7 aydır evliyim her şansızlık bizi bulduğu gibi birde vize sorunu yaşıyoruz. Eşimin yanına gidemiyorum çünkü evlilik vizesin de dil belgesi istiyorlar ingilizce biliyorum belgem var ama şansa bakın illa korece belgesi olması zorunluymuş ya topik sınavı diyorlar oda resmen ileri seviye istiyor bu kadar kısa sürede nasıl yapım ya da bir kurs belgesi tabi onların belirledikleri kurs yeri belgesi kabul oluyor ama Corona yüzünden dersler online ve aşırı hızlandırılmış eğitim bir bok anlaşılmıyor yani okumayı grameri çözdüm keşke herşey bunla bitse tonla konu var kötü olan ise sınav zor geçemezsem bu yıl içinde başka kurs şansı yok bir daha seneye artık ömrümde böyle saçmalık görmedim evlendim eşimin yanına gidemiyorum oda gelemiyor çalışıyor işi bıraksa gelse bu defa vize alırken erkeğin çalışma belgesini istiyorlar evi geçindirebilecekler mi falan diye bir çıkmaza sürüklendik yıllardır uzak ilişki yaşadık bekledik evlendik ama hala aynı aranızda kore evlilik vizesi hakkında bilgisi olan var mı varsa nasıl bir çözüm bulabiliriz? buraya kadar okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden teşekürederim
Irkçı yaklaşımlar yorumlar istemiyorum yok efendim uzaktan buldun burda erkek mi yoktu bilmem ne sanane kardeşim seviyorum aşığım 8 yıldır birlikteyiz
Irkçı yaklaşımlar yorumlar istemiyorum yok efendim uzaktan buldun burda erkek mi yoktu bilmem ne sanane kardeşim seviyorum aşığım 8 yıldır birlikteyiz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer