Tatil & Seyahat Afyon ve Sandıklı hakkında bildikleriniz? Zeber Takip Et Xper 3 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şehr-i şifa sandıklı ve kaplıcalar cenneti afyonAfyon ve Sandıklı hakkında bildikleriniz nelerdir Afyon ve Sandıklı hakkında bildikleriniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Orda kaplıca var. Adını unuttum sandıklıya bağlı gittim memnun kaldım gayet güzeldi. 3 2 Yorumla Zeber +1 yıl Sandıklı Hüdai kaplıcaları güzeldir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatlı şirin Bi yer. Güzeldi yani biraz gelişmesi lazım sadece Yorumla
Xxkado81 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Sandıklı, Afyonkarahisar'ın bir ilçesidir. Afyonkarahisar iline bağlı ilçe olan Sandıklı, Ege bölgesinin İç Batı Anadolu bölümünde, Antalya-Ankara karayolu üzerinde yer alır. İlçe, doğusundaki Kumalar Dağı eteğinde kurulmuştur 1 1 Yorumla Zeber +1 yıl Teşekkürler Google amca Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10b cevap paylaştı. Gittim. kaldım. Şehir bakımsız desem yeridir. Öyle kaplıca otelleri hariç, şehirde bir numara yok. 0 0 Yorumla
Tinuviel_ Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl dazkırılı ruh hastası geldi 1 1 Yorumla Zeber +1 yıl Hele hoşgeldin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Afyonluyum 3 3 Yorumla Zeber +1 yıl Merkezmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Zeber +1 yıl 👍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Afyon sandikliliyim 3 3 Yorumla Zeber +1 yıl Bende , Hangi köy ya da mahalledensiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buraya yazmam dogru olmaz 😊 Yorumla Zeber +1 yıl Gizemli oldu 🙂 merak ettim bari mesaj atin Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Afyon kaymaklı şekerler çok kötü : ( bu kadar 0 6 Yorumla Zeber +1 yıl Afyon kaymağı ile yapılan her yiyecek bence çok güzel belki yediğiniz afyon imalatı degildi Yorumla eltigre +1 yıl Afyonda yemiştim meyve parçacıkları da vardı içinde aşırı tatlı bir şeydi Yorumla Zeber +1 yıl Yediğiniz Afyon kaymak şekeri değilmiş o zaman çünkü meyvelisi olmaz sade beyaz kaymak gibidir. Yorumla eltigre +1 yıl Meyvelisi olmaz diye bir şey yok, içine katalarsa olur ki katmışlar işte 😂 niye bu kadar savundun be kral Yorumla Zeber +1 yıl Haklısın diyerek ömrümü uzattigima inanıyorum Yorumla eltigre +1 yıl Zıt bir görüşe tahammülü olmayan insanlar fazla ömürlü olmazlar da hayırlısı bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Orda kaplıca var. Adını unuttum sandıklıya bağlı gittim memnun kaldım gayet güzeldi.
Sandıklı Hüdai kaplıcaları güzeldir
Tatlı şirin Bi yer. Güzeldi yani biraz gelişmesi lazım sadece
Sandıklı, Afyonkarahisar'ın bir ilçesidir. Afyonkarahisar iline bağlı ilçe olan Sandıklı, Ege bölgesinin İç Batı Anadolu bölümünde, Antalya-Ankara karayolu üzerinde yer alır. İlçe, doğusundaki Kumalar Dağı eteğinde kurulmuştur
Teşekkürler Google amca
Gittim. kaldım. Şehir bakımsız desem yeridir. Öyle kaplıca otelleri hariç, şehirde bir numara yok.
dazkırılı ruh hastası geldi
Hele hoşgeldin
Afyonluyum
Merkezmi
Evet
👍
Afyon sandikliliyim
Bende , Hangi köy ya da mahalledensiniz
Buraya yazmam dogru olmaz 😊
Gizemli oldu 🙂 merak ettim bari mesaj atin
Mor sandıklı nine 😂
Afyon kaymaklı şekerler çok kötü : ( bu kadar
Afyon kaymağı ile yapılan her yiyecek bence çok güzel belki yediğiniz afyon imalatı degildi
Afyonda yemiştim meyve parçacıkları da vardı içinde aşırı tatlı bir şeydi
Yediğiniz Afyon kaymak şekeri değilmiş o zaman çünkü meyvelisi olmaz sade beyaz kaymak gibidir.
Meyvelisi olmaz diye bir şey yok, içine katalarsa olur ki katmışlar işte 😂 niye bu kadar savundun be kral
Haklısın diyerek ömrümü uzattigima inanıyorum
Zıt bir görüşe tahammülü olmayan insanlar fazla ömürlü olmazlar da hayırlısı bakalım