Tamam turistlik olabilir ama bu kadarı bence adaletsizlik ve soygun. Kimse bu ülkeye turist neden gelmiyor diye ağlamasın. Bu şartlarda değil turist mevsimlik işçiler bile gelmez.
Zengin gelsin fakir gelmesin istiyorlar. Mahsus yapılıyor. Elit yer olmaya çok kazanmaya çalışıyorlar. Ben geçen yazın herşey dahil tatil yaptığım otelde bu yaz durum farklıydı. Sadece oda kahvaltı konsept olmuştu. Yemekler çok pahalıydı. Pizza 120 lira hamburger menu 150, bir dilim pasta 60 lira, bir kahve 50 liraydı. Şezlong 250 loca 1000 liraydı. Gerçekten aşırı pahalıydı. Ama millet alıyordu otelin müşteri kitlesi değişmişti. Şarkıcı geldiği akşamlar konser bileti 1000 liraydı kimse gitmez sandık bi de ne görelim yer yoktu tıklım tıkış. Bide kriz bar derler hani kriz? Bitek bize kriz var galiba çoğunluk rahat
Valla canım ben de öyle sanıyordum. Geçen sene virüs yokken otellerde yer yoktu. Bütün otelleri arıyorsun fullüz diyorlar üstelik ucuz da değil. Millet otele cümbür cemaat gidiyo anası babası kaynanası kayınçosu çoluk çocuk... Vs. Bir haftada bir araba parası bırakıyorlar nerdeyse otele hiç de zengin tipli değiller sıradan tipler.
Bodrumu pahalı yapan yılların getirmiş olduğu ün. Onlarca yıldır ünlülerin tatil noktası olmuş biryer ve insanlar tarafından acayip şişirilmiş ve birçok işletme yatırımını o bölgeye yapmış ve halkı çeşitli reklamlar ile oraya çekmiş. Bunun ile birlikte devlet parsel parsel özelleştirme uygulamış. Sahilinden ormanına kadar heryeri işletmeler ele geçirmiş özelleşmiş ve kendilerince fiyat politikaları oluşturmuşlar gereksiz bir rekabete girmişler saha pahalı olan yer daha güzel kafasında herşeye vermişler zammı e devlet de karışamıyor tabi bahaneleri de hazı sonuçta o kadar ünlü geliyor falan filan halkı ikmişler de ikmişler. E bizim canım millette durur mu yıllardır saçma sapan fiyat politikaları a rağmen bodrumu mesken tutmuş.
Harbiden çok uçurum var. Hadi normalde ayran 1 lira diyelim Bodrum'da 5 lira olsun. 4 ayran 20 lira etsin en fazla. Bu da fazla ama en azından akıl alır bunu. Ayranın tanesi 18 lira olmaz yani, bu salaklık.
gelmese bu kadar pahalı olmaz merak etme. adamlar zaten bu fiyatlara pahalı diyen insanların gelmesini istemiyor. ayrıca her gelende bunları yiyor diye bir şey yok. domates ekmek yerim gene bu paraları ödemem.
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
30
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence tam olması gerektiği gibi 👍 Turizm cenneti ilçelerimize hak ettiği değer verilmeli zaten, geç bile kalındı. Turistler sudan ucuz fiyata tatil yapıyordu. Bu fiyatı çok gören bi gidip Avrupa Seyahati yapsın bakalım ne kadarmış. Sanki Asgari Ücretle çalışan mı geliyor bu otellere?
Sadede bodrum değil ki yer yer öyle. Tabi şu sıralar bodrum da kahvaltı yapmak istesen fiyatı sadece 500 TLmiş oralarda yaşamak ya da tatil yapmak için iyi bir paran olacak onun dışında ortada kalırsın bir simiti bile 50 TL sonuçta.
Insanlar çünkü kışın para kazanamıyor yazın 3 4 ay boyunca ne aldılarsa kişi da o para ile geciricek.. mevsimlik yerlerin çoğu pahallıdir biraz empati yapılması gerekiyor.
Bodrumda geçen yaz tatil yaptım. Uygun mekanlar da vardı. LüKS olduğu belli yerler var pahalı bulan gitmez. Gidip de çok pahalıı yeaa yapanlara gıcık oluyorum. O parayı ayrana lahmacuna verdiyse kendi mallığı
Turistlere göre 79 lira 10 Dolar yani on birim demek, onlara on lira gbi geliyor bu ücret, insanları soyuyorlar, devlet fazla vergi almak için sesini çıkarmıyor, maliyetinin 50 katına satıyorlar, yemek yemem orada
EE işte zaten o sebeple gidilesi yer değil artık.. Tadını kaçırdılar ve sınıfsal ayrımın kralllığını kurdular orda... Çok parası olanlar gidebilir, yaşayabilir, gibi sınıfsal ayrımlar..
Adamın kaldığı otelin gecelik fiyatına da bakmak lazım. 200 liraya şezlong kiralıyorlar sonuçta.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Euro ve Dolar ile gelen turist için hiç bir şey o fiyat. Gökhan Töre’de yıllık milyon eurolar kazanan bir futbolcu, onlara dokunmaz yani. Normal vatandaş gidemiyor zaten tatile. Dünya adaletsiz.
Bodrum doğal güzelliği ile çok harika bir yer ama işletmeler facia bodrumu çekilmez hale getiriyorlar tek amaçları insanları kazıklamak başka bişey değil.