Bir insanı kıro olarak tanımlamanız için hangi özellikleri taşıyor olması gerekir?
-Bu beyaz çoraplara kıro diyenler kimler, onlar yüzünden beyaz çorap giyemiyorum. 😂😂
Güncellemeler
+1 yıl
⭐️

konuyu yaptığı işe getiriyorsa, maaşına getiriyorsa, kültür sanat konularında mal gibi kalıyorsa, bir derdini anlattığında boşver yaaa bak ne derler var şeklinde konuşuyorsa, gülüm yavrum hatun diye hitap ediyorsa, rap müzik dinlerken arabada hikaye atıyorsa, yaa ben çok sinirliyim ayakları yapıyorsa, hiçbir bok bilmediği halde kendisinin çok bilgili olduğunu düşünüyorsa, duygusuz gibi davranıp bi de bununla maritemiş gibi övünüyorsa, haddine olmayan sorular soruyorsa "wpde çevrimiçisin kiminle konuşuyırsun" gibi, korumacı davranıp kadının birey olduğunu unutup aşağılıyorsa, gereksiz küfür ediyorsa, alengirli sözler paylaşıyorsa, ailesine veya büyüklerine saygısızlık yapıyorsa, oturuşu yürüyüşü efendi değil de artist artist ise... say say bitmez. Ama çok şükür etrafımda hiç böyle tipler yok herkes saygılı, herkes görgülü, herkes nezaket sahibi...
Dar ve kısa paça pantolon, babet ayakkabı giymesi, bacağını açıp oturması, argo kaba konuşması, artı olarak kendim için ekliyeceğim bunu, kısa boylu olması sevemiyorum ya çok itici geliyorlar
Beyaz çorap kıro mu değil mi bilmiyorum ama sen yinede giyme 🙄
Devam böyle 😄
Yazmaya üşendim yeminle 😂
Allahım ya 😂 O kadar fazla mı üşendin yani hahaha
Ahaha ciddn üşendim ama😂😂😂
😄 Farkındayım hala üşeniyor gibisin
Uff yazmicm normalde usenmem noldu bilmiom yaa😂
😂 Nazar var nazar
Sivri burunlu ayykabı ✔
Hooööff 🤣
Evet ucu kalkık en sevdiğim jdj
Cevap
9Cevap
Ota moka gülmesi, bu resimde ki zırto tipler, yılan gibi sallanarak yürümesi, ağzını eğerek konuşması.
😂😂 ahahs bu elini saga sola atarak yürüyorlar ya başka örnek bulamadım.
Hahahah😂😂😂
Siyah ayakkabı, beyaz çorap, üstten üç-dört düğmesi açık gömlek (düğme sayısı derecesini gösteriyor) ve bu gömlekten dışarı taşan göğüs kılları, zımpara kıvamında bir haftalık sakal, boyunda parmak kalınlığında altın zincir, gravatsız siyah ya da gri takım elbise, arka yayları kesilmiş tofaş şahin, dikiz aynasına asılmış pcnet ya da chip dergi cd'si, elde hakiki taş tesbih ya da zincir sayılabilir.
Masaya cüzdan parliament zippo bmw anahtarı koyup gomlegin kolunu çıkartip rolexi ışıldarken ilk gülüşünde dişlerinden yosunlarin sarkmasi
Birde telefonla konusurken foto cekilenler sgdgd
Mafya babası gibi tespih sallayan, mafya gibi giyinenleri kıro buluyorum.
Ses tonu bana göre böyle ağır abi gibi konusanlar oluyor deliriyorum
Kısa boylu erkekler = Kıro
Benim gözümde kısa boylu erkekler itici ve Kıro
Eskiden saçlara jöle sürüp gömleğin yakasını açıyordum, ismail yk falan son ses dinliyordum süper kıro hissettiriyordu.. Hey gidi günler heyyy
9 çakma adidas eşofman seti, 9 büyülü oturma şekli.
9 ların yanında artı vardı ama gözükmüyor galiba
O insanın kişiliği kro yapar
9 dolunay kılıcı varsa
Kendisidir , insan ne ol. ak isterse o olur
Sokak ağızıyla konuşması
Net tesbih
Giyim sekli olabilir
Saçı ve giyimi
Kabalik ve yobazlik
Fosforlu kiyafetler
Kaba konusmalar kufurler
Fosforlu giyisiler aşırı olanından