Merhaba Arkadaşlar, @catkong soru için teşekkürler.
Tatil her insana göre farklı anlamlar taşır. Gidilecek tatil türükararı bir çok değişik faktöre göre belirlenir. Bütçe, beklentiler, solo ya da aile ile birlikte çıkma durumu, tatile çıkma vasıtası, destinasyon tercihleri gibi..
Kendi adıma cevap vermem gerekirse;
Beni, gittiğim tatilde keşfettiğim bir yerel lokanta ve yeni lezzetler çok mutlu eder. Kalıcı dostluklar kurmak ve çevremdeki insanların arasına kalıcı dostlar eklemek beni çok mutlu eder. Gittiğim yerin güzelliklerini keşfedebilmek ve oralardan anılar biriktirmek, o güzelliklerin hikayelerini öğrenmek beni çok mutlu eder. Konakladığım tesiste saygı görmek, ödediğim paranın karşılığını almak beni mutlu eder.
Sağlıklı bir tatil dönüşü yaşamak beni mutlu eder. Teşekkürler.
Ben daha çok sakinliği ve dinginliği seviyorum. Yılın yorgunluğunu da bu şekilde atıyorum. Gece hayatı pek bana göre değil. O yüzden insanlardan uzakta, doğa ile iç içe geçen tatilleri daha çok seviyorum.
Merhaba Arkadaşlar,
@catkong soru için teşekkürler.
Tatil her insana göre farklı anlamlar taşır. Gidilecek tatil türü kararı bir çok değişik faktöre göre belirlenir. Bütçe, beklentiler, solo ya da aile ile birlikte çıkma durumu, tatile çıkma vasıtası, destinasyon tercihleri gibi..
Kendi adıma cevap vermem gerekirse;
Beni, gittiğim tatilde keşfettiğim bir yerel lokanta ve yeni lezzetler çok mutlu eder.
Kalıcı dostluklar kurmak ve çevremdeki insanların arasına kalıcı dostlar eklemek beni çok mutlu eder.
Gittiğim yerin güzelliklerini keşfedebilmek ve oralardan anılar biriktirmek, o güzelliklerin hikayelerini öğrenmek beni çok mutlu eder.
Konakladığım tesiste saygı görmek, ödediğim paranın karşılığını almak beni mutlu eder.
Sağlıklı bir tatil dönüşü yaşamak beni mutlu eder.
Teşekkürler.
Hocam ellerinize, düşüncelerinize sağlık