Sahile gidip elimde biram ve sigaram ile deniz havası almak istiyorum şu an ben özellikle yer mekan fark etmez. Dalga sesini dinleyeceğim. Ama oturduğum yer çok kalabalık olmayacak tercihen bağıran insanların olmadığı değişik değişik bakan tiplerin olmadığı ıssıza yakın ama çokta tehlikeli bir olmayan bir yer hayal ettim oh ne güzel şeymiş onu yapmak...
Valla hep söylüyorum küba diye ama iradi biraz imkansız oluyor bana. O yüzden önce ayarlamalarını tamamlayıp ingiltereye gitmeyi amaçlıyorum. Geri de dönmeyi çok düşünmüyorum ama mecbur aileler burda dinmek durumunda kalıcam yine de uzunca bir süre kendimi bu ülkeden ve bu ülkenin koyunlarından uzak tutucak ki azıcık ufkum genişlesin. Burda pek gemisleyemiyir insanlar çok müsaade etmiyorlar 😂🙈 neyse konuya dönem, kendimi ingiltereye fırlatmak isterim ama henüz neresinde deniz var güneş ayda yılda bir çıkıyor mu bilmiyorum o yuzden yorumumu amarika new jerseye gidip diye kendmi six flags parkına aticam irda havuz mavuz bi şekil hallederiz diye dusunuyom 😂😂