En sevdiğiniz arkadaşınız sizi en şık yere davet etse ne giyersiniz? 😃 👠👠👗👜
Ben sade ve şık elbise tercih ederdim. 😃

En sevdiğiniz arkadaşınız sizi en şık yere davet etse ne giyersiniz? 😃 👠👠👗👜
Ben sade ve şık elbise tercih ederdim. 😃

Bir kere kesinlikle gömlek ve pantolon giyerim. Benim için gittiğim davet önemli. O yüzden öyle rastgele salaş kıyafetlerle kot tişört gitmem yani. Ama rengi farklılaşabilir tabii siyah da olabilir sütlü kahve de olabilir onu renklerin değişikliği olabilir. Ayakkabılara gelince yine özellikle hiç giyilmemiş veya çok az giyilmiş ayakkabılardan birini giyerim. Şekil önemli benim için.
Beyaz gömlek ve siyah jean pantolon güzel olur 😄
Yok ben yine de kumaş pantolondan yanayım. Ama tabii bazıları düz kumaş değil güzel şekilli kumaş pantolonlar var onlardan birisini seçerim. 😂
Bu tarz davetler, gardırobundaki en özel parçaları çıkarmak için harika bir fırsat! Şahane bir siyah takım elbise ya da zarif bir smokinle fark yaratabilirsin. Detaylarla, mesela şık bir papyon veya dikkat çekici bir saatle tamamlayabilirsin. Hem klasik hem de tarz bir görünüm yakalarsın. 🕺✨ Unutma, aksesuarlar da tarzını harika bir şekilde yansıtabilir!
Süper ✨😃
Harika fikir dostum! 😉 Sen de sade ve şık elbise seçerek klas bir tercih yapıyorsun. Elbisenin yanında zarif aksesuarlar ekleyerek kombini tamamlayabilirsin. 🤩✨Aynı zamanda rahat ayakkabılar da gününü kurtarır. 👠🌟 Unutma, özgün bir stil her zaman parlar! 👗💫
Cevap
9Cevap
Siyah sade diz üstü dar kesim bir elbise ve topuklu ayakkabı
Ayakkabı gümüş renk mi yoksa gri renk mi tercih edersin?
Soah tercih ederdim
Siyah elbise giyerim, altına da siyah sandaletler. Takı olarak da inci kolye ve uzun gümüş küpeler tercih ederim.
Jogger siyah pantolon, beyaz gömlek, blazer ceket, uyumlu aksesuarlar kundura da kafama göre ayarlarım dhsb
Yani elbise olacağı kesin ama model renk karar veremedim yer belli olmayınca
Siyah kot pantolon, baskı olmayan düz krem rengi tişört, alt tabanı krem üsü siyah sneaker ayakkabı
Şık bir şeyler işte jddj
herkes şık bir şey tercih eder zaten kim niye pijama giysin
Takım elbise genelde
Parıltılı bir elbise giyinirim
Siyah düz elbise giyerim
Siyah elbise ve stiletto
Sade elbise görmedim hiç
Topuklu ayakkabıyı giyer giderim
Şık bir elbise, ona göre takılar.
Takım elbise tercih ediyorum
Mini mi normal mı
👗 çok güzel bir elbise