#mekân44

bizim ülkemiz cennet anlat anlat bitmiyor heryanı ayrı güzel benim yazdıklarıma baksa bi kaç sene gezer :)
Deniz istiyorsa ayrı dağ istiyorsa ayrı
Mesela çamlıhemşini görmek lazım
Gaziantepi görmek lazım
Halfetiyi görmek lazım
balıkesiri görmek lazım
Ballıca mağarası dünyada tek
sayfalar dolusu anlatabilirim onun yerine benim çalışmalarımı takip edin yeter
Valla Kanyonu Kastamonu
Antalya Kral Havuzu
Cevap
4Cevap
Antalya Muğla İzmir Aydın Çanakkale Rize Trabzon bilip gittiğim yerlerden
Manyas Kuş Cenneti, Cennet-Cehennem obrukları, Düden Şelalesi, Akdamar Adası...
Boydan boya karadeniz
Maşukiye sapanca tarafları kartepe
Sinop tatlıca şelaleri bartın amasra inkumu
Ordu olabilir Rize Karadeniz en güzel yerler
doğu batı heryer
Karsa gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba @44asi44
Türkiye’mizin bütün doğal güzelliklerini gezmek, görmek, tadını çıkarmak ve hafızamıza almak için en az iki belki de üç yıl gerekebilir.
Hatta gezginlerin hızına, bakış açısına, zamanı değerlendirme alışkanlıklarına göre daha da uzayabilir. Ben bu düşünceyi yazarken, gezilecek yerlerde sadece ve kuru kuru manzarayı görmekten bahsetmiyorum.
Oralara gidince insanı, hayvanı, kültürü ve hatta mutfağı ile de tanışmak gerekir. Gezinin tadı ancak böyle zengin bir program ile çıkabilir.
Gezinin anlamı ve tadı mevsimlere göre de değişebilir. Yani dört mevsimde çok farklı görüntülere sahne olan bölgeleri buna göre gezmek gerekir.
Ama buradan her yere kendi mevsiminde gidelim anlamı da çıkmasın. Mesela Antalya’ya yılın her ayında gelebilirsiniz. Keza Bursa Uludağ kış destinasyonu olarak bilinir ama her mevsimde farklı güzellikleri görebilirsiniz.
Ben size bir liste sunayım. Değişik bölgelerden dört kenti önereyim. Bunun için de, gördüğüm ve deneyimlediğim yerler olması gerektiğini biliyorum.
Batı Karadeniz Bölgesinde nerelere gidilir?
Benim tercihim Bolu- Doğup büyüdüğüm şehir
Doğu Karadeniz Bölgesinde nereye gidilir?
Benim için Giresun çok farklıdır. Değeri yeni yeni anlaşılmaktadır.
Akdeniz’de Adana’yı tek geçerim
Antalya’da yaşıyorum. Ekmeğimi burada kazanıyorum. Ama nedendir bilmem, benim Adana’ya karşı özel bir sempatim var. Belki de mutfağı nedeniyledir.
Anadolu’muzun ortasından da Sivas’ı seçelim
Eyvallah adil bey