Trafiğinden ve gereksiz kalabalığından dolayı aslında yaşanılacaktan ziyade, gezilecek bir yer ama ben yine de İstanbul’u hiçbir şehire değişmem. Hem gezilecek hem yaşanacak bir şehir diyeyim. Yeniköy civarında, bir evim olsun isterdim ama maalesef başka bir semtinde evim var.
İstanbul sadece gezmek ve alışveriş yapmak için uygun bir yer. En son yaşayacağım şehirlerden biridir. Aşırı kalabalık ve karışık bir şehir. Ben daha sakin ve nezih yerleri seviyorum.
İstanbul da ev alınabilecek en mantıklı yer Silivri, emlakta en uygun semt ve sessiz bir kasaba tarzı ilçe. Ben gezmeyi değil yaşamayı tercih ederdim şu yaşlarımda.
burda çok lüks ilçelerde var , ortalama ilçelerde var. mesela etilerde ekmek 2 lira gazi mahallesinde 1 liradır. zengin ve yoksul insanlar için yaşanılcak ilçeler var. gezilcek yerlerde çok. burda yok yok
sana hangisi lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşırı trafik işlek caddelerdeki yoğunluk ve evlerin birbirine yakın olması sade hayatı seven insanlar için yaşanılacak gibi değil tabiki ama o mükemmel boğazını harika manzaralarını güzel semtlerini düşününce gezmek için ideal biyer 👌
En İyi Cevaplar