Tatil & Seyahat Dünyaca ünlü festivallerden hangisinin şehrinde düzenlenmesini isterdin? Florianii Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Biraz ütopik bir soruyla kafa dağıtalım şu sıkıcı günlerde :D Şehrine bir festival getirme şansı sana verilse, hangisinin getirilmesini istersin?O güzel parmaklar çalışsın bakalım, klavyeye kuvvet :P Dünyaca ünlü festivallerden hangisinin şehrinde düzenlenmesini isterdin? Cevapla Getir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 779 cevap paylaştı. Artık bunlar eski günler olsa şehir seçebilirdim ama şu an, hiç bir secemeyiz her şey bitio gibi böyle eğlenceler tattiller şu bu. İşin bir yanın da ise hepimiz eşit olduk zengin fakir eşit oldu ilk defa herkeste aynı korku var. 1 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et FenomenMaster Yaş: 48 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 377 cevap paylaştı. Rio karnavalı 2 0 Yorumla
Tersy Takip Et FenomenMaster Yaş: 48 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Rio dan başka karnaval duymadım ki🤭 1 0 Yorumla
blablacı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 49% +1 yıl Festival denilince aklima rio geliyor ☹oda olmasin yani ☹ 1 12 Yorumla Florianii +1 yıl Neden olmasın Yorumla blablacı +1 yıl Cunkü kiskanirim☹ Yorumla Florianii +1 yıl Ayağına geliyor işte neyini kıskanıyor su :/ Yorumla blablacı +1 yıl Ya hatunlari kiskanirim☹ Yorumla Florianii +1 yıl Tamam canım latin kadınlarını sokmayız bizde :/ Yorumla blablacı +1 yıl Rus mu gelicek yoksa😣 Yorumla Florianii +1 yıl Polonyalı getirelim Yorumla blablacı +1 yıl Yoooo onlarda guzel☹hitli falan gelsin ☹ Yorumla Florianii +1 yıl Tamam hadi sadece Türk kızları gelsin bizim :D Yorumla blablacı +1 yıl En guzeli ya😂 Yorumla Florianii +1 yıl Sonunda anlaştık :D Sözleşme imzalayalım hemen Yorumla blablacı +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
invictus16 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl İstemem onlar bizimkini istesinler mis gibi sarımsak festivali sjsjsh. 1 2 Yorumla Florianii +1 yıl Dimi ama Amerika'da sarımsak festivali ne harika olurdu asdjdja Yorumla invictus16 +1 yıl Kesinlikle öyle değerlerimizi yaşatalım sjsjs Yorumla
Asii_Girll Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Holi festivalinin şehrime getirilmesini isterdim. Rengarenk boyaların içinde çılgınlar gibi eğlenmek isterdim. Aayyyy ne iyi olurdu.. 😄 1 2 Yorumla Florianii +1 yıl Süper ötesi olurdu :D Yorumla aysehnm +1 yıl Holıfest İstanbul sarıywrde Bı mekanda yapıldı gene oralarda yapılıcak Yorumla
Bayİtici Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Kalabalik yerleri virusten once de sevmezdim bana festival degil de karadenizde orman evi olss super olur 😀 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Hiç birini istemem..Çomar dolu bu memlekette o festivallerin hiç birisinin tadı yeterince çıkmaz. 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. bu zamanda kalabalıklar olmasınama normal zamanda rio karnavalı olsun 1 0 Yorumla
mrt555 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Dusindumde arkadas vogu yari ciplak festival yapiyor iyisimi hicbiri gelmesin 1 0 Yorumla
ekrembaşkan Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Corona var reis sorry 3 6 Yorumla Florianii +1 yıl Başkanım corona dan sonra İstanbullular sizden güzel şeyler bekliyor Yorumla ekrembaşkan +1 yıl Festivaller şehri olacak Yorumla Florianii +1 yıl İzmir'den direk oraya ışınlanacağım kqwkeqw Yorumla ekrembaşkan +1 yıl İzmirden İstanbula mı gelinir 😂 Yorumla _Corona_ +1 yıl Efendim başkanım beni mi çağırdın? 😂 Yorumla ekrembaşkan +1 yıl 😂😂 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 431 cevap paylaştı. Festivaller hakkında bilgin yok 1 1 Yorumla SkrErd37 +1 yıl *bilgim Yorumla
Attarlıkadın Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Psikolojik Coranvirisu bitirdik festivali 1 0 Yorumla
_Corona_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 66% +1 yıl Benim olduğum yerde festival olmaz ki 😇 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı. Brezilya Karnavalı 1 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 657 cevap paylaştı. Kapadokya. 1 0 Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 301 cevap paylaştı. Rio karnavalı 1 0 Yorumla