Abi gerçekten nerede o eski bayramlar ya çok küçükken 1 hafta öncesinden heyecanlanır alışveriş yapar o günü beklerdik mahallede tüm çocuklar toplanıp kapı kapı gezer şeker toplar bayram kutlardık kurban dağıtıırdık çok güzel geçerdi eskiler. Yeni kıyafetler yeni ayakkabılar.. ailece iiç içeydik hep beraberdik. Bir sürü paramız olurdu. Şimdi hiçbişey yok allah sonumuzu hayır etsin
Arife günü çalışacak mıyım henüz belli değil, yarın belli olur. Çalışmayacaksam, bir AVM'den kendime yeni kot pantolon alacağım. Bayramın ilk günü, kurban kesim yerinde kurbanlığımızı (düve) kestireceğiz. Diğer günlerden birinde köylere gideceğiz. Başka planım yok.
Bir sürü et keseceğim, bir sürü misafir olacak, mecburi akrabalri ziyaret edeceğim, canavar çocuklarımher gittiği evde agalayacak, gittiğim evlerde de hizmet edeceğim. Çok eğlenceli olacak cokkk 🙄🙄🙄
Köyde baya bir akrabalar falan kurban keseceğiz yani daha doğrusu kesim yerinde kesilecek sonra işte parçalamalar mangal falan baklavası şekeri neredeyse tüm anne tarafı.
Hayır, Aylak değil.. Kendisi en son İstanbul üniversitesinde öğrenciydi şimdilerde sanırım mimar olması gerekiyor. Ama tatil için mutlaka madagascar'a gitmiş olmalı.