Severek evlendik yeni evliyiz ailesiyle yaşıyoruz ve ailesine aşırı düşkün. Bazen onları yüceltirken beni yeriyor başlarda böyle değildi bana çok düşkün ve ailesine karşı korumacıydı şimdi ise onların yanında düzgün bile davranmıyor. Tatil planı yapıyoruz baş başa gideriz diye düşündük ama ne olduysa sonra ablaları ve yeğeni de dahil oldu. Bana sormadan ablasına telefonu verip otel seç dedi ya şok oldum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖyleyse bir gün de sen ailendekileri ara onun haberi olmadan davet et. Otel seç de bakalım ne diyecek. Bir gün de sen aileni ondan üstün tut. Büyük ihtimalle hır gür çıkarır. O zaman sen de bana aynısını yapıyorsun ben senin eşinim biraz da bana zaman ayır ben senin ailenle değil seninle evliyim seninle vakit geçirmek istiyorum ablalarınla değil dersin. Bakalım sesini çıkarabilecek mi o zaman
14 Yorumla
Soran+1 yılKimse kırılmasın diye susuyorum ama olmuyor kendim çok kırılıyorum. Bu sabah biraz atıştık zaten erken kalkmadım diye en sonunda sen benim istediğim gibi misin ki ben senin istediğin gibi olcam dedim ne istiyosun dedi cevap vermedim akşam konuşcam yanlız kalınca
- +1 yıl
Bence de konuşmalısın
Soran+1 yılNasıl konuşcam onu bilmiyorum patlamaya hazır bomba gibiyim 8 ayın patlamasını yaşıcam diye korkuyorum
- +1 yıl
Sakince konuşmalısın. Ne kadar yükselirsen o da o kadar yükselecektir.
En İyi Cevaplar
Tatil & Seyahat konusunda 341 cevap paylaştı. Sen bir ana kuzusu ile evlenmişsin.. en tehlikeli erkek tipi.. orta vadede ciddi problemlere hazir ol.. ana kuzusu modeli erkek , bak annesini seven demiyorum.. her erkrk annesini cok sever.. ana kuzusu. Anne babam ne öksürürse o olur.. onlar olmadan yasayamam tipi erkek.. adami secen sensin.. ya katlanacaksin ya da orta vadede evliligin yikilacaktir zaten.. hatirlarsin adamin biri demisti diye.. uzakta yasiyorsunuzdur ailesinden.. tatilde onlari da gormek ister anlarim. ama.. yeni evli bir adam... akil var mantik var. evlenince eş aileden bir adim onde gelir. 10 gun tatil varsa en az 5 gunu basbasa , geri kalan kismi aileyle gecirilibelir..
10 Yorumla
+1 yılAilesine aşırı düşkün olmasından dolayı her yaptığı ve yapacağı şeyde ailesini de yanında isteyecek. Sen galiba bunu göze almadın evlenirken ya da konuşmadın?
12 Yorumla
Soran+1 yılBöyle konuşmamıştık
- +1 yıl
O zaman Allah yar ve yardımcın olsun. Eksik konuşmuşsunuz.
Bence resti çek daha başlarda bu böyleyse, yorumlarıda okudum ev bitnce onu kiraya veririm falanda demiş. Bunun niyeti yok gitmeye. Yani ailenin sana bir faydası yok tatilde , belki aile sürekli bişeyler istiyo eşin kıramıyo olabilir mi? Mesela başbaşa tatil planınızı söylemiştir eşimle tatile gidicez diye , onlarda hemen atlamıştır aaa nereye gidiyoruz bizde gelelim çok sıkılmıştık falan diye kendilerini dahil etmiş olabilirler mi?
14 Yorumla
Soran+1 yılGörümcem demiştir kendisinin psikolojisi pek iyi değil aniden çifkefleşiyo ne zaman dışarı çıksak kavga edicek birilerini buluyor diğer görümcem daha sakin o gelmek istemedi benimki ısrar etti yeğeni desen bu yaşta burnu kaf dağında hiç bişeyi beğenip memnun olmaz tatil burnumuzdan gelicek birazda o yüzden istemiyorum hemde baş başa kalmak istiyorum yeterince birlikte zaman geçiremiyoruz çünkü
- +1 yıl
Yani evde aile tatilde aile , yatakta aranızada yatsınlar gece tam olsun. En doğru stratejiyi düşünüyorum şu an. şimdi beraber senle gözden geçirelim.
1. Taktik sen onu ailesinden yıldır
Madem ailesini o senden önce tutuyor sen daha da önde tut. Ailesine deli ol, annemle şuraya gidicez de ablanla şunu tapıcaz de sürekli ailesiyle bişeyler bul ve eşini ihmal et. Sen bunu kendi ailenle yapsan sıkıntı çıkar ama onun ailesiyle yaparsan ne diyeceğini şaşıracaktır eminim. Yani küçük yeğeni falan varsa al aranıza yatır , ciddiyim bak. Kendisi istesin aileden ulaşmak. Onu kendi ailesinden yıldır kısaca. hatta aileside senden yılsın bir rahat vermiyo diye😂 hatta bu gidilecek olan tatilde sen görüncelerinle kal falan, o kadar abart. kendi pişman olsun onları getirdiğine.
2. Olarak tavır koymak
Sen güzellikle de anlatsan tavırda koysan bunun pek sökeceğini sanmıyorum. iki türlüde işte bak ailemi ön plana koymakta haklıymışım zaten diyecek. Bu dündüz ve zayıf bir taktik bunu geçelim.
3. çocuk yap hemen sığamıyorum edemiyorum çocuğum olacak falan deyip evi ayır. Ama bu adam bunuda umursamazsa olan çocuğa olacak bu da riskli bir taktik.
4. sü işi tamamen yokuşa sür biz anlaşamıyoruz ya ben baktım gördüm, biraz düşünmeye ayrı kalmaya ihtiyacım var falan de. Git kendine bir yer bul ama ailenin yanı olmasın. Mümkünse arkadaşın olabilir ya da kendin bir ev tut durumun varsa bilmiyorum. Otelde kal gerekirse. Senin ordan çıkıp ailenin evine gitmeyişin onu çok kızdıracak. Yeni bir hayat yaşamaya dünden hazır beni kesin bırakacak psikolojisine girecek. Kaybetmek istemiyosa her dediğini yaptırırsın. Ha kaybetmek istiyosa da bekara boşamak kolay ama boşan yani, seninde hayatın söz konusu bunlara köle olmada ne olursa olsun.
Soran+1 yıl3. cü taktik işe yaramaz çünkü kayınvalidemlerin iki evi var birisinde geçici olarak biz kalıyoruz kayınvalidemler de bizle kendi evlerine bir tek yatmaya gidiyolar sığamıyorum dersem diğer evi önerirler daha büyük diye. 2. ci taktiği zaten uyguladım bu sabah tavır koydum oda tavır koydu diğer taktikler hoşuma gitti hele yıldırma politikasına BAYILDIM Allah razı olsun senden❤
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
57Cevap
+1 yılkendını değerli hissettir bence galiba bütün ipleri eline vermişşsın sen ondann her istedıgını yapma tersle ilgi iste bencee kendınızı değeli sız edeceksınız yaaa cidden bazen siz kadınalr çok aptal olablıyorsuznu yanii
22 Yorumla
Soran+1 yılNasıl hissettircem?
- +1 yıl
yaz msjdan saa söylim püf nokatalarını istersen bendımde konuşmaya ihtiyacım varr
+1 yılHahahahhahah geçmiş olsun güzelim gulmeden edemedim.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılOnun değil de senin ailen olsaydı ailemi istemiyor diye dert yanarsın
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır bende ailemi severim değer veririm ama ailemden her hangi birisi eşime iyi veya kötü hiç bişey söyleyemez ve karışamaz eşim öndedir benim için
+1 yılİşin zor. Eşin yanlış yapıyor. Bir insanın evlenmeden önce 1. Öncleği annesi babası kardeşleri olur. Ama evlendikten sonra anne baba ve kardeşlerini 2. plâna atıp eşi ve çocuklarının 1. önceliği olması gerektiğini düşünüyorum
10 YorumlaAy hiç hoş değil. Bu yüzden 'mammone' lerden uzak duracaksın. Sordun mu hiç neden böyle yaptığını? Düzgün bir cevap alamadıysan bence en baştan kurtulmalısın bu durumdan.
10 Yorumla
+1 yılAilesine çok fazla düşkün birisi ile zor. Allah kolaylık versin sana. Eşinde bitiyor tüm iş, aradaki dengeyi sağlaması lazım.
20 Yorumla
+1 yılanne kuzusu erkeklerle evlenmek en büyük hatadır. kendisi aile olduğunun farkında olmaz. 50 yaşına da gelse annecidir. insanın yaşam enerjisini söndürür
10 Yorumla
+1 yılNeden böyle birşey yapıyor sizin planladığınız bir şeyi?
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka bak ciddi ciddi ben tavsiye uzmanıyım sadece onu daha fazla elde etmen lazım daha huyuna git erkek değilim sormak istediğin olursa yaz hemen
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl daha fazla elde edicem
Cevap sahibi+1 yılKnk değerli hissetirmen lazım anla işte ailesinden daha değerli
Cevap sahibi+1 yılDaha güzel görün mesela? Daha güzel kok konuşman seksiliğin?
Ben bir çıkardım sen şok modeli olmuş bunu konuş onunla sağlıklı bir iletişim kur baktın olmuyor süründür biraz kendine gelsin.
10 Yorumla
+1 yılTatile ailesini dahil eden ustelikte ablasina sectiren erkek mi :) tam olmamis sanki o erkek. Biz ona erkekcik diyelim
10 Yorumladediğin gibi ailesine çok düşkün olduğu için böyle olsa gerek bence hem kendisiyle hem de ailesiyle konuşun bu durumu derim
10 Yorumla
+1 yılYav arkadaş biz kız bulamiyoruz bulanda kiymetini bilmiyor ya ne diyeyim 😠
20 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bisey olmaz kalabalık eğlenceli olur onlarla problem yasamadiysan daha önce
20 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Ana kuzusu erkek ya da kadından eş olmaz, olmamalı!20 Yorumla
+1 yılSanırım seni hamile bıraktı beni bırakamaz düşüncesinde ipleri benim elimde kafasına girmiş ve sen İkinci plandasın onun için
12 Yorumla
Soran+1 yılHamile değilim
- +1 yıl
Onun kafasında hamilesin belki eşin sonuçta korunmayıp içine doldu ise seni hamile bıraktığını düşünüyor olabilir
+1 yılSenin fikrini bile almaması.. Ben olsam tartisirdim
10 Yorumla
+1 yılÇok üzülüyorum bu durumda olanlara allah sabır versin inş aynı duruma düşmem
10 Yorumla
+1 yılTatile gitme ailesi ile yolla da aklı başına gelsin
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam siz gidin ben gelmiyorum derim ki kıyamette kopsa gitmem 😏
11 Yorumla- +1 yıl
Delikanlı ablam.:))
Tatil & Seyahat konusunda 968 cevap paylaştı. Al eşine karşına konuş neden böyle davrandığını? anlamaya çalış.
10 YorumlaSiz kadinlarda sunu anlamiyorum. Erkek bana duskun olsun istiyosunuz ama ayni duskunlugu ilgiyi siz erkege gostermiyorsunuz...
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir zorunluluğum mu var?
Soran+1 yılÜzerine düşmediğimi nerden biliyorsun? Onu şımartan benim ilgim zaten
ailesi ve seninle tatil fikri hoş ama bundan sana bahsetmesi gerekirdi. allah sabır versin
10 Yorumla
+1 yılAileyle beraber yaşamak demek onların kontrolünde bir yaşam demek aile yanında yaşayan herkes böyledir Türkiye'de
10 YorumlaTepkini koy, ben okurken bile sinirlendim. Eğer değişmezse sen gitme onlarla sen de kendi ailenle git. Alttan alma kesinlikle.
10 Yorumla
+1 yılErkekler neden böylesiniz? Evlenince neden değişiyorsunuz hii?
10 Yorumlaİşiniz zor bu şartlarda..
10 YorumlaBunun altında yatan başka sebepler olmasın. Yoksa eşin durduk yere senden niye uzaklaşıyor
10 YorumlaKonusarak aklini celiyorlardir. Birileri sana karsi dolduruslae yapiyor olabilir
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Senden tirsiyor. Kuytuda sikistirip opersin onu diye..
00 Yorumla
+1 yılBu ilişki pek iyiye gitmiyo gibi görünüyor malesef 😔
20 Yorumla
+1 yıleşininki kalkmıyo istese başbaşa kalmak için bir yol bulurdu
10 Yorumla
+1 yılMaalesef kısa zamanda sizi gözden çıkarmış...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz kadınların özelliğidir bu mutlu olmadığınız yerde durmak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana müstahak evlenirsen bunun gibi birisiyle çekersin. Zaten başta yanlış kararı vermişsin ailesiyle yaşamayı kabul etmeyi
20 YorumlaSen tatile gitme 🤓 cok ciddiyim iyi tatiller sana ablalarınla de
10 Yorumla
+1 yılOfff off kiymet bilmeyen lerle evlenin ya ben olsam her gün isterim eşimi ya
10 Yorumla
+1 yılseni s. ikesi gelmiyor da ondan
11 Yorumla
Soran+1 yılCinsel hayatımızda bir sıkıntı yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü olmuş neys sabret bir daha kine birlikte gidersiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEsinle karsilikli konusman en iyisi, ona bu memnuniyetsizligini anlatip ortak bir karar verebilirsiniz.
20 Yorumla
+1 yılYa şu aileyi yücelten insanlar yok mu beni delirtiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Ona deki bu hayattaki en değerli ailen benim de aynı yatağı paylaşıyorsunuz en yakın siz olmalısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılkatlanamazsan buna ayrılacaksın benim karımın yaptığı gibi :)
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama
+1 yılDoldurusuna geliyordur annesinin
12 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyo. Maşa olarakta kayınpederimi kullanıyor çünkü eşimle bütün gün birlikte olan tek kişi o
- +1 yıl
Yazik arada kalan sen oluyorsun kiyamam sana.
Tatil & Seyahat konusunda 694 cevap paylaştı. Ailesinden kopamıyor demek. Gitmek mesela?
21 Yorumla
+1 yılHahahajahahsjajahahahahs ben olsam tekmeyi basarım
20 Yorumla
+1 yılOnu etkileyen biri vardır keşin
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 308 cevap paylaştı. Bilmiyorum ki ama doğru değil pek
10 Yorumla
+1 yılBoşanma nedeni resmen
10 YorumlaVazgeçemiyorlar ailelerinden maalesef.
11 Yorumla
+1 yılBu zamanda aile ile yaşama mı kaldı
13 Yorumla
Soran+1 yılEvimiz olana kadar burdayız dedik ev olunca kiraya vercem diyo beyfendi gitmeye niyeti yok gibi
Soran+1 yılOlana kadar derken ev tadilatta
- +1 yıl
Sen bu adamı boşa 🤣😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen de kendi aileni dahil et.
30 Yorumla
+1 yılBaştan taviz vermişsin ev üstüne ev olur mu
10 Yorumla
+1 yılLibidosu dusuk ana kuzusu 🤔
10 YorumlaEvlenince işler değişiyor canım yeni mi fark ettin
10 Yorumla
+1 yılSende gitmekten vazgeç inat değil mi 😄
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılHata zaten aynı evi paylaşmak
30 Yorumla
+1 yılBen yerinde olsaydım gitmezdim
10 Yorumlaçok ayıp eşine sitem et bence
20 YorumlaBiraz mahremiyete saygılı olması lazım ailesinin
20 Yorumla
+1 yılre-zil------------lik
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Eşim tatilimize ailesini de dahil etti. Benimle neden baş başa kalmak istemiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım