Tatil & Seyahat En cesur/açık şurada giyinirim dediğiniz yer neresi? minikcikbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Neresidir bu yer veya nerelerdir? Güncellemeler+1 yıl Güncel En cesur/açık şurada giyinirim dediğiniz yer neresi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
prozax Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl edepli giyinmektir asıl erdem asıl cesaret.. orasını burası açmak sergileyerek ilgi çekmek değil. 4 1 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Ok Yorumla
kıvrışıkgamzeli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cesur giyinmeyi tercih etmiyorum pek, açık olursa evimde giyerim dışarıda değil 2 0 Yorumla
ufuk3030 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Danimarka, 60-70 yaşında pörsümüş amcalar 20 lik kızlarla beraber cırıl çıplak denize giriyor güneşlwniyor 0 0 Yorumla
anonymousperson Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Hiçbir yer diye bilirim. Açık giyinince kendimi hiç rahat hiss etmiyorum 4 4 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Neden? Yorumla anonymousperson +1 yıl Bilmiyorum 🤷♀️. Bazen omzum bile biraz açık kalsa rahatsız olurum Yorumla minikcikbiri +1 yıl Bu da tercihtir saygı duyarım😀 Yorumla anonymousperson +1 yıl Teşekkürler 😄 Yorumla
korkusuz_21 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Clapta ya da disko ama yaşadığım yerin clabi değil tatildeki claplar 3 7 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Yaşadığın yerlerdekilerde neden değil? Bir de buralara kimlerle gidersin ki! Yorumla korkusuz_21 +1 yıl Çünkü Diyarbakır'da ailemleyim bizim buraya açık giyinmek adın çıkması gibi birşey ama tatile gidince mesela en son Mersin'e gittim ablamla teyzeme orda ogretmen bolca gezdik rahatça giyindim Yorumla minikcikbiri +1 yıl Hmm anladım ailen birşey demiyor yani ama mahalle baskısı Yorumla Bay_Modern35 +1 yıl nişanlın izin verir mi Yorumla korkusuz_21 +1 yıl Nişanlım yanımda olunca izin veriyor ama yerine göre tatile gitsek izin verir balayına Yorumla korkusuz_21 +1 yıl Ben takip edene kadar olmuyor Yorumla minikcikbiri +1 yıl Tamam Yorumla
Berkemrekorkmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Tatil bölgelerinde ve sosyal ortamlarda severim giyinmeyi 1 0 Yorumla
Musti3335 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Bi tane müşterim benim yanımda mutfakta değiştirdi üzerini 😁 0 0 Yorumla
blackk98 Takip Et Xper 5 Yaş: 123 , eic 100% +1 yıl Ev... 3 3 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Senin yaşında zaten en iyisi o teyzem😂😂 Yorumla blackk98 +1 yıl 22 yaşındayım 😂😂 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Aaa tamam o zaman ya😜ev mantıklı tabi hele yalnız yaşıyorsan Yorumla
2-4-6-Trinitrotoluen Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Plajda 2 6 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Aslında plaj harici diyelim, sonuçta plajda zaten bellidir Yorumla 2-4-6-Trinitrotoluen +1 yıl O zaman ev kalıyor bir tek shdjdhsh Yorumla minikcikbiri +1 yıl Hhaha dışarda sen mi giymezsin ailen mi izin vermez Yorumla 2-4-6-Trinitrotoluen +1 yıl Ailem zaten hiçbir şeyime karışmaz da dışarıda ben giymem Yorumla minikcikbiri +1 yıl Tercih meselesi ise en güzeli Yorumla 2-4-6-Trinitrotoluen +1 yıl Evet evet öyle Yorumla
abuklasubuk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Dayı niye kadın hesabı açtın ki 2 2 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Dayı? Yorumla freankeistane +1 yıl Bu yorumu begendim ama tutmamismi dayi da olsa is goruyo baksana Yorumla
rıhtımavarmayanceset Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Bu zamanda açık değil tesettür giyim cesaret istiyor 0 0 Yorumla
haphephobia Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl İçkili mekanlar 5 2 Yorumla Quaresma00 +1 yıl Neden sadcee orasi Yorumla ayhanimsi +1 yıl Şu ozgurlukten istiyorum Yorumla
Banega Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl seni cesur görmek istiyorum 0 1 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Ben de seni Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl En cesur şekilde , seni görmek istiyorum. 0 0 Yorumla
_Füʀᴇʏᴀ_ Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Duş aldığım nokta en cesur olduğum noktadır 5 5 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Mecburiyetten o ama Yorumla _Füʀᴇʏᴀ_ +1 yıl Sebebim memnuniyet demedim zaten, mecburiyet :) Yorumla minikcikbiri +1 yıl Memnuniyet ile olan yer neresidir diyeyim o zaman☺️ Yorumla _Füʀᴇʏᴀ_ +1 yıl Teşhir sevmiyorum Yorumla minikcikbiri +1 yıl Kaplı mısın? Yorumla
tutellerimden Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Açık giyinmem 5 1 Yorumla minikcikbiri +1 yıl Senin kararın tabi Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 432 cevap paylaştı. Plaj. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Belki SPA ve masajda 0 0 Yorumla
Çakıroğlu_35 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Yatak odası :)) 0 1 Yorumla Çakıroğlu_35 +1 yıl Sen nerde cesursun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
edepli giyinmektir asıl erdem asıl cesaret.. orasını burası açmak sergileyerek ilgi çekmek değil.
Ok
Cesur giyinmeyi tercih etmiyorum pek, açık olursa evimde giyerim dışarıda değil
Danimarka, 60-70 yaşında pörsümüş amcalar 20 lik kızlarla beraber cırıl çıplak denize giriyor güneşlwniyor
Hiçbir yer diye bilirim. Açık giyinince kendimi hiç rahat hiss etmiyorum
Neden?
Bilmiyorum 🤷♀️. Bazen omzum bile biraz açık kalsa rahatsız olurum
Bu da tercihtir saygı duyarım😀
Teşekkürler 😄
Clapta ya da disko ama yaşadığım yerin clabi değil tatildeki claplar
Yaşadığın yerlerdekilerde neden değil? Bir de buralara kimlerle gidersin ki!
Çünkü Diyarbakır'da ailemleyim bizim buraya açık giyinmek adın çıkması gibi birşey ama tatile gidince mesela en son Mersin'e gittim ablamla teyzeme orda ogretmen bolca gezdik rahatça giyindim
Hmm anladım ailen birşey demiyor yani ama mahalle baskısı
nişanlın izin verir mi
Nişanlım yanımda olunca izin veriyor ama yerine göre tatile gitsek izin verir balayına
Ben takip edene kadar olmuyor
Tamam
Tatil bölgelerinde ve sosyal ortamlarda severim giyinmeyi
Bi tane müşterim benim yanımda mutfakta değiştirdi üzerini 😁
Kendi evimde ilerdeki eşime
Ev...
Senin yaşında zaten en iyisi o teyzem😂😂
22 yaşındayım 😂😂
Aaa tamam o zaman ya😜ev mantıklı tabi hele yalnız yaşıyorsan
Plajda
Aslında plaj harici diyelim, sonuçta plajda zaten bellidir
O zaman ev kalıyor bir tek shdjdhsh
Hhaha dışarda sen mi giymezsin ailen mi izin vermez
Ailem zaten hiçbir şeyime karışmaz da dışarıda ben giymem
Tercih meselesi ise en güzeli
Evet evet öyle
Dayı niye kadın hesabı açtın ki
Dayı?
Bu yorumu begendim ama tutmamismi dayi da olsa is goruyo baksana
Bu zamanda açık değil tesettür giyim cesaret istiyor
o yer kendi evim kanka 😄
Her şeyi her yerde giyebilirim
İçkili mekanlar
Neden sadcee orasi
Şu ozgurlukten istiyorum
seni cesur görmek istiyorum
Ben de seni
En cesur şekilde , seni görmek istiyorum.
kimsenin görmeyeceği yerde
Duş aldığım nokta en cesur olduğum noktadır
Mecburiyetten o ama
Sebebim memnuniyet demedim zaten, mecburiyet :)
Memnuniyet ile olan yer neresidir diyeyim o zaman☺️
Teşhir sevmiyorum
Kaplı mısın?
Plajda doğal olarak
Plaj
Boyle amaclarm yokk
Hava soğuk açık giyemem
YOK yok
Harunların olmadığı yerde
Evde tek başına çırıçıplak
Yatak odam
Plaj olsa gerek :)