Yaşadığınız şehirde tarihi değişik yapılar var mı, Antakya Saka Hamamı'nda yatır yani türbe olduğunu biliyor muydunuz?

Yaşadığınız şehirde tarihi değişik yapılar var mı, Antakya Saka Hamamı'nda yatır yani türbe olduğunu biliyor muydunuz?
Hamamın giriş kısmında bulunuyo:) her yer erimiş mum dolu oradan mum alabiliyosunuz ve dilek dileyip mumu yakıyosunuz, arkadaş diledi ve yaktı, sevdiği bir çocuk vardı şu an onunla evli belki de çok istediği için oldu bilmiyorum. Anlatılana göre kadınlara bayağı düşkün bir adam varmış ve ölmeden önce bunu istemiş. Gerçi haberde farklı anlatılıyo ama hamamdan sorumlu kadın bu şekilde anlatmıştı bilmiyorum. ben türbeyi göremedim sadece duvar vardı duvarın arkasında olduğunu söylediler.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben Antakyalıyım ve Saka Hamamında gerçekten bir yatır var bunu her Antakyalı bilir ve söyler cahil cahil konuşmayalım lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Antakyalı olmak ayrıcalıktır. 500 yıllık eser bu hamam.