Eveeet yanınıza bir kişi alıyorsunuz ve ben sizin tüm yol masraflarınızı karşılıyorum. Yol boyunca yiyecek ve içecekleriniz de benden. Kiminle nereye gitmek isterdiniz?
Tüm yol masraflarınız karşılansa, kiminle nereye seyahat etmek isterdiniz?
Güzel bir kurgu ve güzel bir soru. Teşekkürler. Ben de bir turizmci olarak buna son derece özenli ve yaratıcı bir cevap vermek durumundayım.
Ailemden birisi ile çıkmak cevabı çok güzel olur. Hatta annem ile tatile gitme fikri çok muhteşem bana göre. Aslında tercih ederim, ama farklı bir cevap bulmalıyım.
Ben, eğer bana tanıdığın hayal kurma fırsatında varsa, Jeff Bezos, Elon Musk, Mark Zuckerberg, Brian Chesky, Jan Koum arasından birisi ile en az 2 haftalık bir tatile çıkmak isterdim. Çağımızın ne cesaretli, en yaratıcı ve bir o kadar da mütevazı yatırım dehalarına soracağım birçok soru var.
Bu sorulara alacağım cevaplardan ilham alır ve mutlaka ben de buna benzer girişimlerde bulunmak isterdim.
Bunlar da kimdir?
Jeff Bezos – Dünyanın en zengin insanı – Amazon
Elon Musk – Dünyanın ikinci en zengin insanı – SpaceX Tesla Motors
Onlar bu gün hayatımızı kolaylaştıran birçok uygulamanın yaratıcısıdır. İnsanlık bu dehaların değerini gelecek yıllarda çok daha iyi anlayacak.
Dediğim gibi, onlardan en az birisi ile uzun sohbetler etmek üzere bir tatile çıkmak isterdim. Merak etme ama, hepsi çok zengin diye onlarla birlikte çok pahalı yerlere gitmek istemem. Zaten bunu onlar da istemezler, eminim.
Çok daha basit, temiz, hesaplı bir yerde tatil yapmak isteyeceklerdir. Mesela Antalya Kaş, Olimpos, Adrasan ya da Bolu kır evleri. Hatta Ege’de küçük köyler ve tatil yerleri de olur. Hatta güzel bir kış oteline de razıyım.
Onlara, bu projelere girişmek için cesareti nereden buldunuz, sorusunu sorardım.
Bütün masrafı sen karşılıyosa seni alırım nereye dersen oraya götürürüm. Uzun yol da severim zaten. Ama demedi deme ben geceleri otelde değil çadırda kamp yaparak geçirmeyi tercih ediyorum.
Hiç yurtdışına çıkmadım. Önce Orta Asya coğrafyasını merak ediyorum. Türk ülkelerine öncelik vermekle birlikte. Avrupa da gözüme kestirdiğim yerler var. Yalnız giderdim veya arkadaşıma nişan attırabilirsem kankamla :D
@gamerengineerrr ile Eskişehir'den şahsi aracım veya varsa gamerengineerrın arabasıyla İzmir veya Antalya'ya gideriz. Başka yerlere gitmeyi Gamerengineerr belirleyecek.
Merhaba @ta00ta
Güzel bir kurgu ve güzel bir soru. Teşekkürler. Ben de bir turizmci olarak buna son derece özenli ve yaratıcı bir cevap vermek durumundayım.
Ailemden birisi ile çıkmak cevabı çok güzel olur. Hatta annem ile tatile gitme fikri çok muhteşem bana göre. Aslında tercih ederim, ama farklı bir cevap bulmalıyım.
Ben, eğer bana tanıdığın hayal kurma fırsatında varsa, Jeff Bezos, Elon Musk, Mark Zuckerberg, Brian Chesky, Jan Koum arasından birisi ile en az 2 haftalık bir tatile çıkmak isterdim. Çağımızın ne cesaretli, en yaratıcı ve bir o kadar da mütevazı yatırım dehalarına soracağım birçok soru var.
Bu sorulara alacağım cevaplardan ilham alır ve mutlaka ben de buna benzer girişimlerde bulunmak isterdim.
Bunlar da kimdir?
Onlar bu gün hayatımızı kolaylaştıran birçok uygulamanın yaratıcısıdır. İnsanlık bu dehaların değerini gelecek yıllarda çok daha iyi anlayacak.
Dediğim gibi, onlardan en az birisi ile uzun sohbetler etmek üzere bir tatile çıkmak isterdim.
Merak etme ama, hepsi çok zengin diye onlarla birlikte çok pahalı yerlere gitmek istemem. Zaten bunu onlar da istemezler, eminim.
Çok daha basit, temiz, hesaplı bir yerde tatil yapmak isteyeceklerdir. Mesela Antalya Kaş, Olimpos, Adrasan ya da Bolu kır evleri. Hatta Ege’de küçük köyler ve tatil yerleri de olur. Hatta güzel bir kış oteline de razıyım.
Onlara, bu projelere girişmek için cesareti nereden buldunuz, sorusunu sorardım.
Teşekkürler
Huh! Bu güzel kurgu için güzel bir planınız var demek ki. Yatırım dehalarının bu soruya verecekleri cevabı bizimle de paylaşacağınızı umuyorum. 🙃
İyi günler dilerim.