Çocukları çok severim ama aglamadıkları sürece dhjsjsUyuyaklmıştım 2 kere oldu djkdİlkinde sabahın beşi indirdi beni karşı yola geç bizim kamil koç 5 dk ya gelecek ona biner dönersin dedi, hava buz zaten, bekledim bekledim gelen yok oradan işçi servisi bulup Eskişehir'e gitmiştim, Bilecik'te indirmişti :) Diğerinde de yine uyuyaklmışım gene sabahın 5 i, abi dedim geçmişiz gene " ben seni indim sandım" diyor djdkd nereye gidiyor bu araba dedim İstanbul'a dedi, götür beni napcam burada sabah sabah dedim Kütahya'da inecekken İstanbul'a gittim djdkd
Yaşamadım ama duydum... Ankara yönünden İstanbula gelen yolcu otobüsünde yaşlı bir teyze hosta "Sakarya ya gelince haber ver bana" diye tembihler. Ama host bunu unutur ve aklına geldiğinde neredeyse İstanbula varmak üzerelerdir.. Olayı şoföre söyler ve şikayet gelmesin diye doğru gerisin geriye Sakarya ya dönerler... Host, uyumakta olan teyzeyi uyandırır, Sakarya ya geldik inebilirsiniz der. Teyze de "yavrum ben İstanbul da ineceğim. Sakaryaya geldiğimizde ilaç vaktim olacağından ilacımı içecektim" der :)
genelde yakın illere seyahat ediyorum ama bir kere sakaryaya giderken yanımdaki kadın polis kontrolünde tutuklanma öncesi bayılma numarası falan yapmıştı dsjhsbhsb
Kusura bakma o zaman bir şey söylemek istiyorum; Her çeşidini görmüşsün yolculuklarında demek ki.
Benim güzel olmayan 2 anım var, bir tanesinde sigara yasağı yeni gelmişti ki arkadaşım inatla yaktı, söför muavin bastırıyorlar söndür diye yok yok yok dedi en sonunda söföre arkanda oturan teyze ve amca ayakkabılarını giyerlerse söndürürüm, en azından bak kokuyu aldı benim sigaram demişti. Hey gidi yıllar hey
O değil de sen cam kenarı bayan da koridorda tam yaptırırken otobüs aniden manevra yapıyor ve çocuk o haliyle senin kucağına düşüyor... Neyse şaka yetti
2 yıl oldu sanırım. Antalya'ya gitmek için otobüse bindim. Her zaman ki gibi 2+2 otobüstü. Herkesin içi geçmiş uyukluyordu yani otobüste. Otobüsü polis durdurdu klâsik rutin kimlik kontrolü için herkesin kimliğine bakıyorlar. Falan bana geldi sıra senin Kimlik kalsın tatlı çocuk dedi polis abi 😃😃 kilolu bir polisti bu. Polis bana yürüdü mü ne yaptı orada çözemedim. 🙄🙄🙄
bir kac kere uzun yolculuklarda tuvalet problemi yasadim. bir keresinde dayanamayip pet siseye isemistim. bir keresinde de dayanamayip altima biraz kacirmistim. Pantolonum koltuk hep çiş olmustu. Artik derdimi aldim, bundan sonraki seyahatlerimde altima bez bagliyorum. Inanilmaz rahat oluyor.
Mesela gideceğim zaman planlıysa mutlaka tek koltuk ve en önden almaya çalışırım, etrafı göreyim diye. Onun harici kessen iki kişiliğe çok acil bir durum olmadıkça ne otururum, ne bilet alırım ve gideceğim yere metro CIP var mı ona bakarım çünkü CIP'ler direk gidiyor durmaksızın. Ekspres otobüsler. Onun haricinden mümkün oldugunca kullanmıyorum otobüs. Baş dönmesi, toto ağrıması beni bayıyor. Özellikle her otogara girmesi falan öğk
2009 yılında Kastamonuya gidiyorum. Arkamda bir kadın bildiğin körük gibi nefes alıp veriyor, öksürüyor direkte bana geliyor cam kenarındayım nasıl bir nefes varsa falsolu camdan sekip direkt beni buluyor. Bakıyorum bakıyorıum anlamıyor. En sonunda muavine söyledim de kafasını çevirdi sağa..
1991'den 2011 yılına kadar binlerce defa otobüs yolculuklarım oldu. İnanılmaz komik veya rezil durumlar yaşadım. Yazacak olsam mizah kitabı olurdu. 2011'den beri kendi arabamla seyahat ediyorum. Kurtuldum o muhabbetlerden.
www.ostimvakfi.com/tr/content-list/basin-yayin/31 Hayata dair kitaplarının 3. cildindeki hikayeleri ben derledim. Redaksiyonuna kadar ben yaptım. Bu linkten kitaplara tıklayıp pdf olarak indirebilirsin.
Geçen yıl Aralık ayında ikizim, Balıkesir/Bandırma'ya otobüs ile gitmişti ve ertesi gün ben de dönüşte tesadüfen aynı muavine denk gelmişim. Muavin de bana "daha sizi bu otobüste dün görmüştüm" demişti.
arabamla seyahat ediyorum.. ama mesela 27 saat süren bir trabzon İstanbul seyahatim var.. aktarmalar yüzünden 6 saatlik uçuşu 35 saate yapmışlığım var..
Yolculuk istanbuldan boluya izmitten hamile bir yolcu almışlardı otobuse sakaryaya gelmeden otobuste doğum yapmıştı bebeğe otobüs firmasının ismini koymuslardı
Çok çaresiz kalmadıkça kullanmıyorum uzun yolda otobüs. Özel aracım veya uçak tercihim. En son 3 ay önce Ankara'ya araba almaya gittim. Otobüs setra çıktı yayık ayranı gibi salladı yol boyu, eziyetli bir yolculuktu.
Memlekete giderken en önde gitmeyi severim şofor arkasi neyse Kolu kirik alçili biri oturdu ve benimle birlikte indi yolculuk 17saat surdu artik ne çektigimi sen düşün
Çok absürt bişi olmadı sanırım ama muavinin bir tanesi özel ilgi alaka göstermişti bide karadenizliydi çoğu konuşmasını anlamamakla beraber bunaltmıştı beni ve 13 14 saat yolda delirtti
Yolculukları severim çok iyincok kötü koşullarda farklı araçlarla yolculuk yaptım ama enn nefret ettigim şey çocuklarla ağlayan özellikle, horlayanlarla yolculuk
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Anketler > Uzun yol otobüs vs. yolculuklarda başınıza gelen garip durumlar var mı, neler? Uzun yol yolculuklarını sever misiniz?
En İyi Cevaplar