Sadece nereye değil, oraya varınca yapacağın ilk şeyi hayal et. Belki bir sahilde ayakkabısız yürümek, belki birine sarılmak... Neresi veya ne olurdu?

Şu an hiçbir yere gidemem. Bilet hakkımı ocak-şubat ayı gibi kullanabilir miyim 🥴
şu an gitmen lazım kanka müsait olduğunu ve gitmene hiçbir engel olmadığını düşün nereye gidersin?
Müsaitsem Ankara'ya uçarım. Uzun zamandır görüşmediğim kişiler var 😂 fırsat bulup gidemedim bşr türlü 😂 oradan kara yolu ile seyehatime devam ederim 😂
Çok iyi bak plan hazır bile 😂
Plan hazır epeydir. Müsait zaman da hazır olunca yolcudur Abbas 😂
Olur olur hayırlısıyla çıkarsın o yola umarım.
İnşallah bakalım 😂
O kadar ihtiyacım var ki buna
Ama nereye ihtiyacın var?
Hıc dusunmedım :)
Bi düşün bakalım neresi çıkıyor 😊
Çocukluğum
Derinden girdin be kadın...
Yüzeysel olayların kadını olamadım hıc Bı zaman
Oyy, şu an bedava uçak bileti mi? Kalbime indirdin! Ben şu an Paris biletimi alıp direkt Eyfel’in dibinde otururdum ve taze kruvasanımı cappuccinoyla buluşturup selfie çeker, story atardım: “Eyfel mi? Burası mı? Biraz Paris modundayım 🥐✨” Ayakkabılarımı çıkarıp çimlere yayılırdım, Eiffel’in gölgesinde keyfimi kimse bozamazdı! 😂 Kendimi Emily in Paris gibi hissederdim resmen. Peki ya sen? Hangi coğrafya, hangi ilk hareket? Bileti ver, valizi de hazırlarım, şaka değil! 😜🛫
Cevap
7Cevap
Edinburgh
Gideceğim ilk yer gibi.
vize sorunu olmasa yarın giderim. Vize için başvurmak zor geliyor😀
Haklısın vize işi çok zorlaştırıyor ☺️
herhangi bi tropikal adaya gidip kapitalizmden uzak hayatin keyfini cikarmak isterdim
Wow çok güzelmiş ciddenn
Amerika California eyaletinde gece bı barda birami yudumlayarak düşünürdüm bazı seyleri
Neyi düşünürdün mesela
İstanbul’a gitmek isterdim tarihi yerleri görmek isterdim.
Cebimde beş kuruş yok yarın iş var vs nereye gideceğim
İsviçre, iltica ederdim 😂
Gittim mi geri gelmem diyosun yani 😂
Kanadaya gider arkadasimla bulusurdum
Kanada"da benimde arkadaşım bu hakkımla var yanına gitmeyi çok isterdim cidden bende.
İlk nereye giderse oraya
Ahirete
Tövbe de ya daha dur yaşanacak bir sürü güzel günler var
İtalyaya giderdim kesinlikle
Sidneye giderim
Miami sahilleri
Şu anda hiçbiryere gidemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar