Soruya kendimden başlayayım bugüne kadar daha şöyle dinlenmiş olarak döndüğüm bir tatili hatırlamıyorum. Uyku harici boşa vaktim hiç gitmesin istiyorum.
Tatil dönüşünüzde dinlenmiş olarak mı dönüyorsunuz, yoksa yorulmuş olarak mı?
Tatillerimde genelde yeni yerler keşfetmek amaciyla şehir turu yaptığım için normal hayatımda yürümedigim kadar yürüyorum. O yüzden de genelde yorgun oluyorum ama bu tatlı bir yorgunluk. Hiç şikayetçi olmadım. Değişik sokaklarda yürümek, yeni yerler keşfetmek benim için paha biçilemez.
Ruhen dinlenmiş ve bedenen biraz tatlı bir yorgunluk olmuyor değil. Tatilde de sorumluluklarım bitmediği için bir şekilde hafif yorgunluk oluyor. O da bir iki güne üzerimden attığım bir şey zaten.
Tatil zihinsel dinlenme demektir. Fiziki olarak ise oldukça yorucu. Çünkü yeni yerlerin keşfi için mecbur efor sarf etmemiz gerekiyor ya da denizde yüzmek buda yine fiziki efor gerektiriyor. Fiziki dinlenmeyi de tercih etmek istersem bunun için en uygunu olani kapm tatili yapmak. Doğada sabahtan akşama kadar yat dur")
Su guzel sorulardaki benzer gorsel kullanimini aklim almiyor. Neden cogunlukla sorularda kadinlarin fotograflari var ve teshir edilen niye kadinlar oluyor. Sahsi algilamayin belki bilincli degil site genelinde benzer mantik var.
Ben sorgulamayı severim, anormal şeylerin normallestirilmeye çalışılmasına evet takıntılı olabilirim. Genelde karşıdan gelen tepki de sizin tepkinize benzer olur. Mantikli izahını yapabilen pek olmaz.
Çalıştığım zamanlarda tatil dönüşü aynı zamanda işbaşı yapma zamanı olduğundan yorgunluğun yanında stres te oluyordu bende... Sırf bavulları boşaltıp yerleştirmek bile ayrı yorgunluk.