Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yaş sınırı yok ancak bir kısmında camilerde olduğu gibi bir örtünme kıstası var. en güzellerindne biri İStanbul'da isen Taksim'deki St. Antuan'dır.
Ankaradayım malesef
Ablacım bu disco club mı ki taş sınırı olsun, tabiki girebilir gezevilirsin arzu edersen günah bile çıkartırsın :D
Kilise boş yerdir. Hemde hangi hristiyan ınancının kilisesine gidicen? ortodoks , katolik , protestan olarak 3 gruba ayrılıyor.
Yaş sınırı yok gidebilirsin.
Gittim 😇
Nasıl beğendin mi?
Evet beğendim güzel bir ortam
Bende hristiyan biriyim o yüzden sordum
istediğine git gir ne yaş sınırı olcak
Beyoglunda st antoine kilisesine giderdik sevgilimle cok guzeldi 😢 orasi bizim kilisemiz
Yok be ya yaş sınırı niye olsun, istediğiniz kiliseye ziyarete açık saatlerde girebilirsiniz.
yaş sınırı yok ben ingilterede ve şirincede gitmiştim kocaman bir alan ve mumlar var yakıp dilek diliyorsun başka bir şey yok atmosfer güzel ama
Ne kadar güzel dimi ,,, Bu kadar ruh hastasını görmek seni ne kadar mutlu etmiştir. Bence çok TRAJİKOMIK bir yerdir .
@MicroCode ne alaka
@MicroCode sen neden bu kadar ön yargılısın?
ruh hastası demek yanlış olur dinleri farklı olunca ruh hastası olunmuyor kiliseye gitmek farklı bir din hakkında bilgi sahibi olmaktır benim için bu kadar ön yargı zarar verir insana
@iremxxx1i
Haklısın
teşekkür ederim
Dostum ben 3 dinide araştırdım gittim merak etme. 3 dinin tyarihin senden daha iyi biliyorum. Öyüzden zaten böyle bir beyanda bulundum. YOksa durup durup neden eleştirim? Bana göre ruh hastalıgı Çünkü olmayan bir şeye tapmak saçmalıktır Bilime engeldir , Senin matta ve diğer incilleri 20 den fazla bitirdim , öyüzden bilmeden eleştirme , Buda senin bencilliğini gösteriri. öyüzden sama sapan inançlara inanmayın bilime inanmayın
2 Niz hatta gerekirse Tüm hristiyan Camiasını buraya çagırın , İnil tartışalım Bak ne kadar saçmalık dersin sizde. 2 vs 1 OLmaz bence ne iyisi 1000 kişi ben tek NASIL FİKİR?
Olmayan bişeye tapmak saçmalıktır diyosun görmediğin bişeye inanmakta öyle sayılmaz mı sence?
@MicroCode ben senin kadar araştırmadım açık konuşmak gerekirse tabikide benden daha iyi bilebilirsin neye taptıkları benim umrumda değil sadece kültürel olarak merak ettiğim için ve içi de değişik olduğu için atmosfer güzel dedim
Dostum sen iyimisin? Ben zaten ATEİSTTİM git ateizm in ne olduguun anla ondan sonra gel. Ateizm sadece bilimsel gerçekler ışıgında BİLİM in gelişmeleri dogrultuusnda arguman sunar. Öyüzden teistik gibi aptal argumanlar Bilim dışıdır. Hatta insana çevreye dogaya çok büyük zararlar olmuştur Öyüzden sen en dogru yol ATEİST ol. Kiliseye gideceğine KÜTÜPHANEYE git
İREM ozaman tamam. sorun yoktur.
@MicroCode tamam ama sen neden bu kadar sinirli ve ön yargılısın anlamıyorum herkesin dini ve görüşü kendine
Bak dostum , Eskiden kilise yüzünden bilimsel gelişmeler geride kaldı Hemde kaç ateist deist Kilise tarafından infaz edildi , Hemde kilise Halkı sömürdü kaç kere , Kilise bilimsel gelişmeye zarardır , Bunlar bilimsel gelişmeye Aydınlanmaya ENGELDİR. Beni sevmeyen Beni hor goren Hristiyanlar Nasıl bizi astıysa Bende NEFRET EDİYORUM , Nasıl ateistleri Sovyetleri kurup kilise leri YOK ETTIYSEK gene yapıcagız ! ... en dogru yol BİLİM dir akıl dır.
Niye gidiyon
Farklı dinlere inanışlara merakım var araştırmayı yakından incelemeyi seviyorum bu yüzden kiliseye de gitmek istedim
Anladım
18 alti ve damsiz girilmez
Açık olduğu saatlerde gidebilirsin
Gidebilirsin sinir yok
Yok gidebilirsin
Yaş sınırı yok.
Yaş sınırı yok.
Beni dd götür