Para bilmem o gerçekten sosyalistik ve rahat ülkeyi görmek isterim. Dans dans gibi edenleri kasmadan, rahat giyim kuşağı, eski arabaları, güzel doğayı, para ve kapitalizm geçmediği bir coğrafi.
Biraz zorlanıyor ama yine de müthiş yapısı var. En az küresel diye atlamıyor küresel diye diye atladık yahudi abd kucağına. Ayrıca, Che Guevara ve Fidel Kastro ilgimi çeken insanlar, mezarı ziyaret etmek isterdim, Hemingway da orada bir dönem yaşadı eserleri yazdı
aslında bazı yerleri göründüğü gibi değil fuhuş var ama zorla yaptırmıyorlar kadınlar kendi isteği ile yapıyor serbesler zorla fuhuş kapitalist ülkeler de var kadın çıktı mı canı isterse istediğinle yapar :)
Fuhuş her yerde var en eski mesleklerden biri. Sence fuhuş olmayan bir ülke var mı? Tabii ki Kübada her ülkede gibi bin ton sorun var. Tahmin ediyorum. Ama küresellige boynu eğilmeyen bir ülke olarak benim için cazibelidir
küresellik aslında bir dünya ülkeleri ile bağlı olmak misal ABD krize girdimi yüzlerce ülke etkileniyor ama bazıları hariç kuzey kore küba iran :) ve rusya
ebru herşey nasip kanka.. ben bulurum ama kalbimin içine gömerim onu, bir yere değil ölesiye kadar, öyle bir severim ki, benden ayrılsa bile yeni tanıştığı erkekle bile mutlu olduğunda mutlu olacak kadar alçak gönüllüğe sahip olasıya kadar severim.. aşk budur kanka aşk elini tutmak değil kalbini tutmaktır işte onu bilen kız aşık olunacak kızdır veya bir kız için erkekdir
En İyi Cevaplar