Biriyle tanıştım ve suruçlu. Suruçlular nasıl insanlar kültürleri nasıl beni bilgilendirir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsakın bulaşma, sakın ben urfalıyım biliyorum, urfa / suruç ilçesi % 90 nı HDP lidir pkklıdır hemde acıktan kimiside gizli, çoğu faizcilik yapar kara paradır dolaysıyla düzgün bir hayatı yoktur sinema , tiyatdro , sosyal hayat yoktur , bir erkek arkadasınla konusursan normal bir arkadas olay cıkartırlar bizde urfalıyız biz ancak baş ediyoruz siz asla baş edemezsiniz hayat akışları partizandır ve örtüçü bir yapıya sahiptirler, asla bulaşma git batıdan kültürlü bir beyenfendi ile aşkını yaşa benden demesi gün gelir hak verirsin ben urfalıyım orayı biliyorum aramız 30 dk birde devletçi bir yapıya sahip değiller devlet yıkılsın ama NE OLURSA OLSUN kafasındalar
64 Yorumla
Soran+1 yılAma çocuk oyle biri değil gayet eğitimini almış kültürlü biri. Ve suructa yaşamayacağız nssip olursa
- +1 yıl
bak bu işte ne zararım var nede karım sen dostça sordun bende dostça söyledim elbetteki hayat senin ama bende urfada bir türk olarak hatta bir suruçlu ile evli olarak biliyorum. evet sevdik ben dedim ki devletçiyim devletimi severim ( genelde pkklı oluyorlar ya orayı burayı bombalıyorlar ya ) devlet malına gram zarar vermem dedim , eşimde haklısın dedi şimdi çocuğumuz var işlerçok değişti ya ben kürtçe bilmiyorum yanımda kürtçe konuşuyorlar ya ortak dil varken eğer gizli konuşmuyorlarsa neden kürtçe konuşuyor ben aralarında fransız kalıyorum bak aynısı başına gelir evlilik öncesi bol keseden atmak kolay. kürt değilsen ezerler seni ( en azından ben gördüklerimi söyliyim diğer kürt arkadaşlardan özür diliyorum ) beni ezemediler ama çok kavga etti bak bunlar pkklı kavga etmeden duramaz kavga ile işlerini halleder gün gelir yorulursun herşeyi oluruna bırakırsın üzülürsün
- +1 yıl
Sen ne kadar yalancı bir adamsın hangi SURUÇLU başka birini Kürt değil diye ezmiş bu terbiyesilik ancak size yakışır siz urfalıların Suruçtan nefret etmesini çok iyi anlıyorum gücünüz yetmiyor Suruçlular kadar cesur değilsiniz kendi gölgenizden korkarsınız haliyle buda sizin zorunuza gidiyor ve iftira atmaya başlıyorsunuz
En İyi Cevaplar
+1 yılerkeksiadam zatına hitaben yazılmıştır.
nasıl bir şey yazmışsın sen bu yazdıklarınla her bir suruçlu sana dava açabilir ve her biri için cezalandırılırsın bunu bilmiyorsun tabi.
sadece şu an ikamet eden 102 bin suruçlu ve başka şehirlerden ikamet eden insan var. hepsini nasıl terörist yaptın ve bağnaz yaptın senin zekanda sorun olduğunu düşünüyorum. insanlar istediği dili konuşabilir sen fransız kalacaksın diye anadillerine yasaklı mı yaşayacak milyonlarca insan... insanlar mecbur mu senin istediğin gibi olmaya... türkçe bilmeyenlerin yanında türkçe konuşunca onlar fransız kalınca umrunda olmuyor ama... bir toplumu komple aynı renge boyama herkes senden iyidir merak etme suruçta. suruçlular onurlu gururlu misafir perver dostunu ölümüne savunan sevdiği için gerçekten ölebilecek insanlarla doludur.
düz mantıkla ve at gözlüğüyle bir topluluğa hakaret edemezsin bunu büyük beynine yerleştir.120 Yorumla
+1 yılGeleneğine felan bağlı olurlar, aileye dosta sevgiliye önem verirler. Açık giydireceklerini hiç düşünmüyorum. başka bilemeyeceğim.
315 Yorumla
Soran+1 yılYeterince kapalıyım zaten o konuda sorun yaşamayız ama aşiret torunu işte başkaları yaşantımıza karışır diye korkuyorum
- +1 yıl
karışabilir
Soran+1 yılOrda yaşamayacağız zaten karışsalar bile uzaktan uzağa
- +1 yıl
yani aşiretler karışırlar. Ama uzak olmanız çok çok iyi bence. Yoksa sorun olur. Ama diyorsun başka şehirde okumuş kültürlü felan o zaman hiç sorun değil.
Soran+1 yılAma doğuda kalıp o halka hizmet etmek istiyor, ben omrumde doğuya gitmedim, naparim bilmiyorum. Ailesinden bahsetti diğer gelini ayrı eve koymuşlar hic karışmamışlar ayni bizim kültüre benziyor ama işte kürt ya insanin gözü korkuyor ister istemez.
- +1 yıl
doğuda eğitim düşük çünkü ondandır belki. Ama bilemeyeceğim suruçta yaşamak istiyorsa zor bence şartlar çok iyi değil ama merkez de yaşayacaksanız ona göre daha iyi en azından
Soran+1 yılİlçede eğitim kotu o yüzden hizmet etmek istiyor ne desem bilmiyorum
- +1 yıl
aynen eğitim kötü baya, O yüzdendir iyi niyetli tabiki, ama şimdi yaşamak zor orada.
Soran+1 yılEvet iyi niyetli biri
- +1 yıl
yorumda saçma davranan olmuş, evet o tarafta insanlar cahil, veya eskiden kalma geri kafalı olabiliyorlar hatta çoktur ama iyi niyetli kişiler de var. Londra da da olsan kötü kişiler orda da var. Yani önemli olan iyisine denk gelmen. Kültürlü diyorsun. Bir görüş, şiddet şu bu var mı küfür argo şu bu var mı bir bak. Efendiyse sorun yok
Soran+1 yılCanım ben saf biriyim anlamam pek insanlardan. Küfür var ama telde konuşurken etmez hic hatta arkadaşları etse teldeyim susun der kızar. Sigarası var. Bırakıcam dedi ama zamanla. Zorlamıyorum yani. Argo bana bir kere canım dedi hic unutmam, çok pişman oldu ama yine de unutmam. Eminim kültürlü biri görüşeceğim ama yine de herkes kötülemiş korkuyorum haklı çıkarlar diye
- +1 yıl
Valla kötü insanlar var dediğim gibi ama olan her yer de olur.
Soran+1 yılBeni boyle koruyor sakınıyor falan çok hoşuma gidiyor galiba aradığım odunu buldum 😂
- +1 yıl
Ahah deli :D
Soran+1 yıl😂😂 çok sağol canım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
Aşırı derece kurt ve pkk yandasi olurlar. guvercin meraklisi olurlar. arkadasini satmazlar genelde. sadiktirdlar ama kisisel hijyene onem gostermezler. ve cok kufur ederler. Adıyamanli olarak söylüyorum 😊
83 Yorumla
Soran+1 yılAdam temiz ve titiz. Pkk yanlısı da değil o yönden içim rahat :)
Soran+1 yılYeğeni daha çıkmış beynini yıkamışlar ve ölmüş o günden beri pkk ya düşman. Eminim siyasî görüşü olmadığına. Temiz birine benziyor ve kendi dedi kiyafet konusunda titizim diye. Kürt olmaktan da nefret ediyor zaten hep dışarıda okumuş biri.
Tatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı. % 90 pkk yanlısıdır. Ablam ve eşi yaklaşık 9 yıl orada çalıştırlar. Normal bir insan bulmak çok zordur. Benden uyarması.
21 Yorumla
Soran+1 yılO normal biri, kendisi pkk yi bana kötüledi, siyasî görüşü olmadığına da eminim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılUrfadayım şu an urfalıyım, suruç başka bir konudur.
adını çıkaran çoktur, belki içinde iyi olanlarda kötülerden dolayı zarar görmüştür. senin sevgilin nedir bilemiyorum
ama son on yıldır suruç için iyi şeyler söylemiyorlar.
nedeni, dünyevi şeylere çok düşkünlük, faiz, şatafat
gösteriş, umursamazlık
paraya verilen değer, kindarlık , çekememezlik v. s624 Yorumla
Soran+1 yılOfff ben napcam yaa, çocuk iyi biri aslında ve öğretmen yani başka yerde yasiycaz ayrıca dışarıda okumuş kültürlü biri. En azından biraz tanımalıyım bence
Cevap sahibi+1 yılTtanıma diyen yok git tanı
ailesiyle tanış. seni davul zurnayla karşılarlar, önemli olan bir kaç yıl sonrası
Soran+1 yılNolur ki 2 3 yıl sonra? Evimiz hatta şehrimiz bile ayrı olacak zaten
Cevap sahibi+1 yılhayat senin ben karışamam
Soran+1 yılSonra olacaklar neler söyle işte ya
Cevap sahibi+1 yılaileden aileye değişir canım, bilemezsin. kültür durumu önemli
Soran+1 yılAilede herkes okumuş iş sahibi faizle pek ilgileneceklerini sanmam. Annesi az turkce biliyor ama diğer geline hic karışmamış mesela ayrı ev tutmuşlar kendi alt katları boş olduğu halde.
Cevap sahibi+1 yılevlen o zaman
Soran+1 yılDalga geçme. Omrunde doğuya gitmiş biir değilim. Bilsem sana sormam. Bildiğin şeyleri anlat diye rica ettik iyiki
Cevap sahibi+1 yılne anlatıyım, anlamıyosun
Soran+1 yılAfyonda yaşıyorum, buranın insalaeina da kotu derler ama iyisi çok onu demek istiyorum , herkes ayni değildir ya
Cevap sahibi+1 yıldışarda kalıcaksan, evlen zaten ailesini senede bir görürsün
kendi istediğin gibi yaparsın eşini.
Soran+1 yılAynen öyle senede 1 2 görürüm. Ama bu öğretmen ya simdi tatili çok olur. Bende son senemdeyim bana çalışma diyor et et çalışmazsam o ne zaman dese gitmem gerek ama çalışırsam tatilim az olacak beraber vakit geciririz. Ya saf da bir kızım simdi hamur gibi yoğuramam ki adamı, zekiyim ama söz geçiremem ikna edici değilimdir. Bu doğuda çalışmak istiyor eğer atanacağı yeri biraz bati sectirebilirsem daha rahat olacak içim
Cevap sahibi+1 yılsen kendi denginde batıdan birini bul, bu sana olmaz
sevgi aşk karın doyurmaz. bir gün belir ben ne yaptım dersin.
bırak gitsin yoluna.
Soran+1 yılYa boyle dişini gösterebilecek inat çirkef bir kız olsam valla düşünmeden evlenirdim nasılsa duzeltirim adam ederim derdim ama malesef o beni kendilerine benzetir, ülkücüyum Allah muhafaza heval olur çıkarım 😐 adam gibi biri çıkmıyor ki karşıma. Çıkanlara da içim ısınmadı diyip konuşmuyorum.
Cevap sahibi+1 yılhahaha aynen öyle, anlattığın gibi :D
Soran+1 yıl21 yas aşık olmak için çok mu geç bana mu öyle geliyo, ulan cevremde herkes evlendi bir ben kaldım gerçi okuduğum için kaldım bende cirkinlikten değil yani 😂 amaan 2 seneye boşanırlar o evlenenlerin hepsi dimi 😒 uff banane 😏
Cevap sahibi+1 yılevlilik yaşıdır yani, ama doğru birini bulmak lazım
Soran+1 yılDaha atanmadım ne evliliği 😂 gerçi urfalılar kız calistirmiyomus bana çalışma demişti mustakbel herif 😂 doğru kişiyi cidden bulmak istiyorum ama yok..
Cevap sahibi+1 yılyandırıcan sonunda kendi kendini dur sen :D
Soran+1 yılAnlayamadım :)
Cevap sahibi+1 yıltakip et diyorum dertleşiriz.
Soran+1 yılDerdim yok hamdolsun 😉
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin kanki :D
Bende suruçlu biriyle tanıştım birkaç yıl önce, eğer her suruçlu onun gibiyse, suruçluyu bulan kaçırmasın. Hayatimda gördüğüm en iyi, en ahlaklı insan diyebilirim. Sevgime karşılık vermedi maalesef, konuşmadık daha sonra, şimdi öğrendiğim kadarıyla Hatay'da ilahiyat okuyor şimdi mezun da olabilir.
Hangi şanslı kişinin eşi olacak kim bilir...110 Yorumla
+1 yıl150 bin para kaptırdım dolandırıldim. Araya adam soktum suruç ilçesini duyunca geri çekiliyorlar pkk vatan haini dolandırıcı kim ararsan suruç da beni dolandıran abisini 500 bin sülalesinide az çok dolandırmış kanı bozuk haysiyetsiz adam arıyaorsan dünyanı karartmak istiyorsan git ne. ok yersen ye kadını erkeği çoluğu çocugu pislik
70 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 609 cevap paylaştı. cogunlugu araplardan olusan ve arap kulturune onem veren bir bolgedir. baskada bisey bilmiyirum
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Başka bir şey değil hiçbir şey bilmiyorsun sen gel bana suruçlu olupta arap olan tek bir aile göster hatta aile değil bir kişi bile kafi benim için ne kadar malım mülküm varsa hepsini senin üzerine yapacağım Suruçta sadece kürtler var surucun tarihi şengalden gelmedir
kardeş sana tek tavsiyem suruçlu birini gorursen yolunu değiştir o derece
101 Yorumla
Soran+1 yılNeden boyle önyargılısiniz belki konuştuğum çocuk iyidir
+1 yılablacım sen neredesin söylesen nokta atışı yapardık. urfalılar iyidir urfalilara göre.
012 Yorumla
Soran+1 yılKütahya
- +1 yıl
adetleriniz komple ters. olmaz bu is. geçmiş olsun.
Soran+1 yılBizde modern bir hayat yaşamıyoruz neden uyuşmayalım ki, hem ailemi boşver ben uyumluyum, onlar pek gelip gitmez eminim. İsleri olur hep
- +1 yıl
peki.
Soran+1 yılAfyonda doğdum büyüdüm hic mi yolu yok ya, hoşlandım çünkü
- +1 yıl
aferin sana.
yolu yok.
son noktayı söylüyorum boşanacaksınız.
bu kadar net maalesef.
Soran+1 yılNeden bu kadar net konuşuyorsun
- +1 yıl
başıma geldi de oradan.
sonucu sana söylüyorum. arada mutlu mu olursunuz birbirinizi yer misiniz bilemem. sonuç bu.
Soran+1 yılKarın mi urfaliydi, mahsuru yoksa anlatır misin
- +1 yıl
doğu kültüründen gelmeye o. anlatmaya gerek yok. özünü sana söyledim zaten
Soran+1 yılNe gibi uyumsuzluklar oldu lütfen gizlenip yazar misin
- +1 yıl
gerek yok gizlenmeye. yazmaya da. her şey uyumsuz. aklını başına al sadece
Gizli Üye(25-29)+1 yılhepsi genelde terorist, dag basinda olurlar ve tekin insanlar degiller
312 Yorumla
Soran+1 yılHayır kuzum o pkk yanlısı değil nefret ediyor hatta
- +1 yıl
tam bir kezbansin
Soran+1 yıl@gri_gandal-f kime dedin?
- +1 yıl
terorist diyene
Cevap sahibi+1 yılben urfaliyim sizden daha iyi biliyorum
Soran+1 yıl@gri_gandal-f suruçlu musunuz
Soran+1 yılSuruclu ama hep dışarıda okumuş ve pkk li değil
- +1 yıl
bende urfaliyim ama mersin dogumlu
Soran+1 yıl@gri_gandal-f her urfalı kotu mudur, uzak mi durmaliyim
- +1 yıl
bilmiom her insan bir degildir
Soran+1 yıl@gri_gandal-f tsk
- +1 yıl
onemli degil
faizcilerin yerodir bilgim var ne sormak istiyorsan sorabilirisn
46 Yorumla
Soran+1 yılAilesi ticaretle uğraşıyormuş faizden falan bahsetmedi. Ya o farklı bir bizden biri gibi.
Soran+1 yılÖyle bile olsa çocuk ogretmen bizim evimiz ayrı olacak
Soran+1 yılSagolasin
Tatil & Seyahat konusunda 3,8b cevap paylaştı. asıl soru sen nerelısın ve oraya uyum saglayabılecek mısın?
020 Yorumla
Soran+1 yılKütahya
Soran+1 yılHic mi iyisi yok ya bu urfanın... :(
Soran+1 yıl3 haftadır epi topu..
Soran+1 yılBekliyorum bakalım
Soran+1 yılHaklisin. Ben çok aceklleciyim ondan hep üzülüyorum
Soran+1 yıl21. Haklisin.
Soran+1 yılAllah hayırlı kaderler yazsın âmin
Soran+1 yılSabredicem..
Soran+1 yılAman hayırlısı olsun da Nolursa olsun ya
Soran+1 yıl:)))
Merhaba bende suruclu biriyle tanıştım Şu an 1 hafta oldu tanisali ayni siz gbi netten tanıştık bende napacagmi blmyrm siz nasılsınız Şu an cok merak ediyrm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaşırı bağlılar davalarına temizlerdir sadık olurlar her görüşe açıklar yobaz değiller
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen o da her görüşe açık ve sadık
BSE ağa diye biri var aralarında sadece o sağlammış..
10 YorumlaUrfadan uzak dur aman aman
633 Yorumla
Soran+1 yılO 3 senedir falan dışarda yani farklı kültürler görmüş biri ve öğretmen yani ne kadar kotu olabilir ki
Soran+1 yılYa bana iyi davranıyor ama
Soran+1 yılBu öyle biri değil bak gerçi ayni eve girmeden anlaşılmaz doğru
Soran+1 yılOff napcam ben
Soran+1 yılGörüşeyim demi öncesinde 1 kere en azından
Soran+1 yılAma ben çok saf biriyim kotu biri bile olsa anlamam
Soran+1 yılGörüşmeden vazgeçersem içimde kalie
Soran+1 yılGörüşmek istiyorum 😂😂
Soran+1 yılSağol ya 😂
Soran+1 yılİçim isindi be abi napiyim 😂 safım diyorum da inanmiyosun, burnu dikine gider dururum 😂😂
Soran+1 yılO zaman neyim ben 😂
Soran+1 yılAnam, ben ha 😂 keşkem öyle olaydım 😅
Soran+1 yılAşk olsun abi :)
Soran+1 yılAzıcık daha taniyim ya
Soran+1 yılYok yok :)
Soran+1 yıl☺☺☺
kıwıden kısıye degısır
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde üçkağıtçı olurlar ☺️
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
Sevda gözünü kör etmiş 🤣🤣 şaka şaka belkide temizdir kültürleriniz bir birine yakınsa sıkıntı yok
Soran+1 yılBence kültürler yakin ya
+1 yılBüyün kuşlar tamam serçe kaldı demi...
17 Yorumla
Soran+1 yılGönül bu. Önyargılı değilim sadece o yüzden tanıştım zaten
- +1 yıl
Ben Çin'de yaşıyorum tavsiye bildiğinle uğraş mümkünse mahallenden veya ilçenden ilinden
Soran+1 yılMemleketimden evlenmek istemiyorum ama gurbetten de korkuyorum.. O hoşuma gitti o yüzden evlenebilirim yani düşünebilirim en azından
- +1 yıl
Evlilik 3-5 ay olmuyor kız daha çok Annesine yakın olmak isteyecek bayramlar bile sorun olur dikkatine
Soran+1 yılÖğretmen ve tatil sıkıntımız olmaz bende rapor alırım gelir gideriz ama doğuda ysicaz hep nasıl olur bilmem hic gitmedim doguya
- +1 yıl
Ben memur değilim ama abim ve yengem memur ikisinde çok iyi niyetli insanlar ama öyle kolay olmuyor çok zor geçiyor kendini şartlandırma
Soran+1 yıl2 memur maaşıyla geçiniriz olmadı el altından muhasebecilik yaparım her halükârda idare ederiz. Mesele kültürel uyum.
Tatil & Seyahat konusunda 378 cevap paylaştı. Evlen evlen.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaba olan çok
074 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani küfür mu ederler saygısız midirlar
Cevap sahibi+1 yılSuruclular genelde nazik olmayi becermez
Soran+1 yılBu okumuş kültürlü birisi. Gönül almayı biliyor
Cevap sahibi+1 yılKutahyadamı tanıştınız
Soran+1 yılHayır nette
Cevap sahibi+1 yılKütahyalılar dogulularla pek anlasamaz
Soran+1 yılAilem ben istersem verir
Cevap sahibi+1 yılKütahyalımısın aslen
Soran+1 yılEvet ama afyondayım doğma büyüme
Cevap sahibi+1 yılHmm ben kütahya
Soran+1 yılSana da bir urfalı bulak 😂
Cevap sahibi+1 yılAhaha yok sağol 😂 istemem
Soran+1 yılHehe peki 😁
Cevap sahibi+1 yılBeyaz kizimiz esmer oğlana mi gidecek 😂
Soran+1 yılEvet beyazım ama oğlan da esmer değil be, biraz kavruk tenli, normalde beyazmış belli ama yanmış :)
Cevap sahibi+1 yılBizim guzel kizlari onlar kapmasin 😂
Soran+1 yılBebisler bana benzer ya zaten 😂😂
Cevap sahibi+1 yılO belli olmaz 😂
Soran+1 yılBana benzesin yaaa 😂😇
Cevap sahibi+1 yılNesini cekici buldun bu adamin
Soran+1 yılKalbini
Cevap sahibi+1 yılKutahyada kalbi iyi yokmuydu
Soran+1 yılBulamadım 😂
Cevap sahibi+1 yılHadi ya 😂 yas kac
Soran+1 yıl21..
Cevap sahibi+1 yılOkul?
Soran+1 yılOkuyorum
Cevap sahibi+1 yılNe yapacaksiniz uzaktan
Soran+1 yılBu son senem , gorusucez sonra atanıp evlenip gidicez
Cevap sahibi+1 yılOnun işi?
Soran+1 yılÖğretmen atama bekliyor
Cevap sahibi+1 yılAyni yere atanmak zor ama
Soran+1 yılBenim çalışmamı istemiyor 😅becayiş yaparız
Cevap sahibi+1 yılHaha herseye bisey bulmussunuz
Soran+1 yılAceleci biriyim 😂
Cevap sahibi+1 yılYas farki kac
Soran+1 yıl2...
Cevap sahibi+1 yılAilesi nasil
Soran+1 yılBütün çocukları okutmuşlar otoriter bir aile ve özgür sanırım çünkü kızlar tek başına evde kalmis tutucu olsa izin vermezdi. Yardimsevermis ailesi. Fotolarını atti tam bir hanimaga gibi anası var 😅 ama iyi insanlar yani samimiyet vae yüzlerinde.
Cevap sahibi+1 yılSiyasi goruse dikkat et vatan hainligi olmasin
Soran+1 yılİsrarla sordum onu canım ama pkk yanlısı değil , yegenini daha götürmüşler aklina girip ve ölmüş o günden beri pkk ya nefret dolular. Kurt olmayı bile sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılUmarim doğrudur
Soran+1 yılYalan midir ki
Cevap sahibi+1 yılKimse hainim demez ama gercekte olabilir
Soran+1 yılUlan o da doğru.. Ufff zor is netten tanışmak..
Cevap sahibi+1 yılFacedenmi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılOrtak arkadas mi vardi
Soran+1 yılOyunda tanıştık
Cevap sahibi+1 yılOkey mi
Soran+1 yılSen ne meraklı çıktın yaa
Cevap sahibi+1 yılEvet oyle
Soran+1 yılBelli
Cevap sahibi+1 yılHangi oyun
Soran+1 yılTrivia crack
Cevap sahibi+1 yılSeni yeneyim mi orada 😁
Soran+1 yılHayır 😂
Cevap sahibi+1 yılKorkma bu kadar 😂
Soran+1 yılKorktuğum yok sadece oynayasım yok artik
Cevap sahibi+1 yıl1 oyundan ne çıkacak rica ettik kiriyorsun
Soran+1 yılÜzgünüm netim az
Cevap sahibi+1 yılBurada devamli online sin ama netin azken. Neyse oynamak istemiyorsun anladim
Soran+1 yılTrip atmak için sence de biraz erken değil mi :)
Cevap sahibi+1 yılNaz yapmak icin de erkendi bence
Soran+1 yılNaz değil trivia bağımlılık yapıyor ks öyle değil sadece soru için girdim buraya
Cevap sahibi+1 yılBir kere oynayacağız dedim bağımlılık yapmaz
Cevap sahibi+1 yılHatta asil bağimlılığı bu site yapar
Soran+1 yılLütfen ısrar etme istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılIsrar huyum yok sadece kirildim
Soran+1 yılNeden kendimi ifşa edeyim ki?
Cevap sahibi+1 yılHeh soyle durust ol iste. Net azligi falan bahane. Ifsa olunca nolacak sadece 1 oyun oynayacagiz ne sen beni tanirsin ne de ben seni
Soran+1 yılArkadaşım ciddiyim. net de az fakat öncelikle ifşa olmak istemem
Cevap sahibi+1 yılTamam zorlayamam senin kararin
Soran+1 yılEyvallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılZkip kaçabilir
Dewlwt bize bakmr01 Yorumla- +1 yıl
Aynen reis kahpeler
sen nerelisin
010 Yorumla
Soran+1 yılKütahya
Soran+1 yılGizlenip burdan yaz lütfen
Soran+1 yılNickinin sağ hizasında üç tane nokta var oraya bas gizlene tikla
Soran+1 yılSeni dinliyorum
Soran+1 yılYazdim
+1 yılyok hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyokk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuruçlular iyidir
26 Yorumla
Soran+1 yılSuruclusun galiba. Zira kimse iyi demedi de
Cevap sahibi+1 yılsayılır, iyidirler genel olarak
Soran+1 yılNeye gore iyi nasil iyi anlat hele de inanalim
Cevap sahibi+1 yılne bilim lan benim karşıma ters olanı çıkmadı senin karşına nasıl bir profil çıkar bilemiyorum
Soran+1 yılLan deme terbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılsus lan
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği