Merhaba ben pek cilt bakımından anlamam yıka ve nemlendir anlayışım o kadar. Bugün bunları aldım ve düzenli başlayacağım anlayan özellikle Kore cilt bakım bilenler yorum yazabilir mi tonik, toner, hylorik asit, c serum, kolejen, kağıt maske , güneş kremi, yüz temizleme jeli, peeling bütün bunların sıralaması nedir yardımcı olan istediği ülkeleri gezebilsin tatil yapabilsin çok amin
Yatmadan önce yüzünü yeşil olanla yıkadıktan sonra Glycolic asit ile masaj yapacaksın Sabah yine yüzünü yıkayıp hylarünik asit ve c vitamin serumu kullanacaksın. dışarı çıkmadan önce mutlaka güneş kremi süreceksin. Cilt bakımının koresi japonu olmaz bu arada gereksiz ürünler almışsın. Bunun yerine hedefe yönelik almayı dene.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benden de bilgisizsin belli yeşil olanla yüzümü yıkacağımı okuma yazmam olmasından mütevelli biliyorum ben sıralamarı sormuştum çünkü bazı ürünler kombine kullanılınca daha yararlı oluyorken bazıları kombine olması zararlı işte tam bu noktada sıralama geliyor sıralama diyince de ve glass skin deyince de Kore cilt bakımından bahsetmemek olmaz ayrıca c vitamini de gündüz her ne kadar güneş kremi sürecek olunsa da güneşe çıkılacağı için gece rutinine eklemek daha makul yine de düşüncelerini yazdığın için teşekkürler
iyi de aldığın ürünlerde kombinlenecek bir ürün grubu bulunmuyor. Bi kere c vitaminini ferulic asit içerikli alman gerekiyordu aklında bulunsun bu halde işe yaramaz. ''Kore cilt bakımı'' tabiri tamamen piyasadaki şirketler tarafından uydurulmuş bir kandırmaca
Bunlar kore cilt bakım ürünü demiyorum kore cilt bakımında bir sıralamaları vardı o neydi diye sordum ve hepsini tam yerinde almışım sırasıyla yağ bazlı temizleyici + su bazlı temizleyici + toner + c vitamini + hylorik asit + nemlendirici şeklinde
Hylronik asiti her zaman kullanabilirsin. Yüzün hafif islakken surmen lazım ama. Kuru cilde sürersen bir işe yaramaz. Var olan suyla cildini nemlendiriyor
Tonik ile tonerin farkı ne? bende şu an toner var tonik sırasına onu koysam olur mu? bir de bende hylorikasit+kolejen serumu, c vitamin serum, aha bha serum var senin yazdığın serum kısmında bunların sıralaması nedir? Aynı anda kullanılırlar mı
C vitamini ve kolejen birlikte kullanılır. Hatta karıştır kullan. Etkisi artar. Kolejen + C ortakta satılıyor. Normalde sabah aksam sürülebilir. Ama yazın olmaz. Yazın sadece akşam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yatmadan önce yüzünü yeşil olanla yıkadıktan sonra Glycolic asit ile masaj yapacaksın
Sabah yine yüzünü yıkayıp hylarünik asit ve c vitamin serumu kullanacaksın.
dışarı çıkmadan önce mutlaka güneş kremi süreceksin.
Cilt bakımının koresi japonu olmaz bu arada gereksiz ürünler almışsın.
Bunun yerine hedefe yönelik almayı dene.
Benden de bilgisizsin belli yeşil olanla yüzümü yıkacağımı okuma yazmam olmasından mütevelli biliyorum ben sıralamarı sormuştum çünkü bazı ürünler kombine kullanılınca daha yararlı oluyorken bazıları kombine olması zararlı işte tam bu noktada sıralama geliyor sıralama diyince de ve glass skin deyince de Kore cilt bakımından bahsetmemek olmaz ayrıca c vitamini de gündüz her ne kadar güneş kremi sürecek olunsa da güneşe çıkılacağı için gece rutinine eklemek daha makul yine de düşüncelerini yazdığın için teşekkürler
iyi de aldığın ürünlerde kombinlenecek bir ürün grubu bulunmuyor. Bi kere c vitaminini ferulic asit içerikli alman gerekiyordu aklında bulunsun bu halde işe yaramaz. ''Kore cilt bakımı'' tabiri tamamen piyasadaki şirketler tarafından uydurulmuş bir kandırmaca
Bunlar kore cilt bakım ürünü demiyorum kore cilt bakımında bir sıralamaları vardı o neydi diye sordum ve hepsini tam yerinde almışım sırasıyla yağ bazlı temizleyici + su bazlı temizleyici + toner + c vitamini + hylorik asit + nemlendirici şeklinde
Yag bazlı temizleme
Su bazlı temizleme
Tonik
Serum
Nemlendirici
C vitamini + güneş lekeleme yapar.
Cildin parlasin derken lekeleme olmasın.
Yazın c vitamini akşam sür. Sabah güneş kremini ihmal etme
Yag bazlı temizleme, makyaj ve güneş kremi sonrası. Sabahları su bazlı yeter
Hylronik asiti her zaman kullanabilirsin. Yüzün hafif islakken surmen lazım ama. Kuru cilde sürersen bir işe yaramaz. Var olan suyla cildini nemlendiriyor
Tonik ile tonerin farkı ne? bende şu an toner var tonik sırasına onu koysam olur mu? bir de bende hylorikasit+kolejen serumu, c vitamin serum, aha bha serum var senin yazdığın serum kısmında bunların sıralaması nedir? Aynı anda kullanılırlar mı
Toner = tonik
Her şeyi aynı anda almışsın canım.
Hepsi bir anda kullanılmaz.
Ben de aynı hatayı yapmıştım ahahaha
Cildinde ne problem var
Sivilce, kapalı komedyan en çok problemim onun haricinde Koreliler gibi pürüsüz glass skin cilt olursa ne ala
C vitamini ve kolejen birlikte kullanılır. Hatta karıştır kullan. Etkisi artar. Kolejen + C ortakta satılıyor. Normalde sabah aksam sürülebilir. Ama yazın olmaz. Yazın sadece akşam
Aha bha. Hylorikasit dışında bir şeyle kullanılmaz.
Yüzde kaclik aldın onu
Onu haftada bir sür. Yüzünü kusturabilir. Sivilceye iyi geliyor
Onu kullandığın akşam başka bir şey sürme
Siyah noktalar için de silistik asit, kil maskesi, cift aşamalı temizlik ve niacinamide
Bilgilendimeler için çok teşekkürler