Tatil & Seyahat Bayram tatilinde ne yapacaksın? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben muhtemelen öküzün icabına baktıktan sonra kamp atarım Bayram tatilinde ne yapacaksın? Cevapla Tatil Soruları Kamp Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 725 cevap paylaştı. Eğirdir, Eskişehir, Konya günübirlik gezeceğim buraları 0 2 Yorumla beyt_16 +1 yıl Eğirdir , Barla güzel yerler tavsiye ederim Yorumla u MustiEmre +1 yıl Eğirdir'de yeşil ada var mükemmel bir yer. 2-3 defa gitmişliğim vardır Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Planım yok şimdilik 1 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Memlekette takılırım 1 10 Yorumla beyt_16 +1 yıl Tamam kamp için yer de buldum 😅 Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Neresi 😄 Yorumla beyt_16 +1 yıl Sizin memleket 😅 Yorumla beyt_16 +1 yıl Bahçe var mı çadırı kendim getürrüm 😅 Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Yok apartman bahçesi iş görmez 😂 Yorumla beyt_16 +1 yıl Hadi ya refüj falan da mı yok 😜 Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Alan çıkmaz bizim memlekette 😄 Yorumla beyt_16 +1 yıl ( yeni rota oluşturuluyor ) Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl 😅😅 Yorumla beyt_16 +1 yıl Gelmeyom sizin oraya ☹️ Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 401 cevap paylaştı. Best friendimin yanına gidicem 0 3 Yorumla beyt_16 +1 yıl Senin best friendin yok ki hacı 😅 Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Yioooo var bi tane 🦄 Yorumla beyt_16 +1 yıl Damam damam 🙄 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 689 cevap paylaştı. Yatış 0 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl 9 gün mü 😨 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğirdir, Eskişehir, Konya günübirlik gezeceğim buraları
Eğirdir , Barla güzel yerler tavsiye ederim
Eğirdir'de yeşil ada var mükemmel bir yer. 2-3 defa gitmişliğim vardır
Planım yok şimdilik
Akrabalarla bayramlaşma seromonisi işte klasik.
Memlekette takılırım
Tamam kamp için yer de buldum 😅
Neresi 😄
Sizin memleket 😅
Bahçe var mı çadırı kendim getürrüm 😅
Yok apartman bahçesi iş görmez 😂
Hadi ya refüj falan da mı yok 😜
Alan çıkmaz bizim memlekette 😄
( yeni rota oluşturuluyor )
😅😅
Gelmeyom sizin oraya ☹️
Best friendimin yanına gidicem