En son Eminönü'nden otobüsle gitmiştim. Yorumla MüslümElPadre +1 yıl Tavsiye ederim manzara çok güzel Yorumla
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Hergün iki defa binmeden güna başlayamıyorum 🥺 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,5b cevap paylaştı. Vapura binmeyi severim sister 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet gemileri de severim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet ama fazla değil.
Hani belli biryerden 1-2 saatlik tür yaptırıyorlar ya tarihi mekanlar için, çok uzun sürünce bi baygınlık geliyor.
Evet, ben de çok uzun sevmiyorum.
Vapurların yeri ayrıdır bende. Özellikle sevdiklerim var, tarih ve huzur kokuyorlar.
Daha da anlamlı kılınıyor.
Şehit Mustafa Aydoğdu ve Moda vapurlarının yeri bir başkadır bende. Eskilerin hepsi güzeldir ama. Bu arada fotoğrafı çektiğin vapur değil motordur.
Vapur budur
Hayır, vapurada bindim. Onun fotoğrafı yoktu, bunu koydum.
Öyleyse sorun yok
Hava güzel ise çok zevkli oluyor.
Adalar mesela çok güzel oluyor, akşam dönüşünde de o yorgunluk ile dönüş de farklı oluyor
Özellikle Kadıköy Beşiktaş arası çok güzel oluyor
Kadıköy'den hiç geçmedim oraya. En son Eminönü'nden otobüsle gitmiştim.
Tavsiye ederim manzara çok güzel
Bulunduğum şehirde vapur yok
Hergün iki defa binmeden güna başlayamıyorum 🥺
Vapura binmeyi severim sister
Evet Seviyorum Tabikide
Evet gemileri de severim.
sevmiyorum
Ankara'da vapur yok
Evet 😊
vapur candır