Dünyanın yarısını ve ülkemin % seksenini gezdim islerimiz ndeniyle ülkem gibi cennet bulamdım her konuda helede kardenize bayildim ben karadenize uçardım
Türkiye’de gitmediğim yer kalmadı, beni kendine aşık eden tek yer İstanbul. Zaten Yurtdışında yaşıyorum, bi arkadaşın dediği gibi “insan sahip olduğu şeylerin nankörüdür” 😃🤷♀️
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Size açık bir uçak bileti alsam, üstüne yazdığınız yere gidebileceksiniz, vize ve corona engeli yok. Nereyi yazardınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Frankfurt Airport bileti olsun lütfen. Ordan araçla da ver elini Amsterdam 😂
Turkiyenin üzerinde dolanmak isterdim hiç bir ülkeye gitmek istemezdim benim ülkem bütün ülkelerden güzel
Ya Rusya ya da Ukrayna kesin ikisininde ülkesi taş gibi güzel yanı. E-HE :)
Endonezyaaaa. Endonezya'da bir arkadaşım var onunla gezip tozmak isterdim.
Dünyanın yarısını ve ülkemin % seksenini gezdim islerimiz ndeniyle ülkem gibi cennet bulamdım her konuda helede kardenize bayildim ben karadenize uçardım
bana matematiksel cografi konum olarak.. en uzak yere ucak nereye gidiyorsa oraya gitmek istiyorum..
Gezi amaçlı gidiyorsam New York veya Amsterdam
Nasıl istersen👍👍 ama ikisi çok farklı, ortak oayda ne😃
Hahahah sadece görmek istediğim yerlerden bir kaçı.
Süper ikiside çık güzel ben gitme şansına eriştim. Dilerim gercek olur
Norveç ya da Finlandiya.
Ne güzel yaa, kar topu oynarız
Fransa
Gerçekten güzel👍👍
De önce İstanbul dışını gezmem lazım
Yoo hiç dert değil bence, ben ilk ucaga bindiğimde Zurihe gitmiştim... olabiliyor👍 Yaşın mı çok küçük? Aile mi müsait değil
20 yaşındayım ama uçaktan korkuyorum
Aa o ilginç🥴 çözülür ama endişe etme...
İstanbul for ever 😌
Heryeri gördüm, İstanbul best mi... yeni zellanda falan?
Türkiye’de gitmediğim yer kalmadı, beni kendine aşık eden tek yer İstanbul. Zaten Yurtdışında yaşıyorum, bi arkadaşın dediği gibi “insan sahip olduğu şeylerin nankörüdür” 😃🤷♀️
Nerede yaşıyorsun?
@perlamare teşekkür ederim Trafo 😃😃 yüzüme yüzüme vur gerçekleri
kuzey kore
👏👏 ilk defa biri beklenmedik biryer yazdı😍😍
Moskova :D
Evet yaa bende çok merak ediyorum
Soğuk dışında güzel 2017'de gitmiştim :D
İçimde kaldı, gitmeyi planladığım zaman kıştı ama birşeyler çıktı olmadı... en çok ne sevdin
güzel tarihi yerler var
👍👍
Dubai
EVet bende merak ediyorum, yıllar önce oradan aktarma yapmıştım ama değişiyor sürekli...
Evet
En merak ettiğin? Burj kalifa? Mı yoksa Czn resteron mı😜
Kongo cumhuriyeti
Yaaa oranın nesi meşhur😅
Kongo, maden yönünden de zengin bir ülkedir. Çok kaliteli demir cevheri, kurşun, kalay, çinko ve bakır ülkenin önemli madenleridir.
Ee tatil yapmayacak mıyız
Maden mühendisi misin
Ne tatili? Önce gömüyü bulup sonrası hep tatil akıllım
Aa akıllıca👏👏 bitmeyen tatil☺️🙏🏻🙏🏻
Ee yani😉
Küba
Prag
Hawaii
Miami
Antalya
Ülke dışı da olurdu🤗